Condamnari

Lejer, Daddy nu se LASA pana nu MUTILEAZA Parchetele/ Buricul Printipizdei vrea sa fie REGE/Infractorul a SIMTIT gustul Puterii din Clitoris de 24 si merge la RUPERE­čśÄ

 

7ba60fca30f471bbee03aac247a3cc03Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat vineri ca i-a transmis ambasadorului american, Hans Klemm, la discutiile avute la Bucuresti, ca legile Justitiei vor fi votate in Parlament.

ÔÇ×Am avut o discutie, am avut o intalnire, dl ambasador a solicitat cam de doua saptamani aceasta intalnire, acum am putut sa gasesc loc in program, l-am primit. Am discutat despre un eveniment care este extrem de important pentru Romania ÔÇö acel forum economic ÔÇśTrade WindsÔÇÖ, pe care l-am discutat cu dumnealui si cu un reprezentant al unor companii americane in luna martie. A fost o prima vizita in Romania a unui numar semnificativ de companii. Au existat atunci niste discutii despre o foaie de parcurs care i-a fost inmanata lui Sorin Grindeanu. (ÔÇŽ) Suntem pe ultima suta de metri, suntem in grafic cu organizarea acestui eveniment. Am discutat, de asemenea, despre celebrele intentii de modificare a legilor JustitieiÔÇŁ, a spus Dragnea la Bistrita, citat de┬áAgerpres.

El a precizat ca i-a comunicat ambasadorului SUA ca legile Justitiei vor fi dezbatute in Parlament si a reafirmat ca sustine propunerile ministrului Tudorel Toader.

ÔÇ×I-am spus dlui ambasador ceea ce am spus si public (ÔÇŽ) ca legile vor fi votate in Parlament si noi o sa ne uitam cu atentie pe toate argumentele care au iesit si care vor iesi in continuare pentru una sau alta din variante si va incepe dezbaterea care se va finaliza in Parlament si numai acolo cu aceste proiecte de lege, asigurandu-l ca nu se pune problema ca si aceste legi sa afecteze bunul mers al Justitiei. (ÔÇŽ) Am vazut pozitia UNJC, Asociatiei magistratilor, altor specialisti care sustin intr-o mare masura aceste propuneri ale ministrului Toader pe care eu il sustin. Dupa ce am vazut propunerile am convingerea ca vor schimba in bine un sistem pe care toti il dorim mai eficient, care sa cuprinda raspundere pentru magistrati si sa creasca independenta judecatorilor si sentimentul nostru ca ei pot sa judece fara sa fie influentati de nimeniÔÇŁ, a spus liderul PSD