Politica

LCK este DEMONIZATA din toate directiile, tratata ca o “VIOLATOARE de Barbati de STAT” si de “CURVE POLITICE” folosite la Santaj😎

Daniel Befu.ro

firstimg2Kovesi, supusă aceluiași tratament ca cel aplicat de un violator victimei sale

Demonizată din toate direcțiile și tratată tot mai des în comentarii publice ca o ”violatoare de bărbați de stat (și de femei)”, Codruța Kovesi e de fapt o victimă a unui atac concertat din multiple direcții, venite din partea grupurilor de interese care simt în ceafă fiorii răcoroși ai Beciului Domnesc. O dovadă în plus că e așa, o culegem indirect din publicația americană The New Yorker, în care o anchetă ce n-are legătură cu țara noastră arată o altă operă de ”muncă murdară” pentru care a fost tocmită firma Black Cube, a foștilor spioni Mossad. E vorba de celebrul producător american Harvey Weinstein, acuzat de o serie de vedete de la Hollywood că le-a abuzat sexual și apoi le-a cumpărat tăcerea, care începând cu toamna lui 2016 a angajat societăți specializate, printre care și Black Cube, să spioneze și să culeagă date despre ce i se ”coace”.
Cei de la Black Cube, ingenioși de altfel, au folosit identități false, dându-se reprezentanți ai unui ONG care apără drepturile femeilor abuzate. În felul ăsta un ”spion privat” al Black Cube, folosind un nume românesc, Diana Filip, a reușit să se întâlnească de patru ori cu actrița Rose McGowan, care l-a acuzat public pe Weinstein de viol, încercând să afle ce dovezi deține actrița împotriva celui care contractase serviciile de spionaj ale Black Cube. De asemenea, același angajat al Black Cube, tot cu o identitate fictivă, a contactat și un reporter care investiga cazul, încercând să afle alte nume de actrițe care intenționau să îl acuze de abuz sexual pe Weinstein.
Acest contract nu arată decât tipul de ”dirty jobs” prestate de compania Black Cube, companie israeliană de intelligence privat, plătită și de ”penali VIP” mioritici să deruleze ”Operațiunea Tornado”, de compromitere a procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. Angajarea Black Cube și suma plătită pentru capul șefei DNA arată cât de mult deranjează Kovesi mafia transpartinică a gulerelor albe. Pe malurile fabuloase ale Dâmboviței ne trăim chiar în clipele acestea propriul ”scandal hollywoodian”. În loc ca la unison clasa politică să fi făcut o tradițională ”comisie” de anchetă a spionării șefului Parchetului Național Anticorupție, fiind vorba de un caz real de atentat la siguranța națională, s-a produs opusul.
Mai exact, șeful PSD, cel mai puternic om din România în acest moment, poziție vulnerabilizată de mai multe dosare instrumentate de DNA, a ieșit nu demult cu un mesaj public de susținere indirectă a interfeței din Black Cube împotriva șefei DNA: ”Mâine este prima dată când domnul Dragomir (n.r. ex-ofițerul SRI implicat în Dosarul Black Cube) merge în faţa unei comisii parlamentare şi are o poziţie oficială. Eu zic să aşteptăm să vedem ce spune acolo şi, în funcţie de ceea ce va spune, comisia de control SRI va decide ce face – va mai face audieri, îl va mai chema pe dumnealui sau pe alţi oameni… Şi în funcţie de cum vor evalua aceste declaraţii şi audieri ei, vor face propuneri – dacă rămân în cadrul comisiei SRI sau va fi nevoie de o comisie de anchetă cu atribuţii mai mari”.
Reacția lui Dragnea a venit în a doua jumătate a lunii septembrie, imediat după ce ofițerul Daniel Dragomir, fost șef grupare sectoare operativ-informative din cadrul Brigăzii Antitero a SRI, declara la România TV: ”În 2009-2013, mai mulţi oamenii de afaceri, politicieni, oameni din societatea civilă şi media au fost interceptări pe mandate de siguranţă naţionale pentru activităţi conexe activităţilor teroriste. Repet, oameni politici, de afaceri şi jurnalişti au fost interceptaţi timp de 5 ani continuu, invocându-se chestiuni conexe activităţilor teroriste. Mai mult, toate aceste mandate au fost aprobate, avizate şi transmise de fosta şefă a Parchetului General, doamna Kovesi. În 2014, mandatele se obţin 6 luni, după care se pot prelungi 3 luni, s-au obtinut mandate succesive”.
În urmă cu 2 zile, vocalul Daniel Dragomir (care la rândul lui fost agățat într-un dosar penal, altul decât Black Cube), devenit între timp și editorialist amator, anunța pe blogul său că ”statul paralel condus de PFA Kovesi” pregătește asaltul final împotriva celor de pe lista neagră a opozanților, dintre care a enumerat: ”Dragnea-Teldrum, Ponta (PFA Kovesi este neagră după povestea cu porcul), Oprea (pentru a șterge amintirea sufrageriei), Nițu, Tobă, Udrea și campaniile electorale și mulți alții, ceva ANRP -uri noi”.
Ca și în cazul Andronic și Daniel Dragomir a reușit să genereze dintr-o ”pocnitură din degete” înființarea unei comisii de anchetă a Parlamentului, care intenționează s-o interogheze pe Codruța Kovesi, pe baza unor vorbe spuse de ex-SRI-istul penal.
Casta politică (și camarilla atașată), care de aproape 28 de ani frânge destinele unui popor, se plânge de o vreme că e ”violată ca grup” de procuroarea ”solo” Codruța Kovesi. Nu vă sună anapoda?
În vreme ce la americani vedem cum derbedeul violator a angajat Black Cube ca să întindă o capcană victimei violate, la noi s-a găsit un grup de granguri virgini care să vâre milioane în conturile Black Cube, ca ex-spionii Mossad s-o prindă violatoarea din întunecatul Beciul Domnesc. În acest scenariu hollywoodian absurd, mai lipsește doar să auzim că Kovesi e și vampiriță, mai ales că un sâmbure de adevăr de plecare există, șefa DNA fiind ”born and raised in Transylvania”.
Spectatorii acestei coproducții grotești a gulerelor albe suntem noi, poporul român. În tăcerea complice a celor 18 milioane de cetățeni se derulează o luptă ”cu amortizor” de eunucizare a Justiției. Ei vor câștiga și noi vom pierde dacă nu ieșim să apărăm ce merită apărat. Și să nu uităm că plătitorii biletului la ”filmul vieților noastre” suntem chiar noi. Iar ei încasatorii. Întocmai ca Harvey Weinstein.