Politica

HORROR/Cum produc Puliticienii CORUPTI Mii de PUPINCURISTI-LIMBISTI impotriva Justitiei­čśÄ

 


 

 

FB_IMG_1502346891704Procurorul general Augustin Laz─âr a fost lin╚Öat mar╚Ťi sear─â, pe televiziunile controlate de grupurile politicienilor corup╚Ťi. Televiziunea grup─ârii Ghi╚Ť─â ÔÇô Ponta ÔÇô RTV, televiziunea grup─ârii Voiculescu ÔÇô T─âriceanu ÔÇô Dragnea ÔÇô Antena 3 ╚Öi aripa M─ân─âstire din B1 TV, gruparea Udrea-B─âsescu, au f─âcut circ. Tunurile media ale corup╚Ťilor din politic─â au fost puse pe procurorul general dup─â ce Augustin Laz─âr a desfiin╚Ťat propunerile legislative ale ministrului Justi╚Ťiei, Tudorel Toader.


VIDEO. Cum func╚Ťioneaz─â Mafia TV.┬áStudiu de caz: ziua ├«n care procurorul general Augustin Laz─âr a desfiin╚Ťat legile pe care infractorul-╚Öef Liviu Dragnea vrea s─â le impun─â ca s─â scape de ├«nchisoare.
Citește mai multe analize de Mălin Bot, pe blogul jurnalistului!Laz─âr a convocat la Bucure╚Öti procurorii generali din ╚Ťar─â ╚Öi ├«mpreun─â au analizat m─âsurile pe care Toader vrea s─â le ia, tras de sfori de infractorul-╚Öef al Parlamentului, condamnatul Liviu Dragnea. Opozi╚Ťia procurorilor la m─âsurile pe care vrea s─â le impun─â Dragnea a deranjat toate grup─ârile politicienilor corup╚Ťi pentru c─â to╚Ťi a╚Öteapt─â cu sufletul la gur─â legile care s─â-i scape ╚Öi pe ei de DNA. A╚Öa c─â au fost pu╚Öi to╚Ťi purt─âtorii de cuv├ónt ai politicienilor penali s─â fac─â circ la Mafia TV.

Mafia TV func╚Ťioneaz─â min╚Ťind ╚Öi denigr├ónd, manipul├ónd cu ├«nc─âlcarea legisla╚Ťiei audiovizualului. CNA ar trebui s─â aplice legea acestor televiziuni, dar nu o face. Aceasta este sursa murd─âriei din programele TV.

├Än Consiliul Na╚Ťional al Audiovizualului sunt ╚Öase marionete care execut─â disciplinat comenzile primite din sediile PSD ╚Öi ALDE.


Vezi mai multe comentarii video pe pagina de Youtube a ziaristului independent Mălin Bot.
Te po╚Ťi abona, pentru a primi notific─âri ├«n timp real despre materialele noi.Sunt oameni plasa╚Ťi ├«n CNA din perioada USL, care servesc acum interesele grup─ârilor de politicieni penali care sunt m├ón─â ├«n m├ón─â cu patroni de televiziuni ca Sebastian Ghi╚Ť─â sau Dan Voiculescu.

Cei ╚Öase, printre care este ╚Öi Radu Herjeu, fost jurnalist la Antenele lui Felix ╚Öi RTV-ul multiplului inculpat fugar Ghi╚Ť─â, sunt principalii vinova╚Ťi pentru murd─âria aruncat─â ├«n societate de cele dou─â televiziuni. Pentru c─â sanc╚Ťiunile se aplic─â ├«n CNA prin vot ╚Öi politrucii corup╚Ťilor sunt majoritari, televiziunile care mint, denigreaz─â ╚Öi manipuleaz─â ├«╚Öi v─âd lini╚Ötite de treab─â.

Din acest motiv, zilnic, la cele dou─â posturi cu patroni penali au loc ├«nc─âlc─âri grave ale legisla╚Ťiei din Audiovizual. Dac─â li s-ar aplica legea corect, ├«ntr-o s─âpt─âm├ón─â cele dou─â posturi s-ar ├«nchide.

Pentru c─â cei ╚Öase servitori ai corup╚Ťilor din politic─â nu aplica legea, programele TV sunt pline cu manipul─âri ╚Öi minciuni. Pentru c─â posturilor Mafia TV li se permite s─â ├«ncalce legea ╚Öi s─â mint─â, milioane de naivi voteaz─â ho╚Ťi ╚Öi nu tr─âiesc ├«ntr-o realitate paralel─â produs─â ├«n laboratoarele consultan╚Ťilor de lux care construiesc tot felul de manipul─âri ╚Öi minciuni sofisticate pentru indivizi ca Dragnea.


