Anchete DNA

HORROR-VIDEO:VALORILE bronzate si cu multi ani de BULAU au ATACAT fortele de ORDINE pe timp de STARE de URGENTA/9 persoane au fost RETINUTE !

FB_IMG_1587229005303

Poliția Capitalei: 9 persoane au fost reținute pentru ultraj și tulburarea liniștii publice în sectorul cinci / Poliția a utilizat armamentul din dotare în timpul intervenției de duminică seara

Un număr de nouă persoane au fost reţinute în urma conflictului care a avut loc duminică seara în Sectorul 5, acestea urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală, a informat luni Poliţia Capitalei, citată de Agerpres.

Cele nouă persoane reţinute sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a precizat sursa citată.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în Sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a anunţat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane. Potrivit sursei citate, conflictul a fost unul spontan, fiind declanşat pe fondul consumului de alcool

Scandaluri violente în cartiere locuite de romi din București, Ploiești și Săcele / Forțele de ordine au intervenit în forță și au tras focuri de armă în aer / Polițiștii chemați în cartierul Rahova au fost atacați

Scandaluri violente au avut loc duminică în cartiere locuite de romi din București, Ploiești și Săcele.  Forțele de ordine au intervenit în forță și au tras focuri de armă în aer.

„Politisti atacați în cartierul Rahova din București. Sărbători Pascale cu focuri de armă, haos și răfuieli în cartierul Rahova din București. Polițiști atacați de clanuri de etnie rromă. Polițiștii din linia întâi „își petrec” sărbătorile sub imperiul terorii unor contribuabili europeni care au drepturi”, a anunțat sindicatul Europol.

„În această seară, în jurul orei 20.45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate și urmează a fi conduse pentru audieri. A fost folosit și armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite. Urmează a se stabili contextul acestuia conflict și persoanele care au participat, urmând a fi dispuse masurile legale”, a anunțat Poliția Capitalei.

Conform sursei citate, 37 de persoane au fost conduse la audieri, iar din datele existente la acest moment, conflictul a fost unul spontan, declanșat pe fondul consumului de alcool.

Potrivit Poliției Capitalei, la această oră conflictul a fost aplanat.

Poliţiştii şi jandarmii din județul Braşov au intervenit, duminică, și în municipiul Săcele, în cartierul Gârcin de la periferia orașului, cartier locuit de romi. Zeci de persoane s-au bătut, inclusiv cu bâte și lopeți, iar 18 persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri.

Tot duminică seara, un scandal a izbucnit în cartierul Mimiu din Ploiești. Reprezentanții Poliției Prahova spun că intervin în urma unui apel la 112 care prin care s-a sesizat un conflict pe stradă. Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate în zonă. Rromii aflați într-o curte sunt recalcitranți și aruncă cu diverse obiecte în forțele de ordine, printre care o găleată și un bidon

 

Ascultați ce strigau „valorile” din Rahova, înainte de intervenția mascaților: „Să vină poliția, îi răstorn! Revoluție! Să vină militarii! Să-nnebunesc dacă nu vine jandarmeria, îi răsturnăm!”

„Să-nnebunesc dacă nu vine jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Marș, dă-i în p**a mea de aici, vărule! – spune, pe o filmare live pe Facebook, una dintre persoanele implicate în altercațiile din Rahova de duminică seară.

Poliția, Jandarmeria și luptători SAS au intervenit în forță, suminică seară, în cartierul bucureștean Ferentari, după ce o petrecere care nu respectă ordinele de restricție era în toi. Forțele de ordine au intervenit, dar lucrurile au degenerat și, pe fondul violențelor, au făcut și uz de arme.

Înainte, însă, de intervenția Poliției, în Rahova cei care organizau petrecerea au transmis live pe Facebook de la „eveniment”.

  • „Să vină poliția, să mor io că îi răstorn”
  • „Revoluție!”
  • „Să vină militarii! Să vină Iohannis!”
  • „Să-nnebunesc dacă nu vine jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm./ Marș, dă-i în p**a mea de aici, vărule!”

Sunt doar câteva din strigările pe care cei din filmare le-au transmis.

“În această seară, în jurul orei 20, 45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, echipe ale Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate şi urmează a fi conduse pentru audieri. A fost folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite”, precizează informarea Poliţiei Capitalei.

Sursa citată mai menţionează că urmează a se stabili contextul acestuia conflict şi persoanele care au participat, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane implicate în conflictul derulat duminică seara în sectorul 5, după ce la faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine care au fost nevoite să facă şi uz de armamentul din dotare.

