Politica

HORROR/DADDY cere IERTARE pentru numirea lui GRINDY/OLGUTA: Majoritatea Ministrilor ramanem in functie sa-l PUPAM in KOR pe Daddy cand pleaca la BULAU!

FB_IMG_1494788863211Dragnea: Cer iertare românilor pentru greșeala de a-l propune premier pe Grindeanu; trebuia să discutăm mai mult în partid

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut iertare românilor pentru “greșeala” pe care a făcut-o când l-a propus premier pe Sorin Grindeanu, menționând că trebuiau discutate mai mult în partid variantele pentru această funcție.

“În primul rând vreau să îmi cer iertare tuturor românilor pentru greșeala pe care am făcut-o, în sensul că ar fi trebuit să discutăm mai mult în partid despre variantele de prim-ministru”, a afirmat, miercuri, președintele PSD, întrebat ce garanție le va da românilor că nu se va mai ajunge în această situație.

El a susținut că nu are o problemă personală cu Sorin Grindeanu și nu îi dorește răul.

“Repet, am crezut în acest om, nici acum nu am niciun fel de problemă personală cu el, nu îi doresc răul, îi doresc să fie foarte atent și să aibă grijă în continuare. Ca și garanție vor fi discuțiile care se vor purta în zilele următoare până când vom ajunge la o propunere unică pentru a merge la Cotroceni”, a adăugat Dragnea.

AGERPRES