Politica

HOPA/Toba a fost MAZILIT de Klaus,Neamtu a avut pix sa semneze, dar s-a terminat pasta la GRINDEANU !

Petre Tobă a fost dat afară din MAI. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi seară, decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului general de poliţie Tobă Petre cu Ministerul Afacerilor Interne. Tobă

Fostul ministru Petre Tobă a fost pus la dispoziţie, în octombrie, printr-un ordin al actualului ministru al Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, măsura fiind luată ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale în dosarul în care Tobă este acuzat de favorizarea infractorului.

„Prin ordine ale ministrului afacerilor interne, Ioan-Dragoş Tudorache, în conformitate cu prevederile Legii 360/2002 privind Statutul Poliţistului, ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale, domnii Petre Tobă, Gelu Oltean, Rareş Văduva şi Horaţiu Năbîrjoiu au fost puşi la dispoziţie. De asemenea, prin acte administrative emise potrivit competenţelor, au mai fost puşi la dispoziţie alţi 11 poliţişti, faţă de care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale”, se preciza atunci într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilo Interne.