Politica

HORROR: Deputatul Ion STEFAN-viitor MINISTRU la DEZVOLTARE “n-a luat-o la MANSARDA decat de 2 ori pe an” sa-si vada BARNA Palatului de 900 metri patrati si inca 4 persoane ?!

1

Deputatul Ştefan Ion, care e propus ministru, are o vilă uriaşă, de 910 metri pătraţi: “La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an”

Deputatul Ştefan Ion care e propus ministru are o vilă uriaşă pe care, conform declaraţiei de avere, a cumpărat-o în 1999, împreună cu soţia sa. Ștefan Ion este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru a prelua șefia Ministerului Dezvoltării. Deputat liberal la primul mandat, Ștefan Ion este de meserie inginer electromecanic. (vezi cum arată vila din Predeal a Vioricăi Dăncilă)

 

Deputatul Ştefan Ion, care e propus ministru, are o vilă uriaşă: “A greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj”

Casa sa din Focşani are o suprafaţă de 910 metri pătraţi, iar Ştefan a avut o explicaţie incredibilă pentru dimensiunile ieşite din comun ale casei sale. “Nu sunt băiat pretenţios, aşa. La mansardă nu cred că am urcat de două ori pe an, aşa a fost, a greşit constructorul o grindă şi a ieşit mansarda etaj”, a declarat Ştefan pentru digi24.ro.

Deputatul Ştefan Ion, care e propus ministru, are o vilă uriaşă. Mai are o casă şi 5 terenuri

Politicianul şi soţia sa mai deţin două terenuri arabile şi trei terenuri intravilane în judeţul Vrancea, precum şi o casă de locuit în comuna ieşeană Holboca. Aceasta are o suprafaţă de 130 metri pătraţi. Deputatul a avut o indemnizaţie de 120.042 de lei de la Parlamentul României, ceea ce înseamnă că a încasat un salariu lunar de 10.003 lei