Politica

MASTI si ROBOTI de la un MASON PNL din GIURGIU: Catalin HIDEG nu e chiar un VANZATOR de alcool si tutun in GIURGIU/MASON,Contracte in SANATATE, Academie SRI si Sponsor PNL/Urmeaza baietii destepti !

EXCLUSIVITATE. Cine e ”băiatul deștept din Sănătate” aflat în umbra contractului de 11,5 milioane € câștigat de un magazin sătesc?! Milionarul și-ar fi folosit ”bucătăreasa” ca paravan (UPDATE)

EXCLUSIVITATE. Cine e ”băiatul deștept din Sănătate” aflat în umbra contractului de 11,5 milioane € câștigat de un magazin sătesc?! Milionarul și-ar fi folosit ”bucătăreasa” ca paravan (UPDATE)

GÂNDUL.RO a descoperit că o firmă obscură dintr-un sat giurgivean a obținut un contract de 11,5 milioane € din bani publici pentru a livra statului o cantitate de 1.750.000 de măști de protecție! În umbra acestei firme, deținute de o anonimă, s-ar găsi, în realitate, un ”băiat deștept din Sănătate”, multimilionar cu solide conexiuni în sistemul medical din România.

Investigațiile noastre preliminare scot la iveală că firma ROMWINE & COFEE, al cărui asociat unic în acte este Maria Cristian, a fost înființată în urmă cu un an (respectiv în martie 2019), sediul declarat fiind în satul Uzunu (județul Giurgiu).

 

Din documentul Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate reiese că firmei ROMWINE & COFEE i-a fost încredințat un contract în valoare cumulată de peste 56 milioane lei

De fapt, obiectul de activitate declarat la Registrul Comerțului este vânzarea ”cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor și produselor din tutun efectuat prin standuri, chioșcuri și piețe”, dar acest lucru n-a împiedicat-o să intre în posesia mega-contractului pentru furnizarea unei cantități de aproape două milioane de măști de protecție.

Potrivit datelor de înregistrare de la Registrul Comerțului, firma înființată în urmă cu un an are sediul în satul Uzun, județul Giurgiu

 

Informații de ultimă oră indică însă faptul că în spatele acestei afaceri se află un controversat afacerist cu legături în sistemul medical, al cărui nume a apărut și în investigația ”Secureanu”. La acel moment, despre milionarul în cauză, patron al companiei SANIMED, s-a afirmat că ar fi vândut aparatură medicală către mai multe spitale din România, printre care ”Malaxa”, Spitalul Județean din Tulcea, Spitalul Clinic ”Dr. Victor Babeș”, Spitalul Municipal “Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraș, Institutul de Ocrotire a Mamei și Copilului Prof. Dr. Alfred Rusescu și Spitalul Marius Nasta.

Cătălin Hideg este considerat unul dintre ”băieții deștepți din Sănătate”

De data aceasta, milionarul Cătălin Robertino Hideg, fiindcă despre el este vorba, n-a mai apărut direct în afacere, ci s-ar fi folosit de un interpus. Sursele noastre susțin că asociata unică a SRL-ului ROMWINE & COFEE ar lucra (ca bucătăreasă!) la Hanul Călugărenilor, pe care Hideg îl deține în județul Giurgiu. Și că firma care a pus mâna pe contractul de 11,5 milioane euro nu aparține Mariei Cristian decât scriptic.

Potrivit surselor noastre, Maria Cristian nu ar fi decât interpusă în această afacere

Reporterii GÂNDUL.RO s-au deplasat la Uzunu ca să discute cu beneficiara din acte a contractului, Maria Cristian. Numai că la adresa firmei, unde se află o casă dichisită, ne-a întâmpinat o persoană din familie: ”Maria nu este acasă! Este plecată cu treabă prin oraș, cu business. Să nu credeți ce apare la televizor!” Am obținut însă un număr de telefon, la care am apelat-o, dar ne-a răspuns altcineva: ”Bună ziua! Sunt secretara doamnei. Cine sunteți? Am să-i transmit și vă sună!” N-a mai revenit însă nimeni la telefon, iar a doua încercare a reporterilor GÂNDUL.RO n-a avut niciun rezultat. Pur și simplu n-a mai răspuns nimeni.

