Politica

LCK este DEMONIZATA din toate directiile, tratata ca o “VIOLATOARE de Barbati de STAT” si de “CURVE POLITICE” folosite la Santaj­čśÄ

Daniel Befu.ro

firstimg2Kovesi, supusă aceluiași tratament ca cel aplicat de un violator victimei sale

Demonizat─â din toate direc╚Ťiile ╚Öi tratat─â tot mai des ├«n comentarii publice ca o ÔÇŁviolatoare de b─ârba╚Ťi de stat (╚Öi de femei)ÔÇŁ, Codru╚Ťa Kovesi e de fapt o victim─â a unui atac concertat din multiple direc╚Ťii, venite din partea grupurilor de interese care simt ├«n ceaf─â fiorii r─âcoro╚Öi ai Beciului Domnesc. O dovad─â ├«n plus c─â e a╚Öa, o culegem indirect din publica╚Ťia american─â The New Yorker, ├«n care o anchet─â ce n-are leg─âtur─â cu ╚Ťara noastr─â arat─â o alt─â oper─â de ÔÇŁmunc─â murdar─âÔÇŁ pentru care a fost tocmit─â firma Black Cube, a fo╚Ötilor spioni Mossad. E vorba de celebrul produc─âtor american Harvey Weinstein, acuzat de o serie de vedete de la Hollywood c─â le-a abuzat sexual ╚Öi apoi le-a cump─ârat t─âcerea, care ├«ncep├ónd cu toamna lui 2016 a angajat societ─â╚Ťi specializate, printre care ╚Öi Black Cube, s─â spioneze ╚Öi s─â culeag─â date despre ce i se ÔÇŁcoaceÔÇŁ.
Cei de la Black Cube, ingenio╚Öi de altfel, au folosit identit─â╚Ťi false, d├óndu-se reprezentan╚Ťi ai unui ONG care ap─âr─â drepturile femeilor abuzate. ├Än felul ─âsta un ÔÇŁspion privatÔÇŁ al Black Cube, folosind un nume rom├ónesc, Diana Filip, a reu╚Öit s─â se ├«nt├ólneasc─â de patru ori cu actri╚Ťa Rose McGowan, care l-a acuzat public pe Weinstein de viol, ├«ncerc├ónd s─â afle ce dovezi de╚Ťine actri╚Ťa ├«mpotriva celui care contractase serviciile de spionaj ale Black Cube. De asemenea, acela╚Öi angajat al Black Cube, tot cu o identitate fictiv─â, a contactat ╚Öi un reporter care investiga cazul, ├«ncerc├ónd s─â afle alte nume de actri╚Ťe care inten╚Ťionau s─â ├«l acuze de abuz sexual pe Weinstein.
Acest contract nu arat─â dec├ót tipul de ÔÇŁdirty jobsÔÇŁ prestate de compania Black Cube, companie israelian─â de intelligence privat, pl─âtit─â ╚Öi de ÔÇŁpenali VIPÔÇŁ mioritici s─â deruleze ÔÇŁOpera╚Ťiunea TornadoÔÇŁ, de compromitere a procurorului ╚Öef al DNA, Laura Codru╚Ťa Kovesi. Angajarea Black Cube ╚Öi suma pl─âtit─â pentru capul ╚Öefei DNA arat─â c├ót de mult deranjeaz─â Kovesi mafia transpartinic─â a gulerelor albe. Pe malurile fabuloase ale D├ómbovi╚Ťei ne tr─âim chiar ├«n clipele acestea propriul ÔÇŁscandal hollywoodianÔÇŁ. ├Än loc ca la unison clasa politic─â s─â fi f─âcut o tradi╚Ťional─â ÔÇŁcomisieÔÇŁ de anchet─â a spion─ârii ╚Öefului Parchetului Na╚Ťional Anticorup╚Ťie, fiind vorba de un caz real de atentat la siguran╚Ťa na╚Ťional─â, s-a produs opusul.
Mai exact, ╚Öeful PSD, cel mai puternic om din Rom├ónia ├«n acest moment, pozi╚Ťie vulnerabilizat─â de mai multe dosare instrumentate de DNA, a ie╚Öit nu demult cu un mesaj public de sus╚Ťinere indirect─â a interfe╚Ťei din Black Cube ├«mpotriva ╚Öefei DNA: ÔÇŁM├óine este prima dat─â c├ónd domnul Dragomir (n.r. ex-ofi╚Ťerul SRI implicat ├«n Dosarul Black Cube) merge ├«n fa┼úa unei comisii parlamentare ┼či are o pozi┼úie oficial─â. Eu zic s─â a┼čtept─âm s─â vedem ce spune acolo ┼či, ├«n func┼úie de ceea ce va spune, comisia de control SRI va decide ce face – va mai face audieri, ├«l va mai chema pe dumnealui sau pe al┼úi oameni… ┼×i ├«n func┼úie de cum vor evalua aceste declara┼úii ┼či audieri ei, vor face propuneri – dac─â r─âm├ón ├«n cadrul comisiei SRI sau va fi nevoie de o comisie de anchet─â cu atribu┼úii mai mariÔÇŁ.
