Politica

HORROR/ Iohannis il vrea si pe BASEL, dar sa faca Majoritate/Noaptea Mintii-cica asta ar fi fost motivul pentru care PNL ar fi condus de o OAIE Turcana-Basista/Fleosc-Marito!

Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu au avut o întâlnire secretă, lucru confirmat de cei doi după ce în presă a ajuns informația confidențială. Tăriceanu a confirmat că i s-a propus șefia PNL, dar nu a spus cine i-a făcut oferta. Însă, adevărata bombă a anului e oferită de un fost senator PNL. Sorin Roșca Stănescu spune că Iohannis l-a ofertat și pe Traian Băsescu pentru a prelua PNL.

În vila de protocol repartizată de RAAPPS s-a întâlnit cu individul penal, că așa l-a numit el pe președintele Senatului și al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și tot acolo, în alt moment, s-a întâlnit și cu Traian Băsescu. Nu s-a întâlnit cu ei în calitate de președinți ai unor formațiuni mici, ci în calitatea pe care au avut-o cândva, de președinți ai unor bucăți din PNL. Fiecăruia dintre ei le-a oferit președinția PNL.

Călin Popescu Tăriceanu a refuzat politicos și a plecat râzând în barbă cum, în calitatea de urmărit penal, a fost invitat de Iohannis și i s-a propus șefia PNL. ”, a spus Sorin Roșca Stănescu, fost senator PNL, la Antena 3.