Politica

La o CAFEA cu Vali BARBU, actual si viitor PRESEDINTE al CJ Calarasi: NU VREAU SA FIU STAPANUL NIMANUI !

Rep:dle presedinte.
va rog sa ne prezentati programul dumneavoastra in cazul in care veti castiga mandatul de presedinte CJ

Dragi calaraseni ,
Avem nevoie de un om hotarat care sa înlăture faradelegea din consiliul judetean și din instituțiile subordonate
Nu mai vrem ca județul nostru sa apara mereu în media ca exemplu negativ datorită faptelor comise de președintele consiliului județean.

Stimați calaraseni,

candidez pentru ca eu consider că avem datoria să vă oferim o alternativă reală, viabilă, credibilă.

O alternativă care raspunde nevoilor oamenilor, o alternativă clară, civilizată, pe înțelesul tuturor.

Eu vreau ca noi toti cei ce avem responsabilitatea dezvoltării județului, sa ne implicam si sa avem ca prim obiectiv accesarea tuturor proiectelor finantate din sume guvernamentale si europene, pentru ca cetățenii județului sa circule pe drumuri bune, sa bea o apa curata, sa beneficieze de servicii de sănătate, iar copiii lor sa învețe în condiții civilizate.

Eu vreau o relație deschisă cu tot mediul de afaceri, bazată pe corectitudine, achiziții transparente. Încurajarea si sustinerea mediului de afaceri este vitală pentru bunăstarea si confortul tuturor cetățenilor, pentru ca înseamnă mai multe locuri de munca, salarii mai mari, mai mulți bani la bugetul public, servicii publice de buna calitate, înseamnă mai multă siguranță în viata oamenilor.

Eu vreau o administrație eficientă, credibilă si integra, care sa apere interesul cetățeanului.

Eu vreau ca toti primarii județului sa regăsească în consiliul judetean aparatul de sprijin si consilierea necesară pentru a accesa cât mai multe fonduri, menite să aducă bunăstare în localitățile lor

Eu vreau ca toti angajatii consiliului județean si ai unităților subordonate acestuia sa meargă la locurile lor de muncă fara teama si stres, fără frica de a fi obligați să comită ilegalități.

Vreau ca ei sa fie motivați pentru ca rezultatul muncii lor sa fie in folosul cetățeanului.

Eu nu vreau sa dezbin colectivele, dimpotrivă, sunt pentru dezamorsarea conflictelor si pentru consolidarea relațiilor de colaborare si colegialitate.

Eu vreau o echipă de profesionisti dedicați, selectați pe criterii de integritate, cu competențe relevante posturilor. Profesioniști selectati, evaluati, promovați si salarizati.

EU NU VREAU SA FIU STAPANUL NIMANUI !

Nu consider că pot face cele mai mari ilegalități, pentru ca banul rezolva orice

Nu vreau sa conduc instituția ca pe propia mea moșie

Nu vreau sa bag frica în oameni si nu vreau sa las angajații fara serviciu, pentru ca au puncte diferite de ale mele.

Nu angajez condamnați la puscarie pe baza de acte false.

Nu pot sa mi denigrez colegii, sa mi asum munca lor si apoi sa ma impaunez cu rezultatele.

Nu am nesocotit hotărâri judecătorești executorii, în disprețul total al legii si călcând în picioare oameni fara aparare.

Eu nu am făcut averi, nu mi am înșelat asociații, nu m a alergat masina poliției ca sa mi puna fiola, nu m am urcat niciodată băut la volan, nu am crescut porcii pe terenuri publice, nu am asfaltat pe bani publici drumul ce duce la ferma mea, pe care ce i drept nici nu o am