Anchete DNA

Hopa/Alinuta JIPA are dosar PENAL/Daca nu a anuntat-o nimeni o facem noi, Deh !

Într-un filmuleț apărut pe youtube, managerul Centrului Cultural Județean Călărași, Alina Jipa, îl acuză pe președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, de hărțuire. Totul ar fi plecat în urma unei discuții în care Iliuță ar fi amenințat-o pe Alina Jipa că o dă afară dacă nu se înscrie în „noul” PNL. Mai exact, să treacă din echipa lui Filipescu în echipa sa.

După alegerile din vară, pe terasa de pe Plaja Mare, acolo unde liberalii se întâlniseră să sărbătorească victoria, între cei doi s-a iscat un conflict spontan, Alina Jipa făcându-l „țăran” pe Iliuță.

De atunci și până în prezent, conform spuselor Alinei Jipa, Vasile Iliuță o hărțuiește în permanență. „Acum e hărțuire… Ceea ce îmi face… mă hărțuiește, cumplit! Sexual, nu, dar în cadrul instituției face multe abuzuri.”

Aceasta mărturisește că, în urmă cu mai mult timp, Vasile Iliuță i-a cerut să se culce cu el însă l-a refuzat, motiv pentru care, crede managerul CCJ Călărași, Iliuță are acum acest comportament.

În replică la acuzațiile Alinei Jipa, Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, a declarat astăzi într-o conferință de presă că spusele acesteia sunt niște prostii.

„Astăzi (14.12.2016) am avut o discuție cu doamna Jipa în care i-am spus că expune Centrul Cultural Județean într-un mod neplăcut. Am rugat-o să facă un pas înapoi. Nu neapărat demisia. Sunt mai multe înțelesuri… E o prostie ce se spune în acel filmuleț. Dacă situația va continua în acest mod voi cere consilierilor județeni reorganizarea instituției.”, a declarat Vasile Iliuță

alina-jipa
ANCHETE DNA

HORROR La PENELOPA De CALARASI/ Fetita PSD-Ului Si Femeia PNL-Alinuta JIPA- Este Implicata In Multe Afaceri Cu Firme/Politicieni/Ace/Brice Si Ka#@$E Promise De ILIUTA !

Județul Călărași sub asediu: Operațiunea bani pentru membrii de partid – 1

806.804 lei a obținut firma Media Com SRL, din Călărași, ca valoare nerambursabilă, pentru un proiect de moderinzare și dotare a unui salon de întreținere corporală. Banii au venit prin Agenția de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, iar contractul de finanțare a fost semnat în 2011.

Media Com cu bani europeni

La acel moment, conform datelor noastre, firma Media Com SRL avea un număr de 0 angajați, cifră cu care figurează și în cursul anului 2012. Firma este înființată în 1999, dar acum este administrată de Penelopa Alina Jipa. SC Media Com SRL are sediul declarat pe strada Progresul, nr. 7, cu cod unic de înregistrare 12335956, având un capital social subscris și vărsat de 200 lei. În 1999, ca asociat figura Dan Mugurel Stănculescu. În 2011, anul în care firma obține finanțarea nerambursabilă derulată prin ADR Sud Muntenia, cele 20 de părți sociale sunt cesionate astfel: 10 părți sociale către Simona Adriana Stănculescu, domiciliată în Călărași, strad Progresul, nr. 7, bloc B21, sc. 13, et. 1, ap. 6; 10 părți sociale către Alina Penelopa Jipa, domiciliată în Călărași, strada București, nr. 139, bloc A38. Această operațiune s-a derulat în baza Hotărârii nr. 2, din data de 23.11.2011. Pe anul 2012, Media Com SRL figurează cu venituri totale de 198.954 lei, cu cheltuieli de 171.429 lei, profitul brut al exercițiului fiind de 27.525 lei. La această firmă se plătesc contribuții de asigurări sociale cu data declarată 17.01.2013. Nu știm dacă e normal ca astfel de proiecte să fie finanțate prin intermediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în condițiile în care fima nu avea angajați declarați. În fapt, Penelopa Alina Jipa, ca patroană a altei societăți comerciale, Yasi Co SRL, a avut un incident cu reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă din Călărași. Yasi Co, la data de 20.07.2012, a contestat un proces-verbal de contravenție, seria PV, nr. 71026019, emis de ITM Călărași.

