Fara Categorie

IUBIRE: Dacă femeia de lângă tine e fericită, deja ai demonstrat cât ești de bărbat ! 

    Fă-o să zâmbească, să râdă. Fă-i viața frumoasă și încearcă să fii cel mai important om din viața ei, străduiește-te să fii cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat. Stai lângă ea atunci când toți ceilalți vor alege să plece. N-o dezamăgi când lumea e rea și o face să sufere. Nu îi întoarce spatele atunci când are cea mai mare nevoie de tine. 

 

received_2144400278932917

 

        Strânge-o tare în brațe când totul în jur pare să o frângă în bucăți și ajut-o să depășească momentele dificile. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru ca femeia de lângă tine să fie fericită este să o iubești. Să o iubești așa cum merită să fie iubită. Să o iubești și să îi fii acel bărbat pe care îl merită, chiar și atunci când mai face greșeli sau când mai are momente de slăbiciune, când cedează puțin. Să o iubești indiferent dacă are zile mai proaste și devine, din când în când, dificilă. 

received_2202102410011437

 

       Fă-o fericită! Iubește-o cât poți tu de mult, adică cel mai mult. Respect-o așa cum merită orice femeie să fie respectată. Sprijin-o, din toate punctele de vedere, dar mai ales sentimental. Clădește fericirea ei în fiecare zi. Cu fiecare zâmbet, o vei cuceri tot mai mult. Și nu poți spune niciodată că ai cucerit o femeie suficient. Mereu va exista ceva care mai poate fi cucerit în sufletul ei. 

received_541527156349346

      Dacă femeia de lângă tine e fericită, deja ai demonstrat cât ești de bărbat. Celelalte încercări și căi de a demonstra, acelea care nu prea dau rezultate, sunt pentru bărbați slabi. Bărbații puternici iubesc și își fac femeile fericite. Așa își demonstrează ei bărbăția

FB_IMG_1549915918174