Anchete DNA

HORROR/Jegul Basescu o ATACA pe LCK, uita ca in Mandatul sau a fost bagat la BULAU doar Nastase, iar MORAR si BICA au PRAFUIT toate dosarele Penalilor Pedelisti/SICTIR-VIDEO!

base-udreaB─âsescu o ATAC─é pe Kovesi la televiziunea bulgar─â: ÔÇśE un drog pentru eaÔÇŽ. Kovesi trebuie acuzat─â de abuz de putereÔÇŁ!

Kanalul 3 al televiziunii bulgare a continuat seria emisiunilor de denigrare a ╚Öefei DNA. Postul de televiziune a difuzat ├«n jurnalul de ╚Ötiri o scurt─â parte dintr-un interviu cu fostul pre╚Öedinte┬áTraian B─âsescu. De asemenea, ├Äntregul interviu va fi dat publicit─â╚Ťii vineri sear─â.

ÔÇ×Puterea este un drog pentru┬áLaura Codru╚Ťa KovesiÔÇŁ, a fost una dintre declara╚Ťiile lui B─âsescu.

De asemenea, fostul pre╚Öedinte a cerut arestarea lui Kovesi. Mul╚Ťi politicieni, magistra╚Ťi ╚Öi jurnali╚Öti din Rom├ónia cred c─â DNA este folosit─â pentru r─âfuieli politice, ╚Öantaj ╚Öi v├ón─âtoare de vr─âjitoare. Echipa Canalul 3 a fost la Bucure╚Öti, unde s-a ├«nt├ólnit cu ei, mai spune televiziunea bulgar─â.┬áÔÇ×Da, Kovesi trebuie acuzat─â de abuz de putere, toat─â lumea ar trebui s─â mearg─â la ├«nchisoare. Pentru c─â exist─â deja mul╚Ťi oameni care au fost aresta╚Ťi de procurorii DNA, care mai t├órziu , ├«n instan╚Ťa de judecat─â au fost declara╚Ťi nevinova╚ŤiÔÇŁ, a mai spus B─âsescu.