Fara Categorie

IUBIREA Adevarata nu se UITA: Aș schimba multe din tot ce am făcut. Dar nu pe tine !

 

                     Aș schimba multe în trecutul meu. Oameni și decizii. Întâmplări și gesturi. Aș schimba cuvinte și ezitări. Aș face totul mai bine, cu mai multă maturitate și cu simț de răspundere. Nu m-aș gândi doar la ziua de azi și la ziua de mâine, ci și la viitorul mai îndepărtat. Nu m-aș lăsa amăgită la fel de ușor de vorbe frumoase, dar goale. N-aș mai lăsa oameni fără suflet să mă mintă ca pe un copil. 

                     Nu aș mai fi naivă. 

                     Pot spune că nu am regrete. Nu unele mari care să mă macine. Regrete mici, nu prea însemnate, am și eu, la fel ca toți oamenii, trăiesc cu ele, mă împac cu ele. Sunt ale mele. Mă consolez cu gândul că mai aveam de crescut, că trebuia să mă mai maturizez atunci când am făcut anumite greșeli. Și mă alin cu gândul că de acum înainte voi fi mai atentă. 

                     Aș schimba multe din tot ce am făcut. Dar nu pe tine. Pe tine aș alege să te iubesc din nou, de o mie de ori dacă s-ar putea, la fel de frumos, la fel de mult și la fel de sincer. Nu mi s-au întâmplat extrem de multe lucruri frumoase în viață, însă tu ești unul dintre cele mai minunate. Nu te-aș schimba pentru nimic în lume. 

                     Cu tine aș face totul la fel de la început și până acum. Fiecare cuvânt, fiecare gest, fiecare sărut, ar fi toate exact așa cum s-au întâmplat și prima oară. Nu aș schimba nici micile neînțelegeri, nici tăcerile care ne-au durut. Nu aș schimba nimic. Pentru că suntem fericiți și pentru că, dacă acum suntem atât de apropiați și ne iubim cum nu se poate mai tare, e în egală măsură atât datorită momentelor noastre cele mai bune cât și datorită celor mai puțin plăcute. 

                     Nu aș schimba nimic din tot ce am trăit cu tine