Condamnari

HORROR/Manevrele lui Felix MOTANU: Condamnat pe ncpp si eliberat pe vechiul cod/Pupaturile sunt de la CIUVICA & Company, gurile RELE ne transmit ca VARANU are pupaturi si pe BUCI sau intre, Draqu mai stie, Deh­čśÄ

 

Dan+Voiculescu+-+Greu+de+nchis_43848Omul de afaceri Dan Voiculescu a primit und─â verde pentru eliberarea condi┼úionat─â pentru ca a avut un comportament bun ├«n penitenciar ┼či a f─âcut cur─â┼úenie ├«n spatele gratiilor timp de 57 de zile.

 

 

 

Este doar unul dintre argumentele magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5, care au motivat decizia de eliberare a fostului senator, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA.

Procurorii DNA au spus c─â Dan Voiculescu nu a ├«n╚Ťeles infrac╚Ťiunea pe care a comis-o ╚Öi nici nu d─â semne c─â s-ar fi ├«ndreptat. Procurorii au mai spus c─â fostul senator a ├«nceput 17 programe de munc─â ├«n penitenciar, ├«ns─â nu le-ar fi finalizat.

Judec─âtorii nu au fost de acord cu aceste argumente. Dimpotriv─â, au spus ei, Dan Voiculescu ╚Öi-a dat silin╚Ťa s─â lucreze ├«n penitenciar, a f─âcut 57 de zile de cur─â╚Ťenie ╚Öi a depus munc─â intelectual─â.┬á├Än motivare se mai arat─â Dan Voiculescu a scris 10 c─âr╚Ťi ├«n ├«nchisoare, ceea ce-i d─â dreptul la scurtarea pedepsei cu 330 de zile.

Magistra╚Ťii au ╚Ťinut cont ╚Öi de v├órsta lui Dan Voiculescu ÔÇô are peste 70 de ani ÔÇô ╚Öi de starea precar─â a s─ân─ât─â╚Ťii sale, pentru care a adus documente medicale.

Decizia a fost ├«ns─â contestat─â de procurori, care s-au opus eliber─ârii lui Dan Voiculescu dup─â doar doi ani ┼či nou─â luni. Anchetatorii spun c─â omul de afaceri nu a f─âcut dec├ót s─â profite de caren╚Ťele sistemului care permite scurtarea pedepselor pentru cei care scriu c─âr╚Ťi ├«n deten╚Ťie