Fără număr

Alina Penelopa Jipa e implicată în mai multe societăți comerciale cu răspundere limitată. La Yasi Co SRL, firmă înființată în 2007, aceasta figurează asociată cu Costin George Alexe, în fapt fratele acesteia. Ca obiect principal de activitate este declarat codul CAEN 5610 – restaurante. Firma figura cu următoarele puncte de lucru: 1. Călărași, strada București, nr. 40, cu contract de închiriere întocmit la data de 1.09.2007, pentru o perioadă de 5 ani; 2. Constanța, parc Tăbăcărie, zona City Mall, tot cu contract de închiriere pe 5 ani, începând cu data de 1.04.2010. La sfârșitul anului trecut, Yasi Co a făcut cerere pentru declararea falimentului, dosar 2390/116/2013, înregistrat la data de 23.10.2013. Alina Penelopa Jipa mai figurează ca asociată la firma Bella Company SRL, firmă înființată în 2005. Din 2007 și până în 2013, Bella Company are pierderi totale de 230.000 lei. Alina Jipa Penelopa e cunoscută ca fostă șefă de cabinet a PSD-istului Mihai Arbagic, fost șef al Consiliului Județean Călărași. Mihai Arbagic, din această postură, a forțat angajarea fiului său, Ionuț, pe un post de expert exact la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Ionuț Arbagic este cunoscut ca având afecțiuni psihice și ca infractor, acesta fiind condamnat pentru pedofilie. Între Alina Penelopa Jipa și angajații de la ADR Sud Muntenia sunt relații de amiciție. În plus, soțul acesteia, Claudiu Jipa, a obținut și el, exact la începutul acestui an, tot prin intermediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, o finanțare de 871.542 lei, prin firma Mob Proiect, unde acesta este administrator. Ca și în cazul firmei Media Com, proiectul constă în achiziția de echipamente. E pentru prima dată în județul Călărași când se întâmplă așa ceva. În fapt, extrem de puține firme din județ au reușit să obțină astfel de finanțări, însă soții Jipa pot fi declarați campioni absoluți din acest punct de vedere.

De toate pentru toți

Prin Media Com SRL, Alina Penelopa Jipa nu execută numai împachetări cu nămol și bronzuri artificiale, prin centrul Bella Spa, din Călărași, ci distribuie și mobilă. Astfel, aceasta, spre exemplu, a livrat numai Inspectoratului Școlar Județean Călărai, pe anul 2013, următoarele produse: 1. scaun ergonomic – 3 buc., 307 lei; 2. birou – 4 buc., 480 lei; 3. ansamblu birou – 1 buc., 758 lei; 4. ansamblu bibliotecă – 1 buc, 2.322 lei; 5. cuier de perete – 4 buc., 309 lei; 6. masă consiliu – 1 buc., 1.665 lei; scaun – 10 buc., 105 lei; 7. ansamblu bibliotecă – 1 buc., 1.588 lei; 8. fotoliu ergonomic – 1 buc., 629 lei; 9. ansamblu birou colț – 1 buc., 1.545 lei; 10. ansamblu bibliotecă – 1 buc., 2.782 lei; 11. montare oglinzi – 2 buc., 475 lei; 12. dulap didactic – 1 buc., 1.443 lei; 13. dulap produse cutățenie – 1 buc., 597 lei; 14. suport documentație – 1 buc., 469 lei; 15. măsuță – 5 buc., 367 lei; 16. fotoliu – 6 buc., 524 lei; 17. fișet – 1 buc., 520 lei; 18. ansamblu rafturi – 2 buc., 2.480 lei; 19. dulap vestiar – 390 lei; 20. masă – 1 buc., 2.592 lei; 21. mobilier protocol – 1 buc., 106 lei; 22. scaun – 3 buc. – 411 lei; 23. fotoliu – 1 buc., 478 lei; 24. masă documentație 1 buc., 2.242 lei; ansamblu fișete – 1 buc., 1.750 lei; 25. comodă copiator – 1 buc. 532 lei etc. În total, de la Inspectoratul Școlar Județean Călărași, condus de liberala Silviana Șestacovschi, s-a dus către colega ei de partid, Alina Jipa Penelopa, pentru firma Media Com, care câștigă bani pentru dotarea saloanelor de înfrumusețare, suma de 41.050 lei. Asta în cursul anului 2013. Ca să râdeți până la capăt, să vă spunem că Media Com are salariați, conform lucrărilor prestate către Inspectoratul Școlar Județean Călărași, care se pricep nu numai la executat pachete de slăbit și detoxifiere, ci și la montat plase pentru țânțari, aparate de aer condiționat sau la executat jaluzele verticale.

