Politica

Ludovic ORBAN si jocul MURDAR al presedintelui !

Remember pentru tradatori

 

 

 

 

▪︎2019, PNL câștigă guvernarea României grație talentului politic al lui Ludovic Orban.
▪︎2020, PNL guvernează, prin guvernul Orban, minoritar, cu PSD, ALDE, PRO România și USR împotrivă.
▪︎Ludovic Orban, demn și neșantajabil, nu răspunde la sforile trase de Președintele Iohannis, iar guvernul nu e “guvernul LUI”.
▪︎Apare pandemia de Covid-19.
▪︎Președintele Iohannis îl promovează pe Raed Arafat “conducător al acțiunii” și îi dă puteri depline în starea excepțională pe care tot el o decretează.

 

 

 

▪︎Guvernul devine subordonat lui Arafat.
▪︎Iohannis dictează valuri de măsuri abuzive, absurde, contradictorii, inutile și profund nepopulare.
▪︎Măsurile sunt impuse Guvernului și promovate de personaje precum Tătaru, Vela și Anisie.
▪︎Vin alegerile parlamentare.
▪︎Din pricina valului de nemulțumire populară, cauzată de măsurile antipandemice, Guvernul Orban și implicit PNL decontează electoral și PSD ia mai multe voturi.
▪︎Președintele Iohannis îl scoate vinovat pentru nereușita electorală pe președintele PNL, Ludovic Orban, pe care îl constrânge să demisioneze din funcția de… premier, deși, în tot cursul anului 2020 îi lăudase guvernarea.
▪︎Președintele Iohannis, în cârdășie cu PLUSR, care șantajează, îl scoate din cărți pe Ludovic Orban și-și pune marioneta, agreată de progresiștii neomarxiști, pe care mai încercase, fără succes atunci, să și-o facă premier, Cîțu, scos din joben, cu premeditare, în 2019.

 

 

 

▪︎Ludovic Orban rămâne Președinte al PNL, funcție prin care, datorită experienței și autorității politice, putea controla partidul și încă, indirect, activitatea legislativă.
▪︎Se invocă, infantil, “polii de putere” – președinte de partid vs premier – care, chipurile, ar afecta guvernarea și PNRR, altă găselniță. Ce dacă însași Constituția SEPARĂ puterile statului, cea legislativă de cea executivă.

 

 

 

Dar,  ne trebuie un singur lider. De fapt o marionetă. A Președintelui Iohannis. La rândul lui o marionetă, după părerea mea, cu veleități bruxelleze, pentru care trebuie să facă “ce trebuie” în România, nu ca Orban celălalt, din Ungaria.
▪︎Se pregătește, cu promisiuni și amenințări, debarcarea lui Ludovic Orban din fruntea PNL, apoi izolarea sa.
▪︎Cozile de topor din PNL pun botul.
▪︎În 2024, Președintele Iohannis își primește premiul și pohta ce-a pohtit-o, devine Președinte al Consiliului European, PNL devine irelevant pe scena politică, unii se îmbogățesc, alții parvin, ceilalți sărăcesc, PSD câștigă alegerile și devine frecventabil pentru PLUSR, pensiile devin nesustenabile și România se duce dracu’, datoare vândută, deformată prin reformare, pe apa sâmbetei și a progresismului.

 

 

Morala: Klaus joacă cu Cîțu,  d aia si a așezat slugile din Sibiu in spatele premierului