Politica

HORROR/ Basescu, “SOBOLANU de NAVA”, Securistu de la Anvers/Cica Kovesi o daduse cu PSD/ Timp de 10 ani s-a facut la greu dosare PSD iar PEDELISTII-BASISTI stateau la Monaco si Dubai/Rusine mare, SOBOLANULE. !

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit duminică, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, despre Laura Codruța Koveși și Florian Coldea, precizând că aceștia formează un ”tandem nepotrivit”.

”Sunt doi oameni pe care, recunosc, eu i-am promovat pentru că am vrut să aduc oameni noi, să am certitudinea că nu sunt alterați de vechiul sistem. Codruța Kovesi și Coldea sunt doi oameni care nu au înțeles că astfel de funcții au o limită. După mine, Codruța nu mai trebuia să-și ia al doilea mandat la DNA după ce a fost de două ori procuror general, o dată procuror șef DNA. Îți ajunge femeie, du-te cu Dumnezeu! Dar s-au îndrăgostit de putere atât de mult…

Ancheta privind RECTIFICAREA bugetului pe 2016, la mâna Parlamentului

Iar Coldea, lui nu i-a dat Dumnezeu o ocazie ca la mine, când a fugit Omar Hayssam și am putut să-i schimb pe toți, și se alege cu o compromitere. Deci boala asta a puterii îi costă. În plus, au făcut și multe prostii în 2015 și 2016. Au forțat nota, au vrut spectacol, dosare subțiri și spaimă în procurori și în judecători să fie condamnați oameni împotriva cărora nu s-au găsit probe concludente. Sunt responsabili de ce li se întâmplă, cu abuzurile pe care le-au făcut în 2015 și 2016. Îmi spun o părere”, a declarat Băsescu, la B1 Tv.

Gabriela Firea a dezvăluit cât au cheltuit primăriile de sector cu deszăpezirea

Acesta a precizat și că nu știa despre relația pe care Kovesi o avea cu PSD.

”Nu le știu pe toate. Spre exemplu, habar n-am avut că era o relație strânsă cu PSD a Codruței Kovesi, din 2015, prin Ghiță, Ponta, etc.

După părerea mea, dacă e adevătrat ce spune Ghiță, m-au mințit. Ei aveau o relație subterană și cu Ponta, și cu Ghiță și mie îmi treceau drept exponenții epocii mele”, a declarat fostul președinte.

”Statul s-a debalansat datorită brutalității celor doi, Coldea și Koveși, datorită și abuzurilor celor doi, de la Rarica, la reacția de după declarația Elenei Udrea. Ei au făcut un tandem nepotrivit”, a mai spus Băsescubase-udrea