Detoxifiere și cartofi

Pentru 32 mp de jaluzele verticale, Inspectoratul Școlar a plătit către Media Com suma de 2.180 lei. În condițiile în care o firmă specializată în așa ceva are prețul de 50 lei/mp, cu TVA inclus. E ciudat cum Media Com obține finanțare din fonduri europene, pentru dotarea unui centru spa, când datele noastre certifică faptul că firma nu figura cu salariați, dar în același timp, după cum vedeți, vinde și mobilier, și jaluzele verticale, montează și plase de țânțari, dar și aparate de aer condiționat. Este, dacă observați, o firmă bună la toate în toate. Noi nu spunem că una e să te lupți cu celulita și cu totul altceva este să montezi oglinzi, la Inspectoratul Școlar. Nu știm dacă jaful pe banul public se desăvârșește. Alina Penelopa Jipa, membră PNL, face de toate, numai bani să iasă. Mai nou, Alina Penelopa Jipa a fost numită în fruntea Centrului Cultural Călărași. Din această poziție, evident, nu se va mai bate în rețete de detoxifiere, cu concurența, ci vrea să identifice, conform propriilor declarații, ansamblurile de dansuri populare din județ. Totodată, aceasta figurează și în cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Călărași, un alt loc sinistru, unde nu se găsesc nici măcar medicamente de primă necesitate, dar kilogramul de cartofi este achiziționat cu prețuri astronomice.

Exclusiv: Scandal sexual la PNL Călărași / Video

Alina Jipa, șefa centrului Cultural Județean Călărași, îl acuză de hărțuire sexuală pe actualul președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță. Amândoi sunt membri ai Partidului Național Liberal. În cadrul acestei structuri, Alina Jipa ocupă funcția de vicepreședinte al organizației de femei. Vasile Iliuță, în schimb, provine din fostul Partid Democrat Liberal.

Țăran cu propunere scandaloasă

Între șefa Centrului Cultural Județean Călărași și actualul președinte al Consiliului Județean Călărași, nu există nici un fel de raport de colaborare. Este declarația făcută de Alina Jipa. În schimb, aceasta afirmă că acesta i-a sugerat că ar vrea să aibă cu aceasta nu raporturi instituționale, ci de natură intimă. Aoleo, s-a auzit tot, a fost reacția acesteia. Propunerea scandaloasă făcută de Vasile Iliuță a fost primită într-un mod rece. Alina Jipa nu dorește să reproducă ceea ce anume i-a spus acestuia. “Până la un anumit nivel, răspunzi cu o anumită decență. După… nu mai… refuzi să mai fii decent!” Printre altele, Alina Jipa i-a adresat apelativul de “țăran” actualului președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

De față cu Silviana Șestacovschi

“M-a jignit. Nu era șeful meu”. Alina Jipa se îndoiește că acesta nu se afla în stare de ebrietate. “Nu i-am măsurat alcoolemia”. Propunerea de a se culca cu ea a fost făcută de față și cu Silviana Șestacovschi, șefa Organizației de femei din cadrul Partidului Național Liberal, structura județeană. Vasile Iliuță i-a cerut să treacă și în noul PNL, cum numește acesta noua formațiune politică pe care acesta vrea să o controleze, în județul Călărași. I-a cerut să se culce cu el. Nu ne poate spune ce cuvinte i-a adresat ulterior, de jenă. “Nu, nu pot să reproduc. E discuție între trei persoane. Este urât. Urât…” Alina Jipa spune că și la acest moment, Vasile Iliuță o hărțuiește, din punct de vedere instituțional, dar numai pentru că nu a cedat insistențelor de natură sexuală făcute de acesta. Între Centrul Cultural Județean Călărași și Consiliul Județean Călărași există relații de subordonare.

Marius Gavrilă confirmă

Alina Jipa e căsătorită de foarte mulți ani. Spune că nu e femeia care să cedeze unui șantaj de natură sexuală. Marius Gavrilă, reprezentantul structurii artistice Mix Muzic, care are colaborări atât cu Centrul Cultural Județean Călărași cât și cu Consiliul Județean Călărași, știe despre comportamentul scandalos al actualului șef Vasile Iliuță. “Am auzit din toate… cu cine mă opresc, din presă, dintre voi, pe stradă, că a vrut să facă dragoste cu ea și că ea i-a zis, bă, țăranule, nu fac dragoste cu tine! Știe toată lumea!” Acțiunile de hărțuire derulate împotriva Alinei Jipa s-au făcut în prezența a numeroși martori. “Păi a fost și soțul meu de față… Soțul meu nu este un om violent. Este un om educat, cu bun-simț.” Redacția noastră a cerut un punct de vedere oficial din partea președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, însă acesta nu ne-a fost remis până acum.

Circ ca la ușa cortului în conferința de presă Mix Music Călărași

  • Marius Gavrilă acuză autoritățile sau mai debgrabă le șantajează ?

