Politica

HOPA/ OAIA Turcana-basista se sparge-n PARTURI !

A apărut PRIMA reacţie din PNL la noua propunere de premier PSD, în persoana lui Sorin Grindeanu. Preşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat că această mutare „marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea în interiorul partidului”.

Afirmaţia a fost făcută miercuri seară pe Facebook, unde Turcan a calificat varianta Grindeanu drept „o soluție de avarie, temporară, după respingerea dură a soluției inventate de Liviu Dragnea pentru a beneficia de control total asupra primului ministru”.

 

Redăm mai jos mesajul integral al Ralucăi Turcan:

„Propunerea PSD de prim-ministru marchează înfrângerea lui Liviu Dragnea în interiorul partidului. După încercarea lui Liviu Dragnea de a guverna Romania pe persoană fizică, prin interpuși, partidul a trebuit să improvizeze o formulă pentru a mai salva din eșecul major înregistrat în ultimele zile. 

PSD a optat astfel pentru o soluție de avarie, temporară, după respingerea dură a soluției inventate de Liviu Dragnea pentru a beneficia de control total asupra primului ministru. Jocurile interne din PSD stau la baza acestei noi propuneri și nu interesul public, de a avea o guvernare la standarde europene de eficiență și transparență”.