Anchete DNA

HOPA/ Livache e clarvazator in dosarul Bombonica, cica a fost la Mama OMIDA/Dragnea: Am primit mesaje că o să fiu băgat la puşcărie

Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Liviu Dragnea, a afirmat joi că există anumite persoane care „încearcă prin tot felul de mijloace să întoarcă istoria” și a adăugat că a primit amenințări.

„Da, am primit multe mesaje, prin tot felul de interpuși, că o să fiu băgat în pușcărie, că o să fiu arestat. Știți că eu am anunțat demult, atunci când s-a adoptat acea lege — cu care nu sunt de acord — cu indemnizațiile pentru parlamentari, că-mi voi depune demisia din Parlament, cu o zi-două înainte, ca să nu beneficiez de acea îndemnizație. ‘Când o să rămâi fără imunitate, o să te arestăm’ (…) — am primit și altfel de amenințări. Nu mă sperie lucrurile acestea, nu m-au speriat niciodată, eu nu cedez la șantaj. Sunt niște oameni care încearcă prin tot felul de mijloace să întoarcă istoria. Nu mai merge. Ei nu au înțeles că acum, la 11 decembrie, românii au rupt niște ațe, au rupt o pojghiță. Cine nu înțelege că atunci când pornește un val în societatea românească el nu poate fi oprit de pixul nimănui, chiar dacă este pixul prezidențial, va fi măturat de acest val și aruncat în istorie”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Președintele PSD a subliniat că nu se lasă intimidat și că nu va da înapoi.

„Eu merg până la capăt. Ceea ce eu am spus în această campanie electorală și, spre marea mea satisfacție și mulțumire a fost acceptat de către români, mă face să continui acest șir de acțiuni și piedici și să nu dau înapoi pentru că am de partea mea Parlamentul, Constituția, am de partea mea un vot popular foarte mare și am de partea mea, se pare, o încredere de care mă bucur. Toate astea mă fac să nu dau înapoi și sunt absolut convins că în final nu voi câștiga eu, ci România șansa de a deveni altceva”, a spus el.