Lațul ce se strânge în jurul contractelor de zeci de miliarde încheiate între Mix Music și Centrul Cultural Județean, pare să fi provocat panică în sânul numitului Marius Gavrilă, director artistic al respectivei firme de impresariat artistic, din moment ce s-a hotărât să organizeze o conferință de presă, unde a făcut și circ, a și amenințat, a și acuzat, a și recunoscut, deci toate ingredientele necesare pentru un showbiz de televiziune, gen “happylica”, unde povești ieftine rostite de prostituate tranformate în asistente sau de amărâți puși să recunoască ceea ce nu au făcut, sunt ridicate la rang de informație de presă. Acesta este omul nostru, Marius Gavrilă, impresar artistic, organizator de spectacole, ce are pretenția ca actul cultural de la Călărași să se desfășoare sub oblăduire sa. Totul trebuie să fie așa cum zice el din moment ce are un contract cu Centrul Cultural, de mai mulți ani, făcut pe timpul lui Filipescu, de 18 miliarde lei vechi anual, după spusele sale.

 

În realitate, Marius Gavrilă este un prestator de servicii. El trebuie să facă ce i se spune. Nu să dicteze el ce să se facă pentru ca apoi să-și primească banii, pentru că intrăm în sfera penalului. S-ar părea că unii conducători de instituții culturale îl sprijină pe Gavrilă în demersul său de a dicta politica culturală a județului. Asta este foarte grav. Un SRL, un organizator de spectacole, nu poate face așa ceva. Oricum, Marius Gavrilă s-a învățat cu bani. Mulți bani. Publici.

În momentul de față Direcția Națională Anticorupție a cerut toate contractele pe care Mix Music le are cu Centrul Cultural Județean. Deocamdată, nimeni nu este acuzat de nimic. În conferință de presă Marius Gavrilă lasă să se înțeleagă faptul că actualul președinte al consiliului județean, Vasile Iliuță, ar fi chemat DNA. Dovada pe care a fluturat-o jurnaliștilor a fost o adresă de la consiliul județean către Centrul Cultural prin care solicita să i se pună la dispoziția Cabinetului Președintelui contractele cu Mix Music. Această adresă survine după ce DNA a solicitat consiliului județean să-i pună la dispoziție contractele Mix Music. Marius Gavrilă se simte sabotat din toate părțile. Din moment ce în colimator este luat și Marian Dinulescu. Acesta s-ar face “vinovat” că informează primarii că Iliuță a chemat DNA-ul la Centrul Cultural, informație în urma căreia primarii nu mai vor să încheie contracte de sărbători cu Mix Music. Acum, nu o fi tocmai Dinulescu prietenul meu, dar din informațiile mele Filipescu a propagat în rândul primarilor astfel de informații în recenta campanie electorală.  Cuiul lui Gavrilă pe Dinulescu s-ar părea că a plecat de la amplasarea unor terase, cu care impresarul nostru nu a fost de acord. Gavrilă spune că Dinulescu și-a amplasat grătarul de mici la un eveniment organizat de el, cu acordul primăriei, dar nu ar fi plătit chirie pe loc. Daniel Drăgulin, contactat telefonic, părea dezgustat de afirmațiile lui Marius Gavrilă și ne-a declarat că toate chestiunile le va lămuri printr-un comunicat de presă. Mai mult din inițiativă proprie, decât provocat de presă, Marius Gavrilă este hotărât să dea totul pe gușă: președintele consiliului județean, Vasile Iliuță, a făcut trafic de influență, ne spune impresarul. Cu nume și prenume.  În speță, Iliuță ar fi sunat la “Itu” pentru ca Marius Gavrilă să cazeze diferite persoane nu numai la Hotel Călărași, ci și la Hestia. Contactat telefonic Vasile Iliuță ne-a declarat că Marius Gavrilă dezinformează: ” Eu am avut o discuție cu domnul Gavrilă, în sensul că din acest proiect cultural, finanțat din bani publici, toți hotelierii ar trebui să câștige, nu numai Hotel Călărași. Să cazeze artiștii sau personalul tehnic în mai multe hoteluri din Călărași.

