Anchete DNA

Realitatea Calarasi: Cum se-ncarca CONTUL lui FELIPE/Sotia prin ANRE si Silvia Nica prin contracte si achizitii, Se stie si la DNA !

   ÎN 2014, BUGETARUL DE LUX CARMEN FILIPESCU , A CÂȘTIGAT APROAPE 300 MILIOANE LEI VECHI LUNAR

Salariul președintelui României Klaus Iohannis este în prezent de 7000 de lei. În cazul aplicării legii salarizării unitare, salariul acestuia va crește până la 20 000 de lei. Puțin….foarte puțin…în comparație cu salariul lunar al soției fostului președinte al Consiliului Județean Călărași, Răducu Filipescu. Aceasta a deținut calitatea de membru în comitetul de reglementare din cadrul Autorității Naționale de Reglementare a Energiei. Carmen Filipescu a fost retribuită din bugetul statului, lunar, cu suma de 278 milioane lei vehi, în anul 2014, după cum reiese din declarația de avere publicată pe site-ul A.N.R.E. Înmulțit cu 12 luni, rezultatul este de 3,33 miliarde lei vechi. Filipescu_Carmen.pdf

 

Filipescu_Carmen.pdf În anul 2013, conform declarației de avere, a încasat lunar de la aceiași instituție, 179 milioane lei vechi, 2,15 miliarde lei vechi în 12 luni.Filipescu Carmen.pdf

În anul 2012 , câștigul lunar a fost de ,,numai” 167 milioane lei vechi, 2,01 miliarde lei vechi în 12 luni.D av int Filipescu C.pdf

Întrucât salariul  fostului președinte al Consiliului Județean Călărași, în anul 2014, a fost de 46 milioane lei vechi lunar/553,8 milioane lei vechi anual, putem trage concluzia că Răducu Filipescu a fost un ,,întreținut

 

Adresa DNA

 

Sursa

am primit la redacție următorul mesaj pe e-mail

il depunem la dosarul lui felipe nr 26/P/2017- instrumentat la dna

Precizari:

Doamna Nica a fost sunata de redactie si a declarat ca:

-Am avut pe cap Antifrauda si procese in instanta, dar le-am castigat pe toate

Am avut contracte de achizitii si lucrari cu C.J. Calarasi

Acum, nu mai am niciun contract, prefer sa plec la sapa in Spania

Va multumim si daca aveti nevoie de o sapa….o gasiti la DNA !

Ca urmare a articolului publicat de dumneavoastra in seara zilei de 3.03.2017 in legatura cu firmele controlate de mai marii PNL Calarasi, va ajut cu alte informatii.
Aveti in continuare un prim episod.
Sa trecem asadar la cateva indicii:

– Fosta vicepresedinta a Organizatiei Judetene a femeilor liberale Calarasi.
– Prietena domnului Filipescu, „impartita” ulterior cu ginerele lui Dinulescu (cunoscut in targ drept un inrait al jocurilor de noroc, zis pe scurt DIBA), mai marele sef de la APIA Calarasi, Bogdan Dumitrascu.
– Abonata la banul public prin relatia cu domnul presedinte al CJ Calarasi, multstimabilului Raducu Filipescu.
– Doamna controla/controleaza mai multe firme. Le detailem : Gigi & CO s.r.l. , Avis s.r.l. , Primdal Trade s.r.l. , Baltrom Total s.r.l. , Casilia Bioel s.r.l. .
Din anul 2014 si firma Real Bialorex s.r.l.
Din anul 2016 detinatoarea magazinului LA DOI PASI Saby
Cum probabil v-ati dat seama este vorba despre doamna Silvia Nica care prin relatia ei atat politic, din interes si mare iubire cu domnul Filipescu, cum reusea ,frumoasa doamna sa ,,prinda” toata vanzarile din judetul Calarasi.
Astfel va trimit cateva din afacerile doamnei respective sub atenta supraveghere si pastorire a domnului Filipescu prin mana sa dreapta, sageata loiala, suflet PNL-ist domnul Vasilescu Sorin, director de investitii la CJ Calarasi, care in ultima vreme este in concediu, cu dureri de cap provocate de noua conducere a CJ-ului.
Doamna printre 2 cearceafuri si o paturica moale, la pieptul barbatului suprem, primea indicatii despre ce va urma sa vina. Practic doamna era un mic Nostradamus.
Astfel, lemnele in judetul Calarasi in toate institutiile de invatamant in primariile conduse de liberali ( si nu numai !!! ) erau livrate de stimabila. Cand zic lemne zic paduri intregi. Sa detailem :
Radovanu 15 t
Ulmeni 50 t
Fundeni 100 t
Nicolae Balcescu 30 t
Vasilati 70 t
Fundulea 20 t
Alexandru Odobescu 20 t
Ciocanesti 150 t
Ulmu 15 t
Lehliu 150 t
Dragalina 150 t
si lista poate continua….
In timpul mandatelor stimabilului, temutului si neinfricatului domn Filipescu, copiii in afara de caldura trebuiau sa si manance, spre exemplu mere proaspete, cornulet PNL-ist si laptic natural 100% muls direct de doamna NICA. Desi cam batraioara, doamna era/este plina de resurse nebanuite. Astfel doamna livra prin CJ Calarasi in toate scolile din judet aceste produse.
Va exemplificam numai o valoare a unui:

– contract pe MAR astfel:
ZONA I : 169.120 LEI
ZONA II: 137.763 LEI
ZONA III: 152.464 LEI

– contract pe LAPTE SI CORN 3.436.984,20 LEI

Grijulie din fire, doamna Silvia, aceasta maica Tereza a Calarasiului, impreuna cu jumatatea vietii sale din acea perioada s-a oferit sa le duca elevilor pupitre scolare de la clasa pregatitoare din Fundulea 69 buc, Nana 16 buc, Ulmu 4 buc, Plataresti 34 buc , Dor Marunt 31 buc, Dalga 16 buc, Budesti 54 buc, Jegalia 18 buc, toate aceste si multe altele, cum ar fi renovarea grupurilor sanitare, a salilor de curs ( ex. : Gradinita Rasa – 2 sali de curs, Dor Marunt – acoperis scoala wc gradinita, Stirbei – copertina, Liceul Agricol – restaurare).
In zilele urmatoare voi continua episoadele in care vor intra ca protagonisti femeile PNL-iste: Camelia Croitoru, Silviana Sestacovschi, Camelia Ghiveciu unite in cuget si simtiri. Va vom arata cum banii publici ajungeau la domnul FILIPESCU prin firmele doamnei NICA. Voi reveni cu dezvaluiri incendiare !

 

FB_IMG_1488700654181

Aproape fără cusur achizițiile publice efectuate de Primăria Călărași, pentru anul 2014, pentru produsele alimentare necesare funcționării cantinei de ajutor social și căminului de bătrâni Antim Ivireanu.

Producători și comercianți cu ridicata

Au fost achiziționate produse de la Caroli Group – producător (97.595,90 lei), Chinezul SRL – peste 30 de salariați (7.522,16 lei), Arom Exim – Nicolae Pianci, depozit en-gross și producător (74.294,43 lei), compania Danone – producător (17.037,03 lei), Teletext SRL – producător (20.065,33 lei), Izocon – producător (104.488,69 lei), Gimar Com – comerț cu ridicata (73.640,61 lei), Roband Comprod Oltenița – comerț cu ridicata (107.143,10 lei), Marchidan Impex, comerț cu amănuntul, circa 30 de salariați (212.566,03 lei). De la Arom Exim, au fost achiziționate următoarele produse: pâine pe vatră (0,75lei/buc) și ștrudel cu mere (0,75 lei/buc). Firma produce astfel de sortimente. De la grupul Caroli, și acesta producător direct, s-au achiziționat produse specifice, în speță mezeluri. Companiile Danone și Teletext SRL Slobozia nu au nici ele nevoie de prezentări. Sunt producătoare de produse lactate. Firma Izocon comercializează produse din carne de porc, din ferma proprie, la o calitate fără cusur.