VIDEO. CNA amendeaz─â televiziunile unde lui Dragnea i se spune ÔÇŁinfractorÔÇŁ,┬áde╚Öi asta este o decizie a ├Änaltei Cur╚Ťi de Casa╚Ťie ╚Öi Justi╚Ťie. Practic, CNA amendeaz─â prezentarea unei hot─âr├óri judec─âtore╚Öti definitiv─â despre un politician important.Dezinform─ârile sunt transpuse ├«n ÔÇŁpunctajeÔÇŁ pe care le repet─â papagalice╚Öte parlamentarii ╚Öi purt─âtorii de cuv├ónt ai PSD ╚Öi ALDE la televiziunile penalilor.

ÔÇŁZiari╚ÖtiiÔÇŁ care modereaz─â emisiunile unde sunt rostogolite aceste minciuni, primesc ╚Öi ei instruc╚Ťiuni de la ╚Öefii posturilor TV care au ÔÇŁfir directÔÇŁ cu politicienii corup╚Ťi ╚Öi patronii penali.

Instruc╚Ťiunile sunt simple:┬á├«i la╚Öi s─â spun─â ce vor ei, nu pui vreo ├«ntrebare care s─â le strice planul, repe╚Ťi dup─â ei tot papagalice╚Öte minciunile construite de consultan╚Ťi.

Acesta este un mecanism prin care, de ani de zile, cei mai tic─âlo╚Öi dintre politicieni prostesc milioane de naivi ├«n c├órd─â╚Öie cu patronii penali ai televiziunilor ╚Öi fiind sus╚Ťinu╚Ťi de slug─ârnicia angaja╚Ťilor Mafia TV care pozeaz─â ├«n jurnali╚Öti, moderatori, invita╚Ťi.

Cu milioanele, aceia╚Öi telespectatori naivi sunt injecta╚Ťi cu ur─â, prin acest mecanism de propagand─â a corup╚Ťilor.

Tehnica de manipulare se bazeaz─â pe un principiu psihologic descoperit de mii de ani:

├Änfurie omul, dac─â e furios nu mai g├ónde╚Öte clar ╚Öi po╚Ťi s─â folose╚Öti furia lui cum vrei tu. Po╚Ťi manipula mult mai u╚Öor un om c─âzut prad─â furiei dec├ót unul calm ╚Öi relaxat care st─â s─â-╚Öi pun─â semne de ├«ntrebare.

Efectul acestei strategiei de comunicare, bazat─â pe ur─â injectat─â ├«n public, ├«l vedem zilnic pe Facebook, unde oamenii normali dau nas ├«n nas cu naivii isteriza╚Ťi de Mafia TV.

H─âb─âuci, z─âp─âci╚Ťi ╚Öi cu creierul ├«ncins de manipul─ârile comandate pentru corup╚Ťii ca Dragnea, ace╚Öti oameni dau buzna pe re╚Ťele sociale. R─âcnesc ca ├«n p─âdure, ├«njur─â ca la u╚Öa cortului, amenin╚Ť─â ca interlopii din cartier, sunt grosolani ╚Öi agresivi cu oricine spune c─â adev─ârul nu are leg─âtur─â cu fic╚Ťiunea fabricat─â de consultan╚Ťii corup╚Ťilor ╚Öi prezentat ca adev─âr la televiziunile penalilor.

Nu vezi unul singur capabil s─â aib─â un comportament c├ót de c├ót civilizat c├ónd se bag─â ├«n discu╚Ťii, pe re╚Ťele sociale. Oamenii sunt pur ╚Öi simplu incapabili s─â-╚Öi mai impun─â vreo limit─â de bun-sim╚Ť, a╚Öa cum se face ├«n mod normal ├«n orice discu╚Ťie public─â.

Pur ╚Öi simplu sunt dezbr─âca╚Ťi de orice urm─â de educa╚Ťie ╚Öi civiliza╚Ťie, transforma╚Ťi ├«n ni╚Öte zombi capabili s─â-╚Ťi dea ├«n cap.

V─â sun─â cunoscut?


VIDEO. Radu Călin Cristea, membru CNA, se gudură pe lângă infractorul Sorin Alexandrescu. Fostul director al televiziunii condamnatului Voiculescu execută acum o pedeapsă cu închisoarea, pentru șantaj prin televiziune.Este exact ceea ce s-a ├«nt├ómplat ╚Öi ├«n 1990, c├ónd mii de mineri isteriza╚Ťi cu propaganda lui Iliescu chiar au dat ├«n cap manifestan╚Ťilor din Pia╚Ťa Universit─â╚Ťii. ├Än halul acesta i-a adus murd─âria b─âgat─â de Iliescu ├«n capul lor.

Ast─âzi se petrece exact acela╚Öi lucru periculos, prin Antena 3 ╚Öi RTV, cu un media-plan mult mai sofisticat construit de arti╚Öti ai manipul─ârii de lux pe care personaje ca Dragnea ├«i pl─âtesc cu bani grei. Ast─âzi sunt consultan╚Ťi israelieni dar ╚Öi ╚Ömecheri din Rom├ónia cum e Doru Bu╚Öcu eternul conectat la hidrantul cu bani al puterii.

