Politica

HOPA/Pandea si Politica, Trei in unu Nescafe/Tinerel, Frumusel, dar cam Arogant/Gurile rele ne spovedesc ca va fi Schimbat cu Penalu’ IACOMI, care a tras o Paranghelie pe banii din Mita controlului Judiciar/Urmeaza poze de la Paranghelie, Deh !

received_785378368281517 PSD e facut MUCI in Calarasi !

Prefect-reprezentantul guvernului in teritoriu, dar majoritatea deconcentratelor sunt Peneliste

Asta,


pentru ca, dl prezident Pandea se ocupa de cu totul altceva.­čśł

Ciprian Pandea, PSD Calarasi/Noi vom fi echipa castigatoare!


Tanarul membru PSD, Ciprian Pandea, este cunoscut celor care activeaza in mediul politic, prin dubla sa calitate: de vicepresedinte al organizatiei judetene PSD si presedinte executiv al TSD Calarasi. La doar 29 de ani, Ciprian Pandea este doctorand in teologie, reusind astfel sa interfereze trei domenii: teologia, politica si administratia.
Raspunde de Colegiul 2, in judetul Calarasi, alaturi de colegul, George Chirita, unde isi propune ca PSD sa castige minim 10 primarii

received_785378088281545


Ciprian Pandea (PSD)-t├ón─ârul consilier jude┼úean nu are economii, dar nici datorii, ci doar dou─â salarii, ca expert ├«n dou─â asocia┼úii, de unde a c├ó┼čtigat 37.032 de lei ┼či de 22.680 de lei.
received_785378041614883

Expert local ÔÇô Pandea Ciprian ÔÇô Loc. Stefan cel Mare

Pandea Ciprian este unul dintre exper╚Ťii locali din jude╚Ťul Calarasi implica╚Ťi ├«n implementarea proiectului ÔÇťImpreuna pentru un viitor mai bunÔÇŁ. Locuie╚Öte ├«n comuna Stefan cel Mare, jude╚Ťul Calarasi, este expert local, si profesor de religie.

http://www.arenamedia.ro

Are o bogat─â experien┼ú─â ├«n ceea ce prive┼čte activitate profesional─â, capabil de a termina cu succes orice proiect inceput, si de a se incadra in termenul limita datorita aptitudinilor organizatorice.

Ce a g─âsit Corpul de Control al Guvernului la ┼×tefan cel Mare. Primarul Nicolae Pandea, acuzat de nereguli la sta┼úia de epurareNIcolae Pandea e primar la ┼×tefan cel Mare de 24 de ani Foto:acor.ro Nicolae Pandea, unul dintre cei mai longevivi primari din jude┼úul C─âl─âra┼či, a intrat ├«n aten┼úia Corpului de Control al Guvernului,┬á pentru nereguli ├«n realizarea sta┼úiei de epurare din comuna ┼×tefan cel Mare. Pandea ar putea fi cercetat penal pentru aceste ilegalit─â┼úi, dup─â ce Executivul a anun┼úat c─â va sesiza autorit─â┼úile competente s─â ia m─âsuri.

http://incomod-media.ro

Nota de informare a Executivului prezint─â concluziile verific─ârile efectuate la autorit─â┼úi ale administra┼úiei publice locale ├«n leg─âtur─â cu implementarea proiectelor finan┼úate de la bugetul de stat, ├«n perioada 2006-2012, ├«n cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii ┼či a unor baze sportive din spa┼úiul rural. Programul a avut ca obiectiv general dezbvoltarea ┼či modernizarea sp┼úiului rural rom├ónesc prin finan┼úare unor proiecte privind construc┼úia, extinderea sau modernizarea de poduri, pode┼úe ┼či pun┼úi pietonale, platfome de gunoi, sisteme de alimentare cu ap─â potabil─â, de canalizare ┼či epurare. 11 prim─ârii au fost controlate, printre care ┼či cea din ┼×tefan cel Mare, jude┼úul C─âl─âra┼či. N-a avut toate avizele Conform Notei Guvernului, aici s-a descoperit c─â Nicolae Pandea, primar al comunei din 1 februarie 1990, a emis autoriza┼úia de construire nr.8/27.04.2007 pentru realizarea lucr─ârilor la sistemul de canalizare ┼či sta┼úie de epurare ├«n satul ┼×tefan cel Mare(proiect aprobat ├«n 2006), f─âr─â existen┼úa tuturor avizelor necesare, prev─âzute ├«n certificatul de urbanism nr.12/07.07.2006, contrat dispozi┼úiilor art.7 alin(1) din Legea nr. 50/1991, republicat─â. ÔÇ×├Än fapt, pentru realizarea investi┼úiei ┼či evacuarea apelor uzate, conform solu┼úiei din proiectul tehnic, erau necesare avizele de la Administra┼úia Na┼úional─â a ├Ämbun─ât─â┼úilor Funciare ┼či de la Sistemul de Gospod─ârire a Apelor C─âl─âra┼čiÔÇŁ, anun┼ú─â Corpul de Control al Guvernului. Apele uzate nu pot fi evacuate Neob┼úinerea acestora, spun speciali┼čtii, a avut drept consecin┼ú─â imposibilitatea utiliz─ârii la capacitatea proiectat─â a sta┼úiei de epurare din localitatea ┼×tefan cel Mare. Astfel, apele uzate provenite din aceast─â sta┼úie de epurare nu pot fi evacuate prin canalul de iriga┼úii Pietroiu-┼×tefan cel Mare, conform documenta┼úiei tehnice ├«ntocmite, ci sunt colectare ├«ntr-un bazin betonat d eunde sunt vidanjate ulterior ┼či transportate la sta┼úia de epurare a societ─â┼úii Ecoaqua SA, situat─â ├«n municipiul C─âl─âra┼či