Reac╚Ťia lui Dragnea a venit ├«n a doua jum─âtate a lunii septembrie, imediat dup─â ce ofi╚Ťerul Daniel Dragomir, fost ╚Öef grupare sectoare operativ-informative din cadrul Brig─âzii Antitero a SRI, declara la Rom├ónia TV: ÔÇŁ├Än 2009-2013, mai mul┼úi oamenii de afaceri, politicieni, oameni din societatea civil─â ┼či media au fost intercept─âri pe mandate de siguran┼ú─â na┼úionale pentru activit─â┼úi conexe activit─â┼úilor teroriste. Repet, oameni politici, de afaceri ┼či jurnali┼čti au fost intercepta┼úi timp de 5 ani continuu, invoc├óndu-se chestiuni conexe activit─â┼úilor teroriste. Mai mult, toate aceste mandate au fost aprobate, avizate ┼či transmise de fosta ┼čef─â a Parchetului General, doamna Kovesi. ├Än 2014, mandatele se ob┼úin 6 luni, dup─â care se pot prelungi 3 luni, s-au obtinut mandate succesiveÔÇŁ.
├Än urm─â cu 2 zile, vocalul Daniel Dragomir (care la r├óndul lui fost ag─â╚Ťat ├«ntr-un dosar penal, altul dec├ót Black Cube), devenit ├«ntre timp ╚Öi editorialist amator, anun╚Ťa pe blogul s─âu c─â ÔÇŁstatul paralel condus de PFA KovesiÔÇŁ preg─âte╚Öte asaltul final ├«mpotriva celor de pe lista neagr─â a opozan╚Ťilor, dintre care a enumerat: ÔÇŁDragnea-Teldrum, Ponta (PFA Kovesi este neagr─â dup─â povestea cu porcul), Oprea (pentru a ╚Öterge amintirea sufrageriei), Ni╚Ťu, Tob─â, Udrea ╚Öi campaniile electorale ╚Öi mul╚Ťi al╚Ťii, ceva ANRP -uri noiÔÇŁ.
Ca ╚Öi ├«n cazul Andronic ╚Öi Daniel Dragomir a reu╚Öit s─â genereze dintr-o ÔÇŁpocnitur─â din degeteÔÇŁ ├«nfiin╚Ťarea unei comisii de anchet─â a Parlamentului, care inten╚Ťioneaz─â s-o interogheze pe Codru╚Ťa Kovesi, pe baza unor vorbe spuse de ex-SRI-istul penal.
Casta politic─â (╚Öi camarilla ata╚Öat─â), care de aproape 28 de ani fr├ónge destinele unui popor, se pl├ónge de o vreme c─â e ÔÇŁviolat─â ca grupÔÇŁ de procuroarea ÔÇŁsoloÔÇŁ Codru╚Ťa Kovesi. Nu v─â sun─â anapoda?
├Än vreme ce la americani vedem cum derbedeul violator a angajat Black Cube ca s─â ├«ntind─â o capcan─â victimei violate, la noi s-a g─âsit un grup de granguri virgini care s─â v├óre milioane ├«n conturile Black Cube, ca ex-spionii Mossad s-o prind─â violatoarea din ├«ntunecatul Beciul Domnesc. ├Än acest scenariu hollywoodian absurd, mai lipse╚Öte doar s─â auzim c─â Kovesi e ╚Öi vampiri╚Ť─â, mai ales c─â un s├ómbure de adev─âr de plecare exist─â, ╚Öefa DNA fiind ÔÇŁborn and raised in TransylvaniaÔÇŁ.
Spectatorii acestei coproduc╚Ťii grote╚Öti a gulerelor albe suntem noi, poporul rom├ón. ├Än t─âcerea complice a celor 18 milioane de cet─â╚Ťeni se deruleaz─â o lupt─â ÔÇŁcu amortizorÔÇŁ de eunucizare a Justi╚Ťiei. Ei vor c├ó╚Ötiga ╚Öi noi vom pierde dac─â nu ie╚Öim s─â ap─âr─âm ce merit─â ap─ârat. ╚śi s─â nu uit─âm c─â pl─âtitorii biletului la ÔÇŁfilmul vie╚Ťilor noastreÔÇŁ suntem chiar noi. Iar ei ├«ncasatorii. ├Äntocmai ca Harvey Weinstein.