Condamnari

MIEREA promisa de DADDY s-a DUS la PENALII din PSD­čśÄ

 

FB_IMG_1521361587406

Deceniul de miere promis de Liviu Dragnea s-a terminat ├«nainte de termen. Ho┼úia, incompeten┼úa ┼či prostia promovate de ┼čeful PSD la nivel guvernamental ┼či-au produs rapid efectul ┼či, la 15 luni de la preluarea guvern─ârii, economia se apropie rapid de aterizarea for┼úat─â. Semnalele se ├«nmul┼úesc, iar perdelele de fum ridicate de penali ┼či portavocile lor din pres─â nu mai pot ┼úine prea mult adev─ârul ascuns. Oamenii ├«ncep s─â simt─â efectele ├«n propriile buzunare, iar temerile din pia┼ú─â sunt c─â Guvernul D─âncil─â va da un nou atac la economiile rom├ónilor din Pilonul II de pensii,dezv─âluie jurnalistul Cristian Pantazi pe┬áG4Media.ro.

Sindicatul corup┼úiei ne asurze┼čte de s─âpt─âm├óni bune cu tema protocoalelor secrete Parchet-SRI.┬áOrganiza┼úia informal─â e dotat─â cu un buget nelimitat (furat din banii no┼čtri), cu un uria┼č trust de pres─â trans-moguli, cu guvern ┼či majoritate parlamentar─â la ordine.┬áSindicatul corup┼úiei ├«ncearc─â s─â transforme un act inter-institu┼úional ├«ntr-o catastrof─â planetar─â, sursa subdezvolt─ârii Rom├óniei. Nu, dragi penali, nu e a┼ča. Oric├ót de prost sau controversat o fi fost acel protocol, el a dus la prinderea ┼či condamnarea a sute de corup┼úi ca voi, cei care v─â teme┼úi acum pentru viitorul vostru.

Miza Sindicatului e imens─â:┬ávrea ca prin denun┼úarea protocolului s─â ob┼úin─â efecte juridice. De aceea investe┼čte at├ót de mult ├«n demolarea fiec─ârei virgule din document. Iar la ad─âpostul zgomotului asurzitor, Sindicatul ├«ncearc─â s─â treac─â un proiect de lege care s─â-i lase pe corup┼úii condamna┼úi s─â fac─â pu┼čc─âria acas─â. Chiar ┼či pentru standardele stabilite de domnul Liviu Dragnea e prea mult. Aten┼úie mare din nou la Parlament ├«n aceast─â perioad─â.

Sindicatul corup┼úiei e ├«ns─â profund incompetent. Fiind corupt, a distorsionat mecanisme ┼či competi┼úia liber─â.┬áProblema e c─â acest Sindicat ilegitim a ajuns la butoanele ┼ú─ârii.┬á┼×i, dup─â doar un an de politici fiscale ┼či salariale absurde, echipa condus─â de Dragnea, V├ólcov, Mi┼ča ┼či Olgu┼úa Vasilescu a ajuns la cap─âtul sacului.

Datele macroeconomice se deterioreaz─â rapid.┬áStatisticile primelor luni ┼či modul ├«n care e construit bugetul ne arat─â c─â guvernul Sindicatului nu mai are de unde s─â taie ca s─â sus┼úin─â fanteziile salariale. A renun┼úat deja la marile proiecte de infrastructur─â, iar alte rezerve nu are. A devalizat ┼či companiile de stat din domenii strategice, l─âs├óndu-le f─âr─â bani de investi┼úii (Vezi┬ásitua┼úia periculoas─â de pe Aeroportul Otopeni, cu pista plin─â de gropi).