Aici se află sediul SRL-ului din Uzunu, care a câștigat contractul de 11,5 milioane €

Mai mult, la Hanul Călugărenilor, unde aveam informații că ar lucra unicul asociat al firmei ROMWINE &COFEE, totul era închis. Hanul nu funcționează în această perioadă. Lipit de han am descoperit și sediul firmei SANIMED Călugăreni (din grupul SANIMED INTERNAȚIONAL), firma prin care milionarul Cătălin Hideg a gestionat până acum afacerile cu spitalele.

Contactat de GÂNDUL.RO, Cătălin Hideg s-a rezumat să declare: „Nu am ce să vă spun, domnule! Nu am nimic de comentat!

Hanulă Călugărenilor, unde ar lucra de fapt beneficiara contractului de 11,5 mil. €, este închis în această perioadă

Cătălin Robertino Hideg: ”Să verifice serviciile!”

UPDATE, ora 22.30: În emisiunea lui Silviu Mănăstire de la B1TV, Cătălin Robertino Hideg, patronul SANIMED INTERNAȚIONAL,  a susținut miercuri seară că ”Au fost trei licitații făcute de ONAC, nu a participat nimeni la aceste licitații și, la a treia selecție, am fost și noi. Cu o săptămână înainte de licitație, noi am fost în Turcia la cea mai mare fabrică de măști din Europa și am încheiat contract pentru 4 milioane de măști pentru România la un preț foarte avantajos.

Prețul de plecare al unei măști era de 24,59 lei și noi am vândut-o cu 21,9, cu aproape 3 lei mai puțin. Este o mască specială cu două filtre. Nu sunt acele măștile simple, care se vând la 2 lei, 3 lei, 5 lei. (…) Nu am stabilit eu prețul de plecare la licitație. Eu am vândut mai ieftin, nu am încercat să profit. (…) Alte firme vând pe SEAP cu 49 de lei, 50 de lei bucata. Nu eu am stabilit prețul de pornire. Spitalele nu au avut încotro și au cumpărat și cu 50 de lei de la golani, la bișniță. Să verifice serviile că tot stau în poarta mea de două zile și tot urmăresc acivitatea mea. Nu înțeleg ce am făcut! Eu sunt o firmă mare, SANIMED, și am participat la această licitație în consorțiu cu ROMWINE & COFEE, am fost terți susținători. Din cauză că SANIMED nu a încasat în ianuarie și februarie foarte mulți bani de la statul român, noi nu am putut să plătim TVA-ul și am participat alături de ROMWINE, o companie din grupul nostru. Această companie avea actele în regulă”

Pentru golănia asta cu măștile ați scos Armata pe stradă?
O afacere tipică vremurilor tulburi pare să înflorească sub umbrela generoasă a stării de urgență. Măști de protecție la un preț nesimțit vândute de o firmă care se ocupă cu tarabele în piață, costume de protecție realizate de renumitul designer Cătălin Botezatu, mai lipsesc medicamentele fabricate de Tanța&Costel SRL cu sediul pe Lacul Belina.

Ieri o știre a străbătut redacțiile tuturor ziarelor: o firmă care avea un bar în comuna Călugăreni, jud. Giurgiu, Romwine&Cofee SRL, a câștigat un contract de aproximativ 12 milioane de euro pentru a livra 1,7 milioane de măști. Adică aproape 8 euro pe bucată! Prețul este triplu față de cel practicat pe piața obișnuită. Ca să nu vă mai spun că Andrew Cuomo, guvernatorul New York se plângea zilele trecute că a cumpărat măști de protecție la prețul exorbitant de 4 dolari bucata. Se vede că n-a trecut prin comuna Călugăreni, jud. Giurgiu.

