Fara Categorie

MicNews: Actiune CARITABILA, 150 de OAMENI ai STRAZII s-au Asezat la COADA pentru o PORTIE de MANCARE Calda/Poze si Video !

Acţiune caritabilă a celor de la MicNews Bucureşti – O sută cincizeci de oameni ai străzii s-au aşezat la coadă pentru o porţie de mâncare caldă.

 

O mână de oameni inimoşi şi-au unit forţele şi împreună cu preşedintele lor, Mihai Căldăraru, au iniţiat o acţiune caritabilă, prin care au reuşit să ofere mâncare caldă pentru minim 150 de persoane defavorizate.

Oamenii sunt fericiţi la vederea echipei Asociaţiei MicNews, deoarece, acum când frigul s-a lasat încet peste Bucureşti, aceştia aşteaptă liniştiţi la rând pentru a primi o porţie de mâncare caldă. Acţiune celor de la MicNews nu este una singulară, de-a lungul anilor, această asociaţie devenind foarte cunoscută printre cei care locuiesc pe stradă şi au nevoie de ajutor.

Comunicat:

“Asociația Mic News, strânge alimente, dulciuri, haine, produse igienico-sanitare, la sediul redacției MicNews din str. Nerva Traian nr 8, bloc. M55, scara 1, ap 98, Sector 3

Să ajutăm semenii noștri sărmani din Județul Prahova, Vaslui, Botoșani, Argeș, Târgul Frumos, Comuna Petrechioa.

Acţiunea începe cu data de 20 noiembrie, 23 decembrie 2018, telefon coordonator al Asociației MicNews . MIHAI CĂLDĂRARU, 0723.755.112, Marcu Viorel Andrei, 0762093484, Maria Voicu, 0724.713.999.

Avem nevoie de 100 de voluntari”.

Citiţi mai multe informaţii despre actiunile asociaţiei pe site-urile saraciadistrugeomenia.ro si micnews.ro

Sursă VIDEO:Asociatia Mic News