 

La Hestia a fost o problemă că prețurile erau mai mari, fiind hotel de patru stele. Într-adevăr, am telefonat la Hestia, dar ca să lase prețurile mai jos, astfel încât Marius Gavrilă să se încadreze în contract, la prețurile unui hotel de trei stele. Patronul a fost de acord. Acesta este adevărul” . Hotel Călărași este patronat de Ionel Dumitru, acesta fiind recunoscut ca un apropiat al lui Răducu Filipescu. Marius Gavrilă spune că Filipescu nici nu i-a spus, dar nici nu i-a sugerat să facă cazările la Hotel Călărași. Dar, ca băiat gigea ce e, recunoaște că s-a “orientat” acolo unde se duce “lumea bună”. Adică, a mirosit cam pe cine are la inimă și punguliță Filipescu.  Se vede treaba că Vasile Iliuță nu poate scăpa ușor din ghearele lui Gavrilă. Așa că acesta, cu informații adunate de pe toate coclaurile, dar cunoscătorii știu de unde, spune că are dovezi că “un domn dă pă la Vîlcele” l-a plătit “la negru” pe Ionuț Dolănescu și “pă unu Axinte”. Spectacolul acela a fost organizat de primăria Vâlcelele, iar primarul Nelu Tatu, contactat telefonic ne-a declarat că cei doi au fost plătiți cu acte în regulă, pe care urmează să le pună la dispoziția presei. Singura rugăminte a acestuia, după discuția cu Axinte, căruia i-a relatat afirmațiile impresarului Gavrilă, a fost să-l întreb public pe Marius Gavrilă:” De ce ai Mariusică interdicție în Fetești și Focșani? I-ai țepuit pe ăia de acolo?”. După Iliuță a venit rândul primarului Drăgulin să fie luat la “ture”. Marius Gavrilă nu mai poate de grija călărășenilor că bradul pus gratis de Drăgulin în fața consiliului județean ba nu este ancorat bine, ba nu are calibrată greutatea elementelor de împodobire sau că instalația de iluminat este necorespunzătoare. Prin urmare îl somează pe primar să demoleze totul și să-i dea lui contractul. Anul trecut Mix Music a luat pentru brad și pentru iluminarea platoului, de la Centrul Cultural, 1,6 mld. lei vechi. Alinuța, ce-ai făcut ? Acum, Gavrilă, întrebat despre acești bani, nu și-a mai adus aminte de sumă. Una peste alta Marius Gavrilă a tunat și fulgerat împotriva autorităților județene cu responsabilități pe partea de cultură, cu excepția lui Răducu Filipescu, Alina Jipa și Sorin Danciu. Pentru subsemnatul este foarte clar că Marius Gavrilă, după ce DNA i-a cerut contractele cu Centrul Cultural, se află în corzi. Speră să rezolve această problemă, după cum s-a văzut în conferința de presă, cu acuze și cu presupuse dovezi. L-am întrebat pe Marius Gavrilă de ce nu anunță organele de cercetare penală dacă are cunoștință sau dacă i s-a cerut să săvârșească ilegalități. Acesta a spus că el nu dorește să facă rău nimănui, deși legea spune că în momentul în care știi de o infracțiune și ai dovezi trebuie să o aduci la cunoștința organelor. Mai mult, Marius Gavrilă, pe tot parcursul conferinței de presă a “fluturat” ca dovezi  în sprijinul afirmațiilor sale documente și CD-uri, dar pe care nu a dorit să le facă publice. Ori, eu întreb? Ce a vrut Gavrilă din acestă conferință de presă? Să tragă un semnal de alarma asupra calității culturii călărășene, așa cum a spus de la început, sau să șantajeze diferite persoane din cadrul autorităților locale și județene? Cert este că la sfârșit Marius Gavrilă a ținut să sublinieze că s-a sfătuit în organizarea și desfășurarea acestei conferințe de presă cu o anumită persoană.

 

Întrebat de subsemnatul dacă acea persoană este Sorin Danciu, cu care s-a întâlnit acum aproximativ o săptămână la sediul Direcției de Cultură, Marius Gavrilă a admis că “este posibil”. Pentru mine e un răspuns sincer și elocvent.  În contextul în care Marius Gavrilă spune că a înregistrat tot, eu, în locul lui Filipescu, Jipa, Danciu, chiar mi-aș face probleme. Ăsta, “Umflatu”, dă pe goarnă tot. Inclusiv conturi , lăudându-se că a lucrat numai prin bancă. Mai grav este că acest prestator de servicii, după ce a încasat miliarde din bani publici, cu complicitatea unor persoane, își permite să șteargă pe jos cu prefectul județului, cu președintele consiliului județean, cu primarul municipiului, numindu-i “lași și fricoși”, pentru că nu au venit la o conferință de presă organizată de un măscărici pentru a-și apăra pielea în fața DNA. Cei care l-ați susținut pe acest Gavrilă să vă spălați pe cap cu el, dar să dați banii înapoi. Ce spunea Gavrilă în urmă cu vreo doi ani? Domnul Filipescu m-a rugat să vin la Călărași să fac spectacole. Și tu, “Umflatule”, ca prin minune, ai câștigat licitația organizată de consiliul județean. Ce noroc pe capul tău! Așa să zici la DNA. Că ai avut noroc cu Filipescu. Să nu zici că s-a măsluit caietul de sarcini după chipul și asemănarea ta!

