Politica

HOPA: Dupa Europarlamentare se pregateste SPOVEDIREA Condamnatului !

Scriitorul, politologul și istoricul Stelian Tănasesusține, pe blog, că un eșec al PSD la europarlamentare va duce la, cităm, ”paricid”Liviu Dragnea va fi debarcat și sacrificat public ca țap ispășitor pentru toate problemele partidului celor trei trandafiri.

 

FB_IMG_1555621160806

 

”Zilele lui Dragnea sunt numărate”, consideră Tănase, care preconizează că odată cu prăbușirea lui Dragnea, infractor dublu condamnat, ”va cădea o întreagă mafie și o mulțime de profitori care au pus botul la robinet”.

Podul.ro vă prezintă considerațiile lui Stelian Tănase.

”Toată lumea face calcule cu privire la soarta lui Dragnea. Cîte zile mai are de trăit în fruntea PSD? Se apropie sorocul cu Justiția și e la un pas să intre în pușcărie. La asta se zice kaputt în nemțește. Cariera lui se termină – zic optimiștii. Dacă scapă, și face și un scor bun la europarlamentare (alt hop!) îl vedem candidat PSD la alegerile prezidențiale. Unde va fi zdrobit de Iohannis din primul tur.Firește, dacă nu se falsifică alegerile.

Dacă Dragnea face eșec la 26 mai, PSD trece la paricid. După atîtea tentative de a-l debarca, de data asta complotul anti-Dragnea va reuși pentru că nimeni nu și-l va mai asuma. Cum vin alte alegeri, și va trebui neapărat schimbat trendul, partidul va încerca să se salveze sacrificându-l pe Dragnea, făcut țap ispășitor pentru eșec. Odată cu el va cădea o întreagă mafie și o mulțime de profitori care au pus botul la robinet.

Pînă la ziua fatală, Dragnea străbate febril țara. Ține mitinguri împopoțonate cu discursuri tot mai belicoase, paralele cu realitatea. Pe unde se duce este huiduit, în ciuda măsurilor luate de acoliți. Nu scapă de vociferări și nici de scandări anti-PSD. Dar nu se lasă. E o fugă înainte, semn de disperare. Simte oare că funia se apropie de par?”, scrie Stelian Tănase