Politica

GUVERN: Valeriu LUPU-Secretar de STAT in MINISTERUL Transporturilor/Dupa un ACCIDENT Rutier in TIMISOARA, Suspectat că se afla sub influența băuturilor alcoolice a refuzat să i se recolteze probe de sânge/ LUDOVIC, ce faci cu asta, Bre ?!

Secretar de stat în ministerul transporturilor, implicat într-un accident rutier în Timișoara. Suspectat că se afla sub influența băuturilor alcoolice, Valeriu Lupu ar fi refuzat să i se recolteze probe de sânge

Un controversat secretar de stat în ministerul transporturilor, Vasile Lupu, a fost implicat, vineri, într-un accident rutier, în Timișoara, pe strada Behelei, fără victime, doar pagube materiale, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

A fost trimis un echipaj de la Serviciul Rutier, care a constatat că unul din conducatorii auto se afla sub influența băuturilor alcoolice,

Potrivit surselor G4Media.ro, șoferul suspectat că a urcat băut la volan a refuzat să sufle în aparatul etilotest și nu a fost de acord sa i se recolteze probe de sânge.

Ar fi vorba Lupu Valeriu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, care a condus aututurismul Ministerului Transporturilor B-316-WTR. Lupu nu a putut fi contactat de G4Media până la publicarea acestei informații.

Și publicația tion.ro scrie că Valeriiu Lupu se va alege cu dosar penal din cauză că a refuzat să fie testat cu alcooltestul de polițiști.

Potrivit surselor tion.ro, Valeriu Lupu a lovit o mașină parcată pe strada Behela din Timișoara. Martorii au sunat la Poliție pentru că aveau impresia că secretarul de stat conducea beat.

Timișoareanul Valeriu Lupu, membru PMP, a fost numit, ieri, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în guvernul condus de liberalul Ludovic Orban. Lupu a avut suportul deputatului Cornel Sămărtinean, transmite pressalert.ro

De altfel, legătura dintre aceștia este una puternică, Sămărtinean, care la vremea respectivă era membru PD-L, aducându-l la Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara după ce a fost numit director, în 2010