Anchete DNA

HOPA/S-a spart o BASICA in PSD/Ministru SHHAIDEH-Vicepremier are calitate de SUSPECT pentru fapte de Coruptie/DADDY, pregateste KOORU­čśÄ

FB_IMG_1503519099250UPDATE ORA 11.39 Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh a declarat, vineri, la ie╚Öirea din sediul Direc╚Ťiei Na╚Ťionale Anticorup╚Ťie (DNA), c─â a fost chemat─â pentru a i se comunica faptul c─â are calitatea de suspect ├«ntr-un dosar de corup╚Ťie.

“Am fost informat─â asupra calit─â╚Ťii procesuale pe care o am ├«n acest dosar. Am calitatea de suspect ╚Öi mai multe nu v─â pot declara, fiind o anchet─â penal─â ├«n curs. ├Än acest moment mi s-a adus la cuno╚Ötin╚Ť─â aceast─â calitate. M─â prevalez de toate drepturile pe care le am ╚Öi o s─â analizez ├«mpreun─â cu avocatul documentele”, a afirmat Shhaideh.

Vicepremierul nu a răspuns la întrebarea jurnaliștilor dacă își va da demisia după ce a fost pusă sub acuzare în acest dosar. 
UPDATE ORA 11.17 Vicepremierul Sevil Shhaideh, la DNA

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh s-a prezentat vineri la Direc╚Ťia Na╚Ťional─â Anticorup╚Ťie (DNA), fiind citat─â ├«ntr-un dosar de corup╚Ťie.

La intrarea în sediul DNA, Shhaideh nu a dorit să răspundă întrebărilor adresate de jurnaliști și nici să spună dacă a fost citată în calitate de martor sau suspect.

Ea a venit ├«nso╚Ťit─â de un avocat.

AGERPRES