Politica

JUSTITIE PSDragnea/TUDORICA va propune REVOCAREA Procurorului General si a Sefei DNA/Asteptam semnalul Presedintelui😎

 

FB_IMG_1517155226468Tudorel Toader va cere demiterea Codruței Kovesi. Ca să pună Dragnea un milițian din Videle în loc
De fapt, Tudorel va propune revocarea ambilor șefi ai procurorilor. Pentru că nu e bine cu Codruța și cu Lazăr. Cu Kovesi la DNA și cu Lazăr procuror general nu e bine deloc: pilele politice ale lui Tudorică intră la pușcăria una după alta. A zis și Curtea Constituțională că nu e bine așa, că nu e în regulă ca procurorii să ancheteze corupți, că e neconstituțional.

FB_IMG_1517163880587Drept care Tudorică, tehnocratul politruc, a decretat așa: “Eu cred că a venit vremea clarificărilor la DNA. Prin raportul acela pe care l-am prezentat destul de amplu refritor la anchetarea modului de adoptare a OUG13, eu am tras un puternic semnal de alarmă vis a vis de activitatea DNA.” Cum e și normal: Dragnea vrea să se scape de pușcărie cu ajutorul guvernului său de slugi și, în consecință, ministrul Justiției, acest Tudorică, vrea să fie pedepsiți șefii procurorilor.

FB_IMG_1517148288118Poate vi se pare o succesiune lipsită de sens, dar vă înșelați: exact asta e logica corectă într-un stat mafiot. Fiți atenți aici care e logica asta, până la capăt: Dragnea vrea să scape de pușcărie cu ajutorul guvernului său de slugi, lui Kovesi și Lazăr li se va cere demisia din cauza asta sau vor fi revocați, că ei au greșit, nu Dragnea și guvernul său de slugi, iar voi, ca logica asta de stat mafiot să fie rotundă, vă predați la cel mai apropiat post de poliție și vă autodenunțați că nu ați votat cu PSD.

FB_IMG_1517132992602 De acolo, de la postul de poliție, veți primi uniforme, târnăcoape și instrucțini pentru canalul Teleorman-Cumbuco. Ați prins logica, da? Bun, atunci nu mai stați să-și facă Tudorică treaba – șeful de post deja vă așteaptă.