Politica

Nicu DUMITRU nu mai e SUBPREFECT/Cine e cu adevarat acest OM !

Cu totii vrem sa fim inconjurati de oameni buni, care se poarta cu blandete si care ne inspira sa acceptam chiar si lucrurile mai putin bune din viata noastra, pentru a avea puterea sa luptam zi de zi pentru noi si pentru cei pe care ii iubim.

Un om poate alege sa fie bun hranind constient ganduri si actiuni pozitive. Si da, exista multe calitati care adunate impreuna construiesc un om cu suflet nobil.

Care sunt aceste aspecte? Vom afla in randurile ce urmeaza:

Iata semnele care iti spun ca esti fata in fata cu om nobil

Omul bun se bucura de succesul altora

Daca esti un om bun, inseamna ca stii sa cooperezi. Succesul altora nu te face invidios, dimpotriva, te inspira sa te perfectionezi.

Omul bun traieste o viata autentica

Oamenii buni sunt sinceri cu ei, cu ceea ce sunt, ceea ce fac. Iar actiunile lor… nu sunt in contradictie cu spusele lor.

Omul bun este responsabil pentru actiunile sale

Oamenii buni imbratiseaza faptul ca pot gresi. Sunt asumati. Acceptarea unei greseli iti permite sa inveti o lectie valoroasa si sa faci alegeri mai bune pe viitor.

Omul bun este recunoscator

Omul bun stie sa aprecieze toate lucrurile frumoase din viata lui, nu este lacom si nu tinde catre bunuri de care nu are nevoie. Va fi recunoscator pentru ceea ce are deja.

Tu pentru ce esti recunoscator astazi?

Omul bun nu cauta atentie

Oamenii buni echilibrati si nu au nevoie de validare de la cei din jur. Nu-ti vor smulge cu clestele complimente, pentru ca nu acestea sunt cele care le intaresc spiritul. Ei au o perspectiva mai profunda asupra vietii.

Omul bun nu incearca sa impresioneze

Din punct de vedere psihologic, la baza acestui comportament, si anume nevoia de a impresiona, sta stima de sine. Cu cat stima de sine este mai ridicata, cu atat oamenii nu simt nevoia sa impresioneze pe nimeni cu ceea ce au, ce fac, ce sunt.

Omul bun nu cauta sa se faca placut cu tot dinadinsul

Oamenii buni in general nu vor sa fie pe placul tuturor. Ei stiu ca oamenii care conteaza cu adevarat ii vor aprecia, nefiind nevoie sa demonstreze nimanui nimic.

Omul bun nu judeca

Oamenii tind sa emita judecati fara a lua in calcul motivele sau aspectele care se afla in spatele a ceea ce percep. Nu si oamenii buni, ei inteleg dincolo de actiuni si mai inteleg si faptul ca indiferent de situatie, nu sunt in masura sa judece pe nimeni. Inteleg foarte bine libertatea individuala.

Nu judeca oamenii, iubeste-i