Condamnari

G4Media:DEMENTUL incepe sa TURBEZE de Frica PUSCARIEI !

 

FB_IMG_1541070188438

Pierde tot mai des la vot în Parlament. Pe Tudorel Toader nu reușește să-l dea jos de la justiție, nici cu mâna opoziției. Cu Dăncilă nu mai vorbește de vreo două săptămâni pentru că refuză OUG-ul pe amnistie și grațiere. Mai nou, până și marioneta lui îl sfidează, pozându-se cu puciștii tocmai când s-au activat cu toții, se adună prin restaurante, plănuind cum să-i strice lui jocurile în Parlament și în partid.

În clipa asta nu știe clar dacă mai are majoritate în CEX ca să-i dea pe toți complotiștii afară.  Pe toți, până la ultimul. Nici CEX-ul nu-l mai poate convoca, Dăncilă pleacă iarăși o săptămână din țară. Peste toate astea s-a aflat că-și fură până și propriul partid, nu doar voturi de la morți sau kilometri de asfalt, cum îl acuză procurorii.

Omul lui de încredere a cumpărat cu bani frumoși trei mașini de lux din subvenția primită de PSD de la stat: una pentru el, alta pentru soție, iar acum toți se întreabă pentru cine era a treia? Cu Tăriceanu se înțelege tot mai prost, liderul ALDE a început să meargă singur la Cotroceni. Nici el nu vrea OUG, nici mazilirea lui Tudorel de la justiție.

Dacă nu se mișcă acum rapid, într-o săptămână-două, pierde trenul. România intră în agenda europeană, pregătiri, președinția UE, a zburat puiul cu ața. Azi- mânie vine sentința definitivă.

Cu atâtea nenorociri pe cap, cum să nu-și piardă cumpătul când cineva se trezește să-l întrebe dacă detenția la domiciliu pentru infractorii condamnați la maximum 5 ani de închisoare cu executare nu cumva îi folosește și lui?

Cum să întrebi așa ceva când el a luat trei ani jumate în primă instanță? Cu ce dracu mă ajută pe mine închisoarea la domiciliu, a răbufnit pe bună dreptate împotriva jurnaliștilor. Dar declarația nervoasă trebuie citită, ca de obicei, exact pe dos: Cum dracu să nu mă ajute? Ce-i cu întrebarea asta tâmpită? Evident că asta vreau, acum v-ați prins și voi, ce să zic!

Cum să-și mai păstreze calmul proverbial, când simte că pământul îi fuge de sub picioare și aproape nimeni din jurul lui nu mai răspunde la comenzi? Cui nu i s-ar pleoști mustața? Nici cu un pumn de pastile pe zi n-a mai putut evita o criză de nervi în direct.

PS: M-am cam saturat sa-i scriu numele, să-l luam atât de mult în serios având de-a face, totuși, cu un dublu infractor. Mi s-a acrit de de fața lui, de glumițele și ironiile lui de prost gust, de aroganța lui, de căutătura lui piezișă, de stilul și apucăturile lui borfaș. În consecință, i-am vaporizat numele pentru a face textul puțin mai suportabil.

De restul se ocupă, din câte văd, propriul lui partid