Fara Categorie

Horror/OPREA si DOFTORII cu trei Koaie plagiate/Danut TUDOR(fost boss de Calarasi) este CUSCRU din MAI ­čśÄ

Jurnalista Emilia ┼×ercan revine cu noi dezv─âluiri despre familia de ÔÇ×doctoriÔÇŁ marca Oprea, dup─â ce a dovedit c─â fiica ┼či ginerele fostului vicepremier au plagiat ├«n lucr─ârile de doctorat. Jurnalista completeaz─â arborele de rubedenii al lui Gabriel Oprea cu o nou─â descoperire: cuscrul politicianului este ┼či el doctor ┼či, mai mult dec├ót at├ót, este ┼či general. Culmea coinciden┼úei face ca generalul cuscru s─â de┼úin─â o func┼úie important─â ├«n Ministerul Afacerilor Interne.

Este incredibil, dar adev─ârat. Citi┼úi mai jos postarea integral─â a Emiliei ┼×ercan, f─âcut─â pe o re┼úea de socializare.

ÔÇ×Oprea, doctor. Cuscrul, doctor. Fiica, doctor. Ginerele, doctor. Oprea, general. Cuscrul, general. Fiica, angajata la ASF pe un salariu urias. Ginerele, angajat la ASF pe un salariu urias. Fiica se inscrie la doctorat pe 1 octombrie 2012. Ginerele se inscrie la doctorat pe 1 octombrie 2012. Oprea plagiaza. Fiica plagiaza. Ginerele plagiaza. Fiica si ginerele plagiaza si impreuna, si separat. Fiica sustine doctoratul pe 27 octombrie 2015. Ginerele sustine doctoratul pe 27 octombrie 2015. Simetrie perfecta, domÔÇÖle, in aceasta familie extinsa.

Si acum, e acum. Am aflat si cine este cuscrul lui Gabriel Oprea, adica tatal lui Alexandru Marius Tudor, sotul Anei Maria Oprea (Tudor). Este chestorul general de poli┼úie Danut Tudor, care ocupa functia de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne. Si ghiciti ce? Este si el doctor, desigur, cu o teza care se numeste ÔÇ×Politia si statul de dreptÔÇŁ luata la, atentie, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, la fel ca si Gabriel Oprea.

As putea sa pariez ca are doctoratul luat tot cu Ion Neagu, cel care l-a coordonat si pe Oprea. Bineinteles, in virtutea simetriei. Si, bineinteles, Danut Tudor are nenumarate cursuri si specializari in securitate nationala si aparare la Universitatea Nationala de Aparare, la Academia de Poli┼úie, dar si la Insitutul Diplomatic Rom├ón al Ministerului de Externe. Ca mai toata lumea buna care are functie de conducere in statul roman. Pentru mai multe detalii, studiati singuri CV-ul cuscruluiÔÇŁ, a scris Emilia ┼×ercan, pe Facebook