Politica

HORROR/NICOLINGEA il vrea PREMIER pe INFRACTORUL Daddy/Amenintare cu DEMITERE la Presedinte­čĄú

FB_IMG_1518013142405
Deputatul PSD Eugen Nicolicea il ameninta pe presedintele Klaus Iohannis cu demiterea daca nu va accepta premierul pe care PSD il va propune dupa alegeri, in cazul in care va obtine majoritatea in Parlament.ÔÇŁExista posibilitatea unui referendum de demitere de catre popor. Daca nu va accepta premierul propus de majoritatea parlamentara care reprezinta o majoritate a celor care voteaza, exista un pretext, daca nu un motiv, de o astfel de actiune,ÔÇŁ a spus Eugen Nicolicea, deputat PSD, la Antena 3.

Mai multi lideri ai PSD, printre care se distinge Gabriela Firea, au anuntat deja ca propunerea partidului pentru postul de premier va fi Liviu Dragnea.

Miercuri, Klaus Iohannis a subliniat, din nou, ca nu va accepta ca o persoana cu probleme penale, asa cum este Dragnea, sa ocupe functia de premier.

ÔÇ×Chestiunea penala: toti am citit ca se fac angajari pentru paznici, iata ca de fiecare data prima conditie e sa nu aiba cazier. Pai cum ne imaginam ca tara va fi pazita de unul cu dosar penal? E inimaginabil, nu am de gand sa renunt la aceasta conditie

FB_IMG_1520348799432

Acest enunt nu a fost impotriva unui partid. Am probleme cu oamenii condamnati penal si incearca prin toate mijloacele mediatice sa arate ca ei sunt adevaratii politicieni. Am facut acest anunt din timp ca partidele sa se poata pregati cu candidati curati si capabiliÔÇŁ, a subliniat Iohannis.