Alexe Alina
CV
Traseista politică
A dat cu fundul în PSD și apoi a dat din toate găurile în PNL
O Saltelista ofilita
O nesimțită ce a ciordit 70 de miliarde, a trimis omul Vasile Iliuta auditul și le-a intrat frica în fund.
Din aceste motive a început aceasta campanie de discreditare.
Va anunțăm ca țăranul asa cum îi spun unii nu este singur, are de partea lui oamenii de bine din județ.
Suntem foarte multi !
Asa că aceste discuții trebuie sa aibă și o finalitate.
Postării gen Daniela Vasile nu fac decât să mă indarjeasca în a le depune eu personal plângeri penale acestor hoți.
Le mulțumesc din suflet celor ce îmi vorbesc
nepotrivit, astfel pot avea și eu mai multa dorința în a le depune personal

Alina Jipa, șefa centrului Cultural Județean Călărași, îl acuză de hărțuire sexuală pe actualul președinte al Consiliului județean călărași, Vasile Iliuță. Amândoi sunt…
MARINBADEA.RO
 James Mihai a distribuit un link.

1 oră ·

WordPress

·

Marius Gavrilă acuză autoritățile sau mai debgrabă le șantajează ? Lațul ce se strânge în jurul contractelor de zeci de miliarde încheiate între Mix Music și Centrul…
PRINCALARASI.WORDPRESS.COM

Alexe Alina
CV
Traseista politică
A dat cu fundul în PSD și apoi a dat din toate găurile în PNL
O Saltelista ofilita
O nesimțită ce a ciordit 70 de miliarde, a trimis omul Vasile Iliuta auditul și le-a intrat frica în fund.
Din aceste motive a început aceasta campanie de discreditare.
Va anunțăm ca țăranul asa cum îi spun unii nu este singur, are de partea lui oamenii de bine din județ.
Suntem foarte multi !

 

5 ore ·

Fotografia postată de Irina Opris.
Fotografia postată de Irina Opris.

Irina Opris a adăugat 2 fotografii noi.

6 ore ·

Atentie marita: hartuita se lasa filmata! Se unduie frumos, da din buze si ne explică diafan ce relatie minunata are ea cu sotul ei.
Pai doamna, n-ai vrea tu sa rascolim putin scheletele tale de pe vremea cand jupan era Tără la psd?
Mai tii tu minte excursia aia in Franta cu toti consilierii calaraseni? Cand erai tu tânăra? Aia….cand ai dispărut din grup cu ala de la Ialomița. …Cocos il chema? Pai erai măritată si atunci. Tu! Nu ti-a fost jena sa-ti faci barbatul de kkt in fata unui autocar intreg????
Mai stii de Arbagique?
Mai stii de Feli?
Ce era daca mai era si Ili? Pana acum ca vrea sa nu mai furi judetul…n-ai stiut ca te-a hartuit?
Te-ai facut de handel, fraiero, in dorinta ta de a ne distrage atentia.
Pai noua ni se falfaie cati ti-au pus-o! Noi vrem sa stim ce ai facut cu cei apox. 70 miliarde pe care i-ai avut la centrul cultural si de ce tarifele lui Gavrilă sunt mai mari decât ale altora….si totusi tu ai vrut sa lucrezi numai cu el.

