Politica

Nasty/Cum dorm puscariasii in Celula si de ce folosesc alifie/Pamflet ­čĄú

Ce-i-au-adus-lui-Adrian-Nastase-la-inchisoare-prietenii-si-familiaDragnea s-a delimitat de argumentele lui Serban Nicolae cu privire la conditiile din inchisori, azi a venit randul lui Adrian Nastase sa se arate indignat de habarnismul senatorului care pretinde ca apara drepturile puscariasilor.

AditzuCunoscut in mediul penitenciar drept ÔÇ×Cel ce Numara OuaÔÇŁ sau ÔÇ×Sase CaseÔÇŁ, Nastase se dovedeste inca o data un fin cunoscator al problemelor reale ale detinutilor si ale conditiilor de detentie.

In loc sa vorbeasca de problemele reale ale detinutilor, domnul Nicolae s-a legat tocmai de faptul ca detinutii dorm mai multi in pat, situatie pe care, spune dansul, ar vrea sa nu se mai repete.

Pai eu va spun sincer, asta nu e o problema! Dimpotriva, faptul ca stau 3 in pat, e una din micile placeri ale inchisorii.

Si acum imi amintesc cu drag cum in fiecare noapte ne cuibaream 2-3 colegi sub patura si rezolvam probleme de aritmetica simpla. De exemplu numaram oua, si ce distractiv era cand in loc de 2 gaseai 4 sau 6.

Il rog pe domnul senator sa intre macar in vizita intr-o puscarie din Romania, sa se documenteze si daca vrea sa incerce pe pielea lui sa inteleaga acest mediu caruia nu oricine i se poate adapta.

Doar barbatii virili, puternici si unsi cu toate alifiile reusesc sa se adapteze acolo.

A declarant Adi Nastase, vizibil indignat.

Adrian N─âstase ├«l desfiin╚Ťeaz─â pe ╚śerban Nicolae: faptul c─â stau 3 ├«n pat e una din micile pl─âceri ale ├«nchisorii!