Politica

HOPA/D-ale Pesedeilor:O Semianalfabeta a fost ANGAJATA asistent MEDICAL la spitalul Judetean Targu Jiu/Vezi toate Mosmoandele ­čĄú

Rogobete Mariana, una dintre ╚Öefele organiza╚Ťiei de femei a PSD Gorj, de╚Öi este ├«n mod evident semianalfabet─â, a fost angajat─â asistent medical la Spitalul Jude╚Ťean de Urgen╚Ť─â T├órgu Jiu, ├«n urma unui┬áconcurs trucat, pentru care este urm─ârit penal, ├«n prezent, managerul interimar Capot─â Gigel Gheorghe. Chiar acum se afl─â ├«n derulare un concurs la fel de penal, prin care pre╚Öedintele Consiliului Jude╚Ťean Gorj, Cosmin Popescu, ├«ncearc─â s─â-l impun─â ca manager definitiv pe acela╚Öi Capot─â Gigel Gheorghe. Pentru a se putea ├«nscrie la concurs , Capot─â a dat o declara╚Ťie pe proprie r─âspundere c─â nu este urm─ârit penal ╚Öi c─â nu i s-a adus la cuno╚Ötin╚Ť─â c─â este urm─ârit penal. De╚Öi┬áGORJNEWS a dovedit contrariul, concursul a mers mai departe.

├Än noiembrie 2016, actualul manager interimar al Spitalului Jude╚Ťean de Urgen╚Ť─â T├órgu Jiu,┬áCapot─â Gigel Gheorghe, a fost numit ilegal ca supraveghetor al unui concurs de ocupare a dou─â posturi de asistent medical ╚Öi a corectat chiar el lucr─ârile scrise ale candidatelor agreate de conducerea Spitalului ╚Öi de PSD Gorj.Capot─â i-a acordat punctaj maximOpri╚Ťei Izabela┬á(pe care o pute╚Ťi vedea ├«n fotografia de mai sus), ├«ntruc├ót a r─âspuns corect la toate cele 40 de ├«ntreb─âri!!!

Marianei Rogobete, una dintre ╚Öefele organiza╚Ťiei de femei a PSD Gorj, care apare ├«n fotografii cu premierul Viorica D─âncil─â ╚Öi┬ácu deputatul Elvira ╚śarapatin, Capot─â i-a acordat 92,5 puncte din 100 posibile.

La concurs au participat 19 candidate. Subliniem c─â managerul interimar nu avea dreptul legal de a corecta lucr─ârile, el fiind un simplu supraveghetor. ╚śi, totu╚Öi, dispozi╚Ťia primit─â de la partid a trebuit dus─â la ├«ndeplinire.

A╚Öa cum rezult─â din documentele produse de procurori,┬áacela╚Öi┬áCapot─â (foro sus)┬áa┬ár─âspuns la interviu ├«n locul Marianei Rogobete, ajut├ónd-o s─â ia punctaj de trecere. Bine├«n╚Ťeles c─â membrii comisiei au notat r─âspunsurile ca ╚Öi cum ar fi fost date de candidata ├«n cauz─â, ╚Öi nu de Capot─â!

A╚Öadar, Mariana Rogobete profeseaz─â ca asistent medical ├«n Spitalul Jude╚Ťean de Urgen╚Ť─â T├órgu Jiu, de peste un an, ╚Öi trateaz─â oameni, de╚Öi este ├«n mod evident semianalfabet─â, a╚Öa cum dovedim cu post─ârile de pe contul ei personal de facebook, pe care le reproducem mai jos. Chiar dac─â e╚Öti semianalfabet, secretul succesului ├«n carier─â e asigurat de PSD!

Mariana Rogobete e nelipsit─â de la evenimentele na╚Ťionale ale PSD. Iat-o al─âturi de premierul D─âncil─â, la recentul congres PSD ÔÇŽ

Aici, al─âturi de secretarul de stat Andrei Maioreanu, sus╚Ťinut de PSD Gorj ├«n Ministerul Energiei, de╚Öi┬áa fost acuzat de foste subordonate de ÔÇŽ h─âr╚Ťuire sexual─â ÔÇŽ┬á

Astfel de semianalfabete sunt folosite de PSD ca să atragă și alte persoane, după chipul și asemănarea Marianei Rogobete, în partid.

├Äntruc├ót ├«n interiorul PSD Gorj func╚Ťioneaz─â, mai bine ca oriunde, meritocra╚Ťia, Mariana Rogobete prime╚Öte ╚Öi diplome, de la colegele ei.

La Spitalul Jude╚Ťean de Urgen╚Ť─â T├órgu Jiu s-au f─âcut sute de angaj─âri, ├«n ultimii ani, majoritatea dictate de conducerea PSD Gorj. Din p─âcate, noul pre╚Öedinte al Consiliului Jude╚Ťean, Cosmin Popescu, nu are putere de decizie, fiind controlat total de predecesorul s─âu ├«n func╚Ťie, Ion C─âlinoiu, care a fost revocat, la cap─âtul unei┬áanchete de pres─â serial a ziarului GORJNEWS,┬á dup─â ce a fost declarat incompatibil de Agen╚Ťia Na╚Ťional─â de Integritate