INCENDIAR / PRESA din CALARASI, DRAGULIN si Liderii POLITICI

Regretabilă eroare!O tânără s-a pişat pe un cort electoral dar n-a fost atentă şi s-a stropit
Orice neatenție poate provoca incidente neplăcute! A aflat-o și o tânără din Călărași, care s-a ales cu fusta stropită cu urină în urma unui gest banal, pe care toți îl facem – sau, cel puțin, ar trebui să-l facem – zilnic: s-a pișat pe un cort electoral.
Ca urmare a consumului îndelungat de lichide se pare că un jet prea puternic și poziționarea prea aproape de cort au dus la acest incident nedorit.
Chemați doctorul
Primarul Drăgulin, însoțit de renumita susținătoare a PNL, Alina Jipa au debutat și în public. Dragoș Coman păcălit că o să ajungă viceprimar a trebuit să-i însoțească.
În Parcul Dumbrava aceștia au speriat copiii prin sărituri și mișcări dezordonate din cap și mâini.
Debutul primarului a indignat pe trecători, aceștia considerând că este nefiresc să ai manifestări publice necontrolate. Mai ales când comunitatea te acuză că ai stat degeaba 4 ani și ai distrus orașul cu lucrări de mântuială și risipa banului public.
Drăgulin îi dă cuscrului său afacerea cu miros electoral de construire a unui scuar în scuar. ”Scuarul nu era o urgență până la 1 iunie, dar banii aprobați trebuie să își respecte cursul”. Daniel Drăgulin.
Care curs? Cursul în buzunarul rudelor, neamurilor și firmelor de casă ale primarului, firește.
Este cunoscută reputația actualului primar de a-și angaja rudele de toate gradele la primărie. Nici Matei Cătălin, cuscrul lui Drăgulin nu a ratat ocazia de a ciuguli bani frumoși din așa zisele proiecte electorale de reabilitare a scuarului. Drăgulin, primul asfaltator, este convins că nu va câștiga alegerile, și s-a grăbit să înceapă lucrările de construcție a unui scuar în scuarul existent cu firma cuscrului său, Matei Cătălin. O asociere veți spune după o schemă infracțională cu implicarea unor firme de casă ale primarului cum ar fi Optim S.A. Aceasta este celebră pentru cheltuirea unor bani frumoși pentru constuirea unei parcări în parcarea Primăriei. 
Încredințările directe de lucrări se fac pe sume imense ce trebuiesc cheltuite cât Drăgulin mai ocupă funcția. De aceea betonul de sub scuarul de pe str București trebuie excavat, se fac decopertări și înlocuit bordurile în stare bune cu altele cumpărate pe bani frumoși. Risipa o vedem cu toții la fel ca și pe neamurile lui Drăgulin care încă mai conduc prin birourile primăriei ori lucrările de reabilitare prin distrugere a orașului.
În fotografii milogul care cere votul pt a fi reales. Afecerile casei Drăgulin trebuie să continue. Către prosperitatea călărășenilor?
p.s. Rog pe cititori să nu dea like. Drăgulin a obligat salariații din Primărie să-i dea lista zilnică cu cei ce dau like-uri. Ulterior îi vânează cu telefoane pe unde lucrează, sau chiar personal, mergând după ei până și prin cârciumi.
Candidatul PNL la Primăria Călărași poate scăpa de chelie! Daniel îşi poate face implant de lână
Recent, cititorii de presă de partid au aflat despre drama teribilă prin care trece primul asfaltator din Călărași: o chelie galopantă care îi macină, unul câte unul, firele de păr de pe scalp.
 
Din fericire, există un leac pentru boala devastatoare a lui Daniel! Potrivit unor apropiaţi de la biroul de presă al Primăriei, Daniel s-ar fi interesat pentru un implant de păr experimental.
„Nu mai e niciun secret: Daniel îşi face implant de lână, de la oi! E singura şansă de a învinge o calviție atât de extinsă”, a confirmat un cercetător al Institutului pentru păr, perciuni și sprâncene „Radu Câmpeanu” de pe lânga Piața Mare- recent reabilitată de Daniel. „Şansele ca lâna să fie compatibilă cu părul lipsă sunt destul de mici, dar ne bazăm pe faptul că Daniel a mâncat toată viaţa brânză bună, devenind el însuşi un fel de hibrid animal-om.”
Reprezentanţii Protoieriei au protestat împotriva deciziei primului asfaltator, considerând că această joacă de-a dumnezeu nu e deloc benefică pentru restul de credincioși.
„Implant de lână de oaie? Ce-o să urmeze? Implant de penis de cal?”, a exclamat un părinte preafericit din Călărași.
Momentan se poartă tratative cu primul cioban ce mai conduce stâna PNL privind coafura electorală. Vă voi informa la timp.
Nea Vasile simbolul Pieţei Cuza Vodă, a refuzat PNL-ul: “Dă-i în p… mea!”
Consumatorul renumit de băuturi la sticlă Nea Vasile, un simbol al Pieței Cuza Vodă, unde obişnuieşte să se facă zi de zi matol, a refuzat ferm oferta PNL-ului, exprimând în cuvinte dure părerea sa faţă de partidul proprietar Răducu Philipescu: „Dă-i în … mea de bandiţi! Au încercat să mă convingă pe mine să fiu candidatul lor la Călărași!”, spune uşor confuz Nea Vasile.

