Politica

HOPA/Baselu a uitat de Mafia basista-toti oamenii apropiati sunt anchetati si asteapta CATUSE/ Nea Traiane, bre, ne-am cam SATURAT de mata !

Președintele PMP, Traian Băsescu, avertizează că România cu poate susține, cu resursele pe care le are în acest moment, programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile.

Într-o postare pe Facebook, fostul șef al statului atrage atenția că ”visul lui Dragnea prefigurează dezastrul”

”În mod cert, România, cu resursele pe care le are acum, nu poate susţine programul cu care PSD a câştigat alegerile, program pe care Liviu Dragnea îl ventilează şi după alegeri. Bietul de el s-a îndrăgostit atât de tare de propria-i minciună electorală încât va rămâne mulţi ani de acum înainte marcat de ideea că ar fi putut fi premierul unui guvern care să implementeze un program vâlcovian bazat, în aplicare, pe iluzia că, reducând veniturile bugetului de stat şi crescând aberant cheltuielile, o ţară poate supravieţui.

Până la urmă, noi cei care nu am câştigat alegerile dar suntem în Parlament, avem obligaţia să ne corelăm eforturile şi să facem o opoziţie eficientă pentru a preveni dezastrul ce se prefigurează prin punerea în aplicare a programului fantezist al lui Dragnea.

Cu sau fără aliaţi politici, PMP va fi un partid care se va bate să menţină echilibrele macroeconomice ale ţării”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.