Cu ce se ocupă firma din jud. Giurgiu puteți vedea aici. Nu are ca obiect de activitate vânzarea produselor medicale, nu a făcut-o niciodată, este clar o firmă-paravan.

Omul din spatele acestei panamale este Cătălin Hideg, așa cum au aflat ziariștii de Gândul, cel care potrivit gândul.ro este un controversat afacerist cu legături în sistemul medical, al cărui nume a apărut și în investigația ”Secureanu”. Un personaj despre care a scris și capital.ro.

panama2 sf [At: CONTEMP. 1948, nr. 112, 7/6 / Pl: ~le / E: Panamá] 1 Afacere frauduloasă de mari proporții, în care sunt implicate multe persoane, asemănătoare cu delapidările comise cu ocazia săpării canalului Panamá. 2 (Pex) Escrocherie în stil mare.

Gurile rele spun că acest Cătălin Hideg ar fi unul din sponsorii PNL, dar sursele mele spun că cel care a reacționat extrem de rapid ar fi fost chiar Ludovic Orban care i-a cerut ministrului de finanțe, Florin Cîțu să trimită corpul de control la Giurgiu.

Poate că sursele mint, poate că indignarea premierului Orban este reală, dar evoluția acestui caz va lăsa urme adânci în istoria stării de urgență.

Dacă nu va fi stopată această mizerie, oamenii se vor întreba la viitoarele alegeri:

Măști de protecție la un preț nesimțit vândute de o firmă care se ocupă cu tarabele în piață, costume de protecție realizate de renumitul designer Cătălin Botezatu, mai lipseau medicamentele anti-virale fabricate de Tanța&Costel SRL cu sediul pe Lacul Belina…

Pentru golănia asta cu măștile ați scos Armata pe stradă?

Pentru asta ați ținut bătrânii în case?

Ca să se poată îmbogăți niște privilegiați cu carnet de partid…

Iar răspunsul s-ar putea să nu placă multora

Conferință Națională de Microbologie și Epidemilogie

În perioada 14-15 noiembrie 2019, echipa SANIMED INTERNATIONAL IMPEX, a participat la a 12-a Conferință Națională de Microbologie și Epidemilogie

citeste tot 

SANIMED – Conferinta

În perioada 5-7 iunie, echipa SANIMED INTERNATIONAL IMPEX, participă la conferința “Excelență în Medicina Personalizată”, eveniment organizat de Health Media la Rin Grand Hotel, București.

citeste tot 

SANIMED – Grupului Comun de Lucru pe Agricultură Giurgiu-Ruse

În data de 24.04.2019, SANIMED INTERNAȚIONAL IMPEX SRL a participat în calitate de invitat la intanlirea Grupului Comun de Lucru pe Agricultură Giurgiu-Ruse, structură transfrontalieră înființată de Consiliul Județean și Prefectura Ruse cu scopul de a facilita cooperarea transfrontalieră în domeniul agriculturii, documentare și schimburi de experiență și informații tehnice

citeste tot 

Sanimed – Micobiomed

Compania Sanimed a semnat azi contractul de distributie pentru echipamentul de testare rapida Veri Q pentru 6 parametri ( glucoza, colesterol total, trigliceride,Hdl, LDl si hemoglobina) in Romania cu compania Micobiomed…

citeste tot 

Sanimed – BS Medical

Astazi 16.10.2018 la Seul in Coreea de Sud, Presedintele Catalin Hideg, a avut intalnire cu compania BS Medical unde l-a avut invitat pe dl Manager General James Park …

citeste tot 

SANIMED – SelectUSA Summit 2018

In vederea pregatirii participarii companiilor romanesti la Summit-ul de Investitii SelectUSA 2018 din Washington D.C., Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Dl. Hans Klemm, a organizat o…

citeste tot 

Fabrica de colagen SANIMED

In anul 2014, SANIMED INTERNATIONAL IMPEX SRL a finalizat in cadrul Directiei de dezvoltare tehnologica experimentala si de nivel industrial de structuri si suporturi de colagen…

citeste tot