Guvernul Sindicatului corup┼úiei nu reu┼če┼čte s─â creasc─â ├«ncas─ârile bugetare┬ápe m─âsura cre┼čterii economice, a┼ča c─â a intrat ├«n panic─â ┼či s-a pus pe decapitat Fiscul.┬áCheltuielile cresc ├«ns─â constant.┬áPensionarii speciali pe care i-a produs anul trecut pun o presiune mare pe buget, la fel ca ┼či umflarea administra┼úiei cu mii de pile ┼či clien┼úi de partid. Dezm─â┼úul bugetar cu care Sindicatul a ├«ncercat s─â cumpere bun─âvoin┼úa ┼či t─âcerea cet─â┼úenilor a ajuns rapid s─â pun─â ├«n pericol construc┼úia fragil─â imaginat─â de finan┼úi┼čtii de seral din jurul liderului suprem.

Avertismentele mediului de afaceri, ale FMI, BNR ┼či Comisiei Europene au fost ├«nt├ómpinate cu ┼ú├ófn─â superioar─â p├ón─â acum. Centrul teleormanizat al Puterii ne informa constant c─â suntem incapabili s─â ├«n┼úelegem filosofia ÔÇťrevolu┼úiei fiscaleÔÇŁ ┼či a legii salariz─ârii unitare. A fost nevoie s─â ias─â oamenii ├«n strad─â ┼či s─â le arate flutura┼čii de salariu ca s─â priceap─â c─â au f─âcut o prostie monumental─â. ┼×i s-au pus pe c├órpit ┼či pe astupat g─âurile provocate tot de ei. Cu al┼úi bani, despre care nu ┼čtim nici acum de unde vin.

Azi a venit peste ei du┼čul rece de la Cotroceni.┬áIe┼čit cumva din ritmul hibernal, pre┼čedintele Iohannis le-a administrat premierului ┼či ministrului Muncii avertismentul concentrat: ÔÇťpe fondul unor politici fiscal-bugetare imprudente ╚Öi necorelate cu dinamica economic─â de ansamblu, exist─â riscul ca puterea de cump─ârare a rom├ónilor s─â scad─â ├«n continuareÔÇŁ. Le-a ar─âtat realitatea pe care ei ├«ncearc─â s─â o ascund─â:┬ám─âririle de salarii cu care au sedus bugetarii sunt ├«nghi┼úite rapid de infla┼úia galopant─â.┬áIar vinovatul pentru infla┼úie nu e BNR, cum┬á├«ncearc─â Liviu Dragnea ┼či minionii s─âi s─â ne conving─â, ci politicile salariale ┼či fiscale promovate de partidul s─âu.

Panicat că balonul economic de desumflă rapid, Sindicatul a împins-o rapid pe Viorica Dăncilă în faţă. Replica a fost pe măsura competenţei sale: a vânturat iar teza potrivit căreia criticile la adresa Guvernului dăunează României.

Pilonul II este rezervorul de bani la care Sindicatul corup┼úiei nu a ├«ncetat nici o secund─â s─â se g├óndeasc─â.┬áMai multe surse din mediul economic au avertizat de acum c├óteva zile c─â Guvernul va da atacul la economiile a milioane de contribuabili. Premierul a anun┼úat, impersonal, c─â ÔÇťSe lucreaz─â la un pachet privind Pilonul II de pensiiÔÇŁ. A refuzat s─â dea orice alte detalii.

Informa┼úiile┬áG4Media.ro┬áarat─â c─â planul PSD e urm─âtorul: va disp─ârea obligativitatea actual─â privind contribu┼úia la Pilonul II de pensii, iar contribu┼úia va fi op┼úional─â. Aici intervine ├«ns─â trucul: ca s─â opteze pentru pilonul II, un angajat va trebui s─â ac┼úioneze (s─â fac─â o cerere, s─â bifeze o op┼úiune etc.).┬áDac─â nu va executa respectiva ac┼úiune, to┼úi banii s─âi pentru pensie se vor duce automat la bugetul statului, care are nevoie disperat─â de orice b─ânu┼ú de la cet─â┼úeni.┬á┼×i imagina┼úi-v─â presiunea propagandei PSD-iste, care va face totul pentru a-i demonstra c─â Pilonul II nu merit─â efortul