Infractorul Dragnea ╚Öi g─â╚Ötile de politicieni corup╚Ťi cu care este el ├«n c├órd─â╚Öie sunt sus╚Ťinu╚Ťi de tot ce are Rom├ónia mai ur├ót, analfabet, vulgar ╚Öi grobian.

Tot ce e mai rău în societatea noastră e adunat la un loc și alimentat cu mesaje toxice, pentru a-i crește agresivitatea și vulgaritatea.


VIDEO. 50.000 de oameni huiduie Antena 3 zeci de minute, ├«n Pia╚Ťa Roman─â, pentru dezinform─ârile ╚Öi minciunile difuzate de acest post. CNA a acoperit, complice, ani de zile toate aceste lucruri.Cel pu╚Ťin a╚Öa cum arat─â ei pe re╚Ťele sociale, este vorba de o spelunc─â de speriat, adus─â ├«n pragul isteriei, exact a╚Öa cum erau minerii lui Iliescu, ├«n 1990.

├Än 1990 Iliescu beneficia de ÔÇŁconsultan╚ŤiÔÇŁ sovietici. Metodele sunt ├«ns─â similare, cu efecte la fel de grave. Ast─âzi, spre deosebire de anii `90, pl─âtim o institu╚Ťie cu un buget gras pentru a aplica o lege care e menit─â s─â blocheze minciuna, dezinformarea ╚Öi denigrarea ├«n programe TV.

Nimic din toate acestea nu s-ar putea petrece, dac─â CNA ├«╚Öi respecta menirea ╚Öi rostul, dac─â se aplica legisla╚Ťia din domeniu. CNA nu aplic─â legea, devenind o institu╚Ťie inutil─â pentru care degeaba pl─âtim bani frumo╚Öi de la buget. Cei ╚Öase servitori ai PSD & ALDE fac orice le st─â ├«n putin╚Ť─â s─â blocheze sanc╚Ťiunile ├«mpotriva Mafia TV. Unii dintre ei chiar nu se sfiesc s─â-╚Öi declare adula╚Ťia pentru g─â╚Ötile corup╚Ťilor ╚Öi pe cont propriu, pe pagina personal─â de Facebook.VIDEO. Postul TV Antena 3 este sanc╚Ťionat public, la protestul #REZIST.┬áDe╚Öi dezinform─ârile acestui post au scandalizat astfel opinia public─â, CNA nu a aplicat legea.Radu Herjeu, membru CNA cu rang de secretar de stat e cel mai mare ling─âu al corup╚Ťilor din politic─â, pe Facebook. A ajuns ├«n CNA sus╚Ťinut direct de grupurile parlamentare ale PSD.

Omul nu mai știe cum să-și demonstreze public servilismul și din acest motiv a început chiar să jignească și să denigreze protestatarii #REZIST.

Nu v─â reproduc murd─âriile aruncate de Herjeu ├«n spa╚Ťiul public, pe persoan─â fizic─â, la adresa miilor de rom├óni care au ie╚Öit ├«n strad─â pentru a stopa legile prin care Dragnea sper─â s─â ├«ncalece Justi╚Ťia pentru a sc─âpa de pu╚Öc─ârie. Ideea e c─â Herjeu denigreaz─â, de╚Öi statutul de secretar de stat ╚Öi membru CNA ├«i impune o anumit─â echidistan╚Ť─â ├«n atitudinea public─â.

Radu Herjeu e pl─âtit din taxele noastre cu 5.200 de lei pe lun─â, ca s─â aplice echidistant Legea Audiovizualului.
Cum crede╚Ťi c─â va vota el ├«n CNA atunci c├ónd se discut─â jignirile pe care Antena 3 sau RTV le-a adresat protestatarilor #REZIST, din moment ce el ├«nsu╚Öi comite astfel de jigniri pe pagina lui de Facebook?

El, din ├«n─âl╚Ťimea func╚Ťiei lui de secretar de stat membru ├«n CNA, denigreaz─â mii de oameni one╚Öti care au protestat zilele acestea, ├«n sincron cu Mafia TV.

Herjeu poate s─â fie studiu de caz pentru ce ├«nseamn─â un politruc lipsit de orice etic─â dispus s─â serveasc─â prin orice mijloace cauza politicienilor corup╚Ťi.

A fost salariat al infractorului Voiculescu și al multiplului inculpat fugar Sebastian Ghita, este unul dintre cei șase politruci din CNA care servesc interesele mafiei din politică și protejează Mafia TV: RTV & Antena 3.

Pentru ca cei ╚Öase servitori ai corup╚Ťilor din politic─â nu aplica legea, programele TV sunt pline cu manipul─âri ╚Öi minciuni. Pentru c─â posturilor Mafia TV li se permite s─â ├«ncalce legea ╚Öi s─â mint─â, milioane de naivi sunt manipula╚Ťi s─â voteze ho╚Ťi.

Acesta e cercul vicios în care se învârte România de ani de zile.


VIDEO. Tribunalul București a condamnat Antena 3 la plata unor daune morale pentru denigrările comise de Radu Tudor, Mircea Badea și Mugur Ciuvică