Politica

KORDEALA la BULAU/Un nou PARTID se Formeaza printre PENALI: Retinuti, Arestati, Condamnati si niste Koorvistine bune de Alergat🤣

 

FB_IMG_1502296553361Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, a anuntat sambata, in timpul unui miting anti-DNA in fata Palatului Cotroceni, ca este posibil ca organizatia sa, Initiativa Romania 3.0, sa se transforme in partid. Dragomir este inculpat in mai multe dosare penale.

Dragomir a spus ca Initiativa Romania 3.0 este o „organizatie civica cu scopuri politice”. Intrebat daca aceasta se va transforma in partid si va candida la alegeri, Dragomir a evitat sa ofere un raspuns concret, spunand ca nu este acum momentul sa discute despre acest lucru.

Printre fondatorii Initiatiei Romania 3.0 se afla penali celebri, atat din PSD cat si din PNL.

Iata cine sunt: Liviu Plesoianu, Marius Obreja, Vlad Moisescu, Ingrid Mocanu, Flori Maior, Paul Hitter, Iulian Capsali, Dan Chitic, Aurelian Popa, Razvan Constantinescu, Mircia Gutau, Andrei Chiliman, Traian Galleguillos, Ovidiu Zara, Aristotel Cancescu, Marinela Zoica Dragomir, Sorin Strutinsky, Laura Vicol, Ovidiu Putura, Daniel Caraman, Tudor Pendiuc, Nicusor Constantinescu, Cristi Anton, Silvian Ciuperca, Alexandru Anastasescu si Daniel Dragomir.

La evenimentul de lansare al Initiativei Romania 3.0, care a avut loc in urma cu doua saptamani, a participat si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. El a spus atunci ca Romania este acum „un stat in care abuzurile sunt la ordinea zilei” si in care s-a inregistrat „un regres imens in ceea ce priveste libertatile fundamentale si drepturile cetatenesti daca e sa luam ca reper anul 1990.”

„Traim intr-o Romanie care mi se pare ca o tara sub asediu, care nu este al oamenilor politici care voteaza legile justitiei, dupa o lunga dezbatere care a durat luni si care a fost distorsionata. Lupta anticoruptie nu are nicio legatura cu legile justitiei” a declarat el.