Vasile insistă și arată că el are onoare și nu poate accepta niciodată o ofertă de la politicienii PNL.
Ca să convingă pe curioși amenință cu represalii dacă PNL nu îl retrage pe candidatul Daniel Drăgulin: ”O să le spun la toți care mi-au dat băutură pe datorie că n-o s-o vadă niciodată înapoi dacă votează cu PNL, oricare ar fi riscurile!
Starea de revoltă a lui Vasile e susţinută atât de societatea civilă din Călărași, dar mai ales de colegii săi de băutură, ori gunoierii din cartier.
Ei le recomandă membrilor PNL să-şi bată cuie în cap dacă vor să câștige Primăria Călărași: ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea”, spun aceștia.

Alina Jipa (manager Centrul Cultural Călărași): „Președintele Consiliului Județean mă hărțuiește permanent”

Într-un filmuleț apărut pe youtube, managerul Centrului Cultural Județean Călărași, Alina Jipa, îl acuză pe președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, de hărțuire. Totul ar fi plecat în urma unei discuții în care Iliuță ar fi amenințat-o pe Alina Jipa că o dă afară dacă nu se înscrie în „noul” PNL. Mai exact, să treacă din echipa lui Filipescu în echipa sa.

După alegerile din vară, pe terasa de pe Plaja Mare, acolo unde liberalii se întâlniseră să sărbătorească victoria, între cei doi s-a…

Vezi tot articolul aici: Obiectiv-online.ro

cop-mixA administrat Ştrandul din Piatra Neamţ şi acum implică artiştii în „Verde pentru România”!

Fostul administrator al Ştrandului din Piatra Neamţ este cel care a stârnit o adevărată mişcare ecologică în România, cu un impact major asupra publicului, datorită implicării unor artişti de top din showbiz.

Compania Mix Music şi directorul Marius Gavrilă reprezintă nu doar repere în organizarea de spectacole ci şi „fitilul” fenomenului „Verde pentru România”, un fel de prelungirea a conceptului „Let’t do it, Romania” în care accentul este pus pe păstrarea, dezvoltarea şi respectarea naturii prin plantări de copăcei.

Ieri, de exemplu (luni, 19 octombrie 2015), Mix Music a derulat o astfel de acţiune în Călăraşi şi în Feteşti.

Astfel, În jur de 50 de tei au fost plantaţi , în părculeţul din faţa Consiliului Judeţean Călăraşi de către artişti de renume, elevi călărăşeni, oficiali şi stafful Companiei MIX MUSIC, iniţiatorul acţiunii.

Andreea Antonescu, Dorian Popa, Keo, Morris (Marius Iancu), Rucsy, Misty, Amna, Nicole Cherry, Emilia Tudor şi impresarul Radu Groza au fost cei care au dat startul acţiunii, plantând în jur de 50 de tei, alături de Marius Gavrilă (MIX MUSIC), Daniel Ştefan (Consiliul Judeţean Călăraşi) şi Alina Jipa (Centrul Cultural Judeţean Călăraşi).

După acţiunea de la Călăraşi s- a continuat plantarea altor 50 de tei în parcul mic de langa Catedrala din centrul orașului Feteşti. Alături de artiştii menţionaţi mai sus, la acţiunea din Feteşti a participat şi primarul localităţii, Gheorghe Catrinoiu.

Campania de plantare a pomilor a demarat în anul 2011 şi s-a desfăşurat în foarte multe localităţi din România, acolo unde Mix Music a intrat în parteneriat cu autorităţile locale.

În cei peste 4 de campanie, acţiunea a „prins rădăcini” în multe oraşe din ţară. „De exemplu, în Nordul Moldovei, am acţionat astfel la Fălticeni, Câmpulung Moldovenes sau la Roman”, spune Marius Gavrilă. Astfel de acţiuni sunt organizate primvara şi toamna, şi în paralel cu spectacole organizate de companie dar şi separat.

„La începutul fiecărui an ne facem un proiect cu principalele acţiuni culturale pe care le ştim deja, unde participăm şi facem şi mapa cu <<Verde pentru România>>. Artiştii cu care lucrează Mix Music sunt foarte încîntaţi de acest proiect şi ni se alătură cu tot dragul. De ce face Mix Music astfel de acţiuni? Răspunsul e foarte simplu: spectacolele noastre, de cântec, dans, de teatru se adresează comunităţilor şi ni se pare normal să venim şi cu un mesaj educativ dar nu doar în teorie ci şi în practică. Până la urmă şi compania noastră dar şi artiştii cu care lucrăm nu trăim pe altă planetă, suntem legaţi de aceste comunităţi şi ni se pare corect să întoarcem, ca suflet, ca idee, ca spirit, ca viaţă ceva acestor comunităţi. Credem în puterea exemplulului şi suntem convinşi că aceşti elevi care azi plantează un copăcel alături de un artist rămân şi cu o amintire dar şi cu o direcţie bună în viaţă”, a declarat Marius Gavrilă