Firme de pe locuri virane

Spre deosebire, Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași face achiziții, pe baza ofertelor depuse la secretariatul insituției, după cum precizează directoarea Doinița Nicolae. Astfel că aici sunt cumpărate produse agroalimentare de la firme care, într-adevăr, au sediul într-un loc viran sau sunt deținute de funcționari publici cu statut special, având ca obiect de activitate reparația de autovehicule. Firma Real Bialorex, cea care livrează asistaților sociali, din centrele de plasament, produse din carne, de tip mezeluri, pulpe de pui, ficăței, aripi, pui gril etc, este deținută, după cum precizam, de Dobre Alina Tatiana. Firma este înființată în 28.04.2014. Are sediul, într-adevăr, după cum recunoaște deținătoarea capitalului social, Dobre Alina Tatiana, pe strada București, nr. 40. Acolo e o clădire cu o singură cameră, unde funcționează un spațiu comercial. Dobre Alina Tatiana recunoaște că spațiul respectiv este închiriat unei societăți comerciale care are deschis acolo un magazin cu produse textile. Magazinul se numește Lia. Cei doi patroni de-aici afirmă că nu au auzit vreodată de firma Real Bialorex SRL, deși aceasta are sediul social declarat exact unde aceștia derulează afacerea cu produse textile. În spatele magazinului, este un loc viran. Dobrea Alina Tatiana spune că deține în proprietate locul viran respectiv.

De la Avis la Bialorex, spre DGASPC

Vă ramintim, firma Real Bialorex, înființată în 28.04.2014, deci pe mandatul de conducere al directoarei de la DGASPC Călărași, Nicolae Doinița, a ajuns să livreze, nimeni nu știe cum, numai pulpe de pui, pentru copiii abandonați, în valoare de peste 50.000 lei, în cursul anului trecut. Până să se înființeze această firmă și să reușească să livreze produse la DGASPC Călărași, acest gen de sortimente erau aduse de firma Avis SRL, administrată de vicepreședinta Organizației de femei a Partidului Național Liberal, de pe raza județului Călărași, Silvia Nica. Aceasta cumpăra, spre exemplu, cârnați tip Popular, de la firma Aldis, cu 8 lei kilogramul, ulterior vânzând acest produs, către centrele de plasament, cu 22 de lei kilogramul. Patroana de la firma Real Bialorex, înlocuitoarea firmei Avis SRL, pentru livrările de acest gen la DGASPC Călărași, recunoaște că aceasta este singura instituție publică, de pe raza județului Călărași, unde livrează produse. Nu a mai primit nici o altă comandă, de la vreo instituție publică din Călărași, să mai livreze astfel de mărfuri. Problema e că sediul social al firmei Real Bialorex SRL coincide cu sediul social al firmei Gigi&Co, prin care aceeași Silvia Nica, vicepreședintă PNL, livra mere, în școli, în baza unui contract încheiat cu Consiliul Județean Călărași, condus de liberalul Răducu Filipescu.

Silvia penetrează și la primărie

Dobre Alina Tatiana nu știe de ce sediul firmei Real Bialorex coincide cu sediul firmei Gigi&Co. Tot Silvia Nica, prin firma Avis SRL, spre exemplu, a livrat, în cursul anului 2012, la Spitalul Călărași, cartofi la un preț de 3 lei kilogramul. Prin Gigi&Co, Primăria Călărași a achiziționat, anul trecut, produse în valoare de 83.883,90 lei fără TVA. Luăm, la întâmplare, câteva exemple: mazăre boabe cutii 800 gr: preț Gigi&Co – 4,216 lei/buc; preț de catalog – 2,5 lei, TVA inclusă; carne presată tip Scandia conserve 300 grame, preț Gigi&Co – 4,526 lei, preț de catalog – 2,076 lei; cartofi noi 1,736 lei; preț producător SA Agrozootehnica Independeța – 0,62 lei/kilogram etc. După cum vedeți, produsele livrate de Silvia Nica, prin firma Gigi&Co, ajung la Primăria Călărași la un preț cel puțin dublu. Așa se întâmplă când produsele respective nu sunt luate de la cei care fac comerț cu ridicata, ci de la firme care au sedii sociale pe locuri virane sau în spații închiriate altor firme, din Călărași, în strada București, nr. 40

Revenim cu dezvăluiri