Condamnari

Futay pe Banii nostri: Cum sa faci o LIMBA rotunda si lunga, PAMFLET printre picioare🤣

-295398

De ce le plac femeilor bărbații mai în vârstă-Corupti si Bogati

Pentru că sunt de încredere. Au experienţă. Sunt stabili, borfasi, corupti și își trăiesc la intensitate maximă maturitatea. Să fie însă aceste calități suficiente pentru o relaţie reuşită?

 

Privit din afară, un cuplu în care ea este mult mai tânără stârneşte comentarii stereo-tipe, nu foarte binevoitoare, în care cuvintele „bani“ şi „interes“ sunt cel mai frecvent pronunţate.

81bac7d1ea3d8f05e84fe624b98496c0-1

Bine, să zicem că EL are bani şi o anumită poziţie socială. Asta înseamnă că a fost un om destul de capabil şi de consecvent încât să acceadă într-o poziţie superioară şi să acumuleze o oarecare avere, să prindă cheag, cum spuneau bunicii noştri, lucru de natură să dea încredere unei femei. Confortul material este de presupus că dă mai puţine prilejuri de tensiune şi conflict. Ca să nu mai vorbim că un om impor-tant este, chiar prin asta, seducător.

FB_IMG_1520441228852

Nu este un secret, un bărbat mai în vârstă tinde să înlocuiască în viaţa unei femei tatăl absent (absent fizic sau incompetent). Dacă o femeie a crescut fără partea de afecţiune şi de autori-tate pe care, în mod normal, le oferă tatăl, atunci va căuta să compenseze această lipsă alegându-şi un partener mai matur. Aşa se explică faptul că, în cele mai multe cazuri, tânăra soţie nu este geloasă atât pe fostele iubiri din viaţa bărbatului, cât pe copiii acestuia, în cazul în care ei există.

FB_IMG_1520325461575

Ce caută un bărbat matur la o femeie mult mai tânără? Deseori, poate să caute o soţie-trofeu, ceea ce nu este în toate cazurile de rău: există oameni care-şi preţuiesc trofeele mai mult decât orice altceva. Abia aşteaptă să te prezinte, nu atât rudelor cât prietenilor, colegilor cu care se află în vreo formă de rivalitate. Până la un punct, e măgulitor ca partenerul tău să fie mândru de tine. Dar dacă vrea mai mult să te arate şi mai puţin să te antreneze în conversaţie, nu mai e la fel de măgulitor. Va induce impresia că nu eşti decât tânără şi frumoasă.

Dar poate fi vorba de imposibilita-tea de a controla femeile din trecutul său, de o ultimă şansă de a-şi dovedi forţa masculină, aplicându-şi autorita-tea asupra unei tinere care, până la un punct, asta şi doreşte. Până la un punct, pentru că autoritatea pe care nu ţi-o asumi poate deveni toxică, distrugătoare. Aspectul acesta al relaţiei trebuie observat la timp şi tratat cât se poate de serios. Este acceptabil să nu se dea în vânt după prietenii tăi, dar nu este în regulă să-ţi limiteze ţie relaţiile cu ei. Este chiar drăguţ să fie atent la ţinutele tale şi să-ţi dea ocazional sugestii, dar nu este în regulă ca, înainte de a ieşi pe uşă, să-ţi ordone să te întorci şi să te schimbi. În timp, controlul acesta poate deveni tiranic – de fapt, ideea în sine de control este în neregulă.

FB_IMG_1531508686784

O diferenţă de vârstă care depă-şeşte, să zicem, zece ani, pur şi simplu vă plasează în generaţii diferite. Poate fi interesant, dacă eşti genul care as-cultă oamenii aşa cum citeşte cărţile. Sunt nuanţe, lumini, arome din trecut pe care numai un om care le-a trăit ţi le poate reda. Poţi beneficia de experien-ţa lui de viaţă, dacă eşti genul care face asta şi respinge din start sfaturile. Dar (pentru că pachetul este legat frumos cu o fundiţă colorată care se numeşte „dar”) s-ar putea să auzi mai des decât îţi place formula „ascultă-mă pe mine“ sau „nu tot ce zboa-ră se mănâncă“.

FB_IMG_