Politica

HORROR/Turcana OAIE Basista mai vrea inca o data-sa plece GUVERNU’/ Cica e Catastrofa mare la BAMBOO si e vina Guvernului/ Bravo fa Raluco, Deh !

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, consideră ”o dramă” faptul că se constată că nenorocirea de la clubul Colectiv e repetabilă, făcând referire la incendiul de la Bamboo. “Legi cu fisuri, aplicate arbitrar sau neaplicate deloc! Vinovăţia e a unei părţi a statului român, fie din cauza ineficienţei, fie din cauza corupţiei. Instituţiile româneşti, multe dintre ele, au moduri de funcţionare anacronice, se pun în mişcare doar după o nenorocire sau după ce presa sesizează un derapaj. Care a fost primul instinct al statului după Colectiv? Strict o abordare de imagine – un val de controale şi blocarea autorizaţiilor. O parte a statului e complice, iar o altă parte a statului, prin medici şi pompieri, salvează, atunci când poate şi când nu e prea târziu”, a scris Turcan sâmbătă pe Facebook.

Ea a adăugat că modernizarea sistemului public, în sensul eficientizării lui, trebuie să fie o prioritate a oricărui Guvern. “E o dramă să constatăm că nenorocirea de la Colectiv e repetabilă şi că unele instituţii doar constată şi nu fac ce trebuie să împiedice ca o asemenea nenorocire să mai fie vreodată posibilă în România”, a adăugat ea.