Politica

HORROR/DEZERTARE din PNL-USL:Deputatul OLTEANU Daniel, fost PREFECT de VASLUI, Cu un DOSAREL incearca LIMBA prin Teaca ALDE !

Deputatul Daniel Olteanu s-a înscris în ALDE la o lună după ce a plecat din PNL

 

Deputatul Daniel Olteanu ┼či-a anun┼úat mar┼úi ├«nscrierea ├«n Partidul Alian┼úa Liberalilor ┼či Democra┼úilor (ALDE), la o lun─â de la demisia din calitatea de membru al Partidului Na┼úional Liberal, transmite Agerpres.
“Am decis s─â m─â al─âtur ALDE pentru c─â, dup─â 22 ani de la semnarea adeziunii la PNL, este foarte greu s─â nu r─âm├ón liberal, al─âturi de mul┼úi dintre colegii cu care am traversat ace┼čti ani. M─â onoreaz─â faptul c─â domnul pre┼čedinte C─âlin Popescu-T─âriceanu a considerat c─â subiectele ┼či proiectele pe care le-am adus ├«n spa┼úiul public p├ón─â acum, ca parlamentar, ┼či m─â refer ├«n special la cele care privesc atenuarea discrepan┼úelor regionale cu sprijinul direct al statului, sunt solide ┼či merit─â sus┼úinerea ALDE.
E vorba despre ini┼úiative pentru care vasluienii, al c─âror reprezentant sunt, au g─âsit prea pu┼úin─â deschidere ┼či ├«n┼úelegere din partea guvern─ârilor anterioare, ┼či care se refer─â la sc─âderea decalajelor ├«ntre Vaslui ┼či regiunile bogate, la ┼čtergerea inechit─â┼úilor ├«ntre Moldova ┼či restul ┼ú─ârii”, a scrie Olteanu ├«ntr-un comunicat de pres─â.

Deputul ┼či-a anun┼úat demisia din PNL pe 23 mai┬á, spun├ónd c─â┬á┬ác─â gestul s─âu este motivat de lipsa total─â de reac┼úie a conducerii centrale a partidului ├«n leg─âtur─â cu ceea ce nume┼čte “situa┼úia f─âr─â precedent din Organiza┼úia Jude┼úean─â a PNL Vaslui, unde liderii actuali ├«ncearc─â s─â se impun─â prin m─âsuri abuzive”.

ÔÇŁAm speran┼úa c─â ALDE va fi locul ├«n care, dup─â o perioad─â deloc u┼čoar─â pentru mine, voi avea parte de atmosfera de lucru care mi-a lipsit din cauza tensiunilor ┼či conflictelor ce s-au perpetuat ├«n ultimii ani ├«n PNL. ├Ämi doresc o colaborare excelent─â cu to┼úi colegii din ALDE, pe care ├«i asigur c─â ├«mi pun la dispozi┼úie ├«ntreag─â experien┼ú─â politic─â ┼či administrativ─â ┼či toat─â energia de care dispun pentru reu┼čita unor proiecte comune”, spune acum Daniel Olteanu.

Daniel Olteanu a deschis lista PNL Vaslui pentru Camera Deputa┼úilor la alegerile din anul 2016 ┼či se afl─â la primul mandat de parlamentar. Este dublu licen┼úiat, ├«n Drept ┼či Sociologie, a de┼úinut ├«n perioada august 2013 – februarie 2016 func┼úia de director al AJOFM Vaslui, iar din februarie p├ón─â ├«n septembrie 2016 a ocupat func┼úia de prefect al jude┼úului Vaslui