“La acest moment, 37 de persoane au fost conduse la audieri”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Scandaluri violente în cartiere locuite de romi din București, Ploiești și Săcele/Polițiștii chemați în cartierul Rahova au fost atacați

Scandaluri violente au avut loc duminică în cartiere locuite de romi din București, Ploiești și Săcele.  Forțele de ordine au intervenit în forță și au tras focuri de armă în aer.

„Politisti atacați în cartierul Rahova din București. Sărbători Pascale cu focuri de armă, haos și răfuieli în cartierul Rahova din București. Polițiști atacați de clanuri de etnie rromă. Polițiștii din linia întâi „își petrec” sărbătorile sub imperiul terorii unor contribuabili europeni care au drepturi”, a anunțat sindicatul Europol.

Poliţiştii şi jandarmii din județul Braşov au intervenit, duminică, și în municipiul Săcele, în cartierul Gârcin de la periferia orașului, cartier locuit de romi. Zeci de persoane s-au bătut, inclusiv cu bâte și lopeți, iar 18 persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri.

Tot duminică seara, un scandal a izbucnit în cartierul Mimiu din Ploiești. Reprezentanții Poliției Prahova spun că intervin în urma unui apel la 112 care prin care s-a sesizat un conflict pe stradă. Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate în zonă. Rromii aflați într-o curte sunt recalcitranți și aruncă cu diverse obiecte în forțele de ordine, printre care o găleată și un bidon, relatează

ROMANIA TARA MANIPULARILOR

 

Credeți că în România s-a terminat cu pandemia, că puteți incita la revolte lumea interlopă needucată, cu figuri patibulare care devin modele pentru copiii lor, lume trimisă forțat acasă de statele europene?! Să incitați așa cum ați făcut în ianuarie 2012 sau cum i-ați incitat pe mineri în 1990 și 1999? Tocmai acum, în plină pandemie, când numărul deceselor a început să crească?! Credeți că veți scăpa de consecințe, baronime nesătulă?! PONTA, TĂRICEANU, CIOLACU, Ș.NICOLAE, știm că v-ați obișnuit să furați milioane de euro prin firmele voastre paravan sau ale familiilor voastre și, pentru că nu l-ați comvins pe IOHANNIS, îi trimiteți mesajele interlopilor care “îi vor gâtul”, după cum am văzut pe paginile online! Înțeleg, aș trece cu vederea re-apăriția stipendiatului Puric cu mesajele belicoase ale imperatorului bolșevic, transmise în numele ortodoxiei. Pe mine mă miră TĂCEREA Patriahului Daniil, care nu e cum vi-l imaginați mulți, eu îl știu din postului Paștelui anului 1989, când mergeam special să-i ascult omiliile care erau adevărate lecții de hermeneutică biblică, omilii care m-au ajutat atunci să #rezist. Mergeam pentru părinții Sofian și Daniil! De asta aștept de la Daniile un semn, un mesaj. NU înțeleg de ce tace! Probabil e izolat… În absența Patriarhului, ne rămâne IOHANNIS, singurul care are mesaj clar. Din păcate, ORBAN e mimetic, ia decizii influențate de cei din jur. TĂTARU nu are suficient curaj să-l înfrunte pe ARAFAT, vectorul intoxicărilor (e opinia mea, a MINȚIT încă de la începutul epidemiei de coronavirus din România, descurajând purtarea măștii de protecție). POLITICIENII PSD, ALDE,UDMR, PRO-INFRACTORI 9 în nici un caz pt România) PONTA, și o parte din PNL: GORGHIU, PREDOIU, VELA nu fac altceva decât să slăbească distanțarea socială, crează confuzie, crează NOI VICTIME, iar cele mai multe, ca breaslă, sunt cadrele medicale! În loc de mulțumiri, acești politicieni CRIMINALI încurajează, alimentează nemulțumirile generate de politica “Stai ACASĂ”. Am vrut să fiu cuminte, să nu folosesc cuvinte grele, dar revoltele din mai multe zone ale țării din lumea interlopilor, spectatori fideli ai televiziunilor infractorilor, m-au trezit la realitatea românească. E a noastră, trebuie să oprim astfel de interludii – studii de “piață” – care vor să pregătească dezordinea socială atât de dragă mafioților care dirijează politica din subterane! CUM? Încercând acțiuni în mediul virtual care să prindă inclusiv în lumea needucată din mahala, care chiar există dincolo de puterea noastră de înțelegere. Ar trebui să se renunțe la TĂCEREA impusă medicilor, asistenților, infirmierilor, brancardierilor, ei trebuie să arate suferința celor bolnavi, trebuie să arate că SE MOARE de această boală, indiferent de vârstă! Stăm acasă!