Condamnari

HOPA: Durerile lui DADY nu se OPRESC, a facut si TARNAFES !

Liviu Dragnea a fost internat din nou în spital, anunță Codrin Ștefănescu: A avut o nouă problemă, durerile nu se opresc

 

 

 

FB_IMG_1551284875562

 

Liviu Dragnea ar fi fost internat din nou în spital sâmbătă seară, a anunțat azi la Brașov secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Acesta a susținut că liderul PSD nu a putut să ajungă la evenimentul partidului de la Brașov deoarece medicii nu l-au lăsat să plece din Bucureşti, însă, în pofida durerilor „atroce”, va participa la şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional al partidului. Ştefănescu a precizat că a vorbit la telefon cu Liviu Dragnea şi acesta a acuzat „dureri mari de coloană”, însă i-a spus că, indiferent cum se va simţi luni, va participa la şedinţa Comitetului Executiv Naţional, în care se va definitiva lista candidaţilor la alegerile europarlamentare. „Durerile se pare că nu se opresc, se pare că varianta pe care a ales-o, de a face infiltraţii şi terapie adiţională, nu este cea mai bună.

 

received_306698276614532

 

 

Cred că va ajunge tot la operaţie, aşa cum l-au sfătuit toţi medicii de specialitate. El încearcă această variantă, ca să stea în picioare aceste două luni de zile, în care sunt campanie şi alegerile, urmând ca, ulterior, să se opereze. Am vorbit la telefon şi azi dimineaţă, şi aseară, când a acuzat dureri mari de coloană şi s-a întâlnit cu medicii şi ei nu l-au lăsat să plece, mai ales cu maşina. Urmează să se recupereze astăzi cât poate el de mult şi să vedem dacă aceste variante adiţionale reuşesc.

 

 

taz2

 

Mâine, oricum se simte, mi-a spus că va participa la şedinţa Comitetului Executiv, pentru că este foarte important să lansăm candidaţii. Vom stabili ordinea şi la sfârşitul şedinţei vom anunţa lista”, a spus secretarul general al PSD. Potrivit lui Ştefănescu, Dragnea ar fi fost spitalizat sâmbătă seară şi a mai făcut şi duminică dimineaţă infiltraţii. „Nu ştiu să vă spun exact, pentru că nu sunt medic, dar în orice caz, ceea ce a făcut înainte face şi azi, ca mâine să stea pe picioare la această şedinţă. Dar vă spun că nu este foarte ok şi, cu siguranţă, va trebui să asculte de sfatul medicilor şi să se opereze în luna iunie. (…) A zis cu dureri, fără dureri este musai să participe, pentru că va şi conduce şedinţa Comitetului Executiv de mâine”, a adăugat Ştefănescu.

 

dragnea_si_asistentaLa conferinţa de alegeri a PSD Braşov au participat, alături de secretarul general al PSD, o parte din membrii Guvernului – vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Vlad Oprea, al Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, al Turismului, Bogdan Trif, al Culturii, Daniel Breaz, şi al Societăţii Informaţionale, Alexandru Petrescu. Liviu Dragnea s-a dus la spital sâmbăta trecută, acuzând dureri la spate. Singurul care a oferit amănunte despre starea lui de sănătate a fost Codrin Ștefănescu, partidul necomunicând nimic oficial. Ștefănescu a spus săptămâna trecută că medicii îi vor face o investigație completă pentru a vedea dacă e nevoie de o operație, el susținând că medicii i-au pus diagnosticul dublă hernie de disc și i-au spus că trebuie să stea câteva zile internat, la pat