Politica

News Team:TUDORICA baga DINTII si la PRESEDINTE !

FB_IMG_1538052177456

BOMBĂ POLITICĂ. Tudorel Toader dă Atacul la Klaus Iohannis. Vrea să-i facă DOSAR PENAL. Acuzații INCREDIBILE

BOMBĂ POLITICĂ. Tudorel Toader dă Atacul la Klaus Iohannis. Vrea să-i facă DOSAR PENAL. Acuzații INCREDIBILE

După ce a reușit să o îndepărteze din fruntea DNA pe Laura Codruța Kovesi și după ce a cerut revocarea din funcție a Procurorului General Augustin Lazăr, ministrul justiției Tudorel Toader se pregătește să dea Lovitura carierei sale.

Astfel, Tudorel Toader intenționează să-i facă dosar penal președintelui României Klaus Iohannis!

”Tudorel Toader vrea să fie ministru pe veci. Este parcă țelul vieții sale. Îi place să fie șef. face orice îi zice șeful său de partid dar și Dragnea. Acum aud că vine rândul lui Iohannis să fie în vizorul lui Toader. Nu uitați ce scrie în raportul de evaluare a Procurorului General. Că Iohannis a încălcat legea când a semnat decretul de numire. Eu cred că nu va trece mutl timp și va face acest lucru. Toader știe foarte bine că Președintele României, conform Constituției are imunitate în fața legii, dar, acesta speră că odată acuzat, Iohannis va fi suspendat în Parlament de majoritatea PSD-ALDE.”, declară surse politice pentru NewsTeam.ro.

Ministrul justiției l-a atacat dur pe șeful statului Klaus Iohannis în raportul de evaluare a Procurorului General, acesta lăsând de înțeles că președintele României l-a nunit în funcție pe Lazăr cu încălcarea legii,gest făcut cu bună știință.

„Tot atât de evident este că preşedintele de la acea dată al României, în funcţie şi la acest moment, nu a verificat legalitatea procedurii de numire. (…) Nu cunoaştem dacă motivul acestei scăpări are vreo legătură cu faptul că în dosarul de candidatură al actualului procuror general era tocmai o rezoluţie de clasare care privea preşedintele României în funcţie. Am luat doar act de documentele pe le-am identificat în dosarul înregistrat la Ministerul Justiţiei”, scrie în argumentaţia lui Toader prin care justifică cererea de revocare a procurorului general