Politica

JUSTITIE PSDragnea/TUDORICA va propune REVOCAREA Procurorului General si a Sefei DNA/Asteptam semnalul Presedintelui­čśÄ

 

FB_IMG_1517155226468Tudorel Toader va cere demiterea Codru╚Ťei Kovesi. Ca s─â pun─â Dragnea un mili╚Ťian din Videle ├«n loc
De fapt, Tudorel va propune revocarea ambilor ╚Öefi ai procurorilor. Pentru c─â nu e bine cu Codru╚Ťa ╚Öi cu Laz─âr. Cu Kovesi la DNA ╚Öi cu Laz─âr procuror general nu e bine deloc: pilele politice ale lui Tudoric─â intr─â la pu╚Öc─âria una dup─â alta. A zis ╚Öi Curtea Constitu╚Ťional─â c─â nu e bine a╚Öa, c─â nu e ├«n regul─â ca procurorii s─â ancheteze corup╚Ťi, c─â e neconstitu╚Ťional.

FB_IMG_1517163880587Drept care Tudoric─â, tehnocratul politruc, a decretat a╚Öa: “Eu cred c─â a venit vremea clarific─ârilor la DNA. Prin raportul acela pe care l-am prezentat destul de amplu refritor la anchetarea modului de adoptare a OUG13, eu am tras un puternic semnal de alarm─â vis a vis de activitatea DNA.” Cum e ╚Öi normal: Dragnea vrea s─â se scape de pu╚Öc─ârie cu ajutorul guvernului s─âu de slugi ╚Öi, ├«n consecin╚Ť─â, ministrul Justi╚Ťiei, acest Tudoric─â, vrea s─â fie pedepsi╚Ťi ╚Öefii procurorilor.

FB_IMG_1517148288118Poate vi se pare o succesiune lipsit─â de sens, dar v─â ├«n╚Öela╚Ťi: exact asta e logica corect─â ├«ntr-un stat mafiot. Fi╚Ťi aten╚Ťi aici care e logica asta, p├ón─â la cap─ât: Dragnea vrea s─â scape de pu╚Öc─ârie cu ajutorul guvernului s─âu de slugi, lui Kovesi ╚Öi Laz─âr li se va cere demisia din cauza asta sau vor fi revoca╚Ťi, c─â ei au gre╚Öit, nu Dragnea ╚Öi guvernul s─âu de slugi, iar voi, ca logica asta de stat mafiot s─â fie rotund─â, v─â preda╚Ťi la cel mai apropiat post de poli╚Ťie ╚Öi v─â autodenun╚Ťa╚Ťi c─â nu a╚Ťi votat cu PSD.

FB_IMG_1517132992602 De acolo, de la postul de poli╚Ťie, ve╚Ťi primi uniforme, t├órn─âcoape ╚Öi instruc╚Ťini pentru canalul Teleorman-Cumbuco. A╚Ťi prins logica, da? Bun, atunci nu mai sta╚Ťi s─â-╚Öi fac─â Tudoric─â treaba – ╚Öeful de post deja v─â a╚Öteapt─â.