Anchete DNA

HORROR/BASESCU vrea sa ne spuna ceva despre DADDY, dar nu-l lasa NUTY, Deh !

 

FB_IMG_1500150293059DADDY-BASE si NUTICA­čîÜ
Foarte mul┼úi se ├«ntreab─â de ce, p├ón─â acum, nici Parchetul General, nici DNA-ul ┼či nici Parlamentul nu au ├«nceput o anchet─â serioas─â legat─â de afacerile domnului Dragnea, fie c─â vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de v├ón─âtoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri ┼či multe altele. Au curs r├óuri de cerneal─â ├«n pres─â, au fost informa┼úii date de institu┼úii specializate legat de afacerile lu Dragnea ┼či ale acoli┼úilor s─âi. ┼×i, totu┼či, nimic. Dragnea este intangibil. Oare de ce?
Explica┼úia c─â Dragnea este intangibil, p├ón─â ┼či pentru ÔÇ×neprih─ânitaÔÇŁ Kove┼či, este una singur─â: partidele bi-s─âpt─âm├ónale de tenis ┼či chermezele din perioada 2010 ÔÇô 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghi┼ú─â, Coldea, Maior la vilele SRI, acompania┼úi la partea de ┼čpri┼ú ┼či de ÔÇ×Zei┼úa Drept─â┼úiiÔÇŁ.
┼×i o spun eu, Traian B─âsescu, om ale c─ârui venituri ┼či tranzac┼úii au fost scormonite de Parchetul General ┼či de Comisii Parlamentare, p├ón─â la tranzac┼úii minore, fie c─â erau ale mele, fie c─â erau ale fiicei mele, Ioana.

FB_IMG_1491072650384

D le Presedinte, ati fost acolo. Ati avut informatii despre multe chiar nu v a sarit in ochi nimic despre Dragnea? Apoi de cand ati intrat cu Pmp t├ór├ó╚Ö in parlament v ati aliat cu PSD sa subminati activitatea justitiei, iar consecintele se vor vedea in viitor, ptr ca nu vb doar de gratiere, modificarile pe care deja le a╚Ťi f─âcut deja au consecinte nefaste, iar ─âsta e doar inceputul. Va intreb de ce coruptia, furtul din banul public si alte infractiuni conexe nu au fost declarate pericol de siguranta nationala si judecate cu celeritate. De ce probele aduse de SRI sau Sie nu sunt acceptate in instanta daca se dovedesc adevarate. Cine vre┼úi sa Faca anchetele la acest nivel, politia comunitara. V am votat si sprijinit inca de la inceputuri, dar acum v ati compromis aproape toata activitatea anterioara. Toti ati c─âutat sa va acoperiti urmele intr un fel sau altul. Ce nu ati stiut inca din 90 cine a fost Voiculescu, Patriciu, Tariceanu?

udrea-nou

Cele mai tic─âloase declara╚Ťii ale lui Traian B─âsescu, din ├«ntreaga lui carier─â politic─â! Vineri, la RFI.
* Cei care sus╚Ťin ac╚Ťiunile DNA – “e aceea╚Öi lume care ├«n anii ’50 aproba ┼či aplauda ┼či arestarea burghezimii, ┼či procesele pe stadioane”.
* Tinerii care sus╚Ťin DNA – “la fel ca tinerii din anii ’50, din brig─âzile de munc─â patriotic─â, care construiau comunismul ┼či aplaudau pe stadioane procesele ├«mpotriva burghezilor”.
B─âsescule, jalnic personaj ai ajuns! ╚Üi-o spune unul care te-a votat de dou─â ori la Prim─ârie (2000, 2004), de dou─â ori la Pre╚Öedin╚Ťie (2004, 2009) ╚Öi te-a sus╚Ťinut la dou─â referendumuri de demitere (2007, 2012).
Nu-mi pare rău de acele voturi, am făcut ce era bine în acel context. Îmi pare rău de viteza cu care se degradează un fost președinte.
Chiar nu-╚Ťi e ru╚Öine s─â jigne╚Öti, cu at├óta grosol─ânie, milioane de rom├óni care resping corup╚Ťia ╚Öi sus╚Ťin DNA? S─â-i compari pe cei 600.000 de protestatari din 2017 cu lichelele ╚Öi sp─âla╚Ťii pe creier din anii ’50?
Confunzi taberele, B─âsescule! Habar n-ai cine sunt ╚Öi ce vor tinerii de azi! Compari burghezia interbelic─â, decimat─â de comuni╚Öti, cu burghezia ro╚Öie de azi, decimat─â de propria corup╚Ťie. Nu cumva o fi doamna Nu╚Ťi un fel de Coposu cu fust─â, N─âstase – un Maniu cu m─âtu╚Öi bogate, T─âriceanu – un Br─âtianu cu cinci neveste, iar Dragnea – un Mihalache cu ac╚Ťiuni la purt─âtor?
Tare m─â tem c─â jinduie╚Öti dup─â vremurile ├«n care clica politic─â se afla deasupra Justi╚Ťiei. ╚śi, da, ├«n anii ’50 chiar se ├«nt├ómpla treaba asta!
Ne injuri cu sc├órb─â, m─âi, B─âsescule! Numai Iliescu ne-a mai ├«njurat a╚Öa. Ne flegmezi f─âr─â ru╚Öine, f─âr─â minte ╚Öi f─âr─â suflet. Fii sigur c─â flegmele ╚Ťi se vor ├«ntoarce direct ├«n fa╚Ť─â, cu dob├ónd─â!
#Rezist