Condamnari

HORROR/Motivare ICCJ/Latrina A3 este obligata timp de o luna sa dea pe post de ZECE ori ca e Santajista/Sictir !

voiculescu-gadea-badea-ursu-600x410COMUNICAT

Prin decizia penală nr. 236 din 28.06.2017, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al S.A. ANTENA TV GROUP S.A., la data faptei, la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 2 ani de la executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a ocupa funcția de administrator, director sau cenzor în cadrul unei societăți comerciale, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Dan+Voiculescu+a+fost+vzut+ncercnd+mai+multe+pistoale+cu+ap+ntr-un+magazin+de+jucrii_44165
Condamnă pe inculpata VOICULESCU CAMELIA – RODICA, asociat la S.C. ANTENA TV GROUP S.A. și la S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., la data faptei, la o pedeapsă de un an și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 3 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la șantaj.
Condamnă pe inculpatul POP ȘERBAN, președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (A.N.A.F.), la data faptei, la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de divulgare a informațiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Dan+Voiculescu+-+Greu+de+nchis_43848
Condamnă pe inculpata S.C. ANTENA TV GROUP S.A., la pedeapsa principală a amenzii penale în cuantum de 200.000 leiși pedeapsa complementară constând în afișarea sau difuzarea hotărârii de condamnare prin intermediul postului TV Antena 1, timp de o lună, de 10 ori, în intervalul orar 18:00 – 20:00, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Dispune achitarea inculpaților VOICULESCU DANMATIESCU GEORGE DANIELS.C. ANTENA 3 S.A. și S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., pentru infracțiunile care au fost reținute în sarcina lor.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Pop Șerban va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 80 de zile, la o instituție din comunitate, respectiv Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Sector I București sau la Fundația pentru Promovarea Sancțiunilor Comunitare.
Obligă pe inculpatul Pop Șerban la plata sumei de 11.500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.
Obligă pe fiecare dintre inculpații Alexandrescu George Sorin, Voiculescu Camelia Rodica și S.C. Antena TV Group S.A. la plata câte unei sume de 25.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a corupției la data de 30 septembrie 2013, vezi comunicat 835/VIII/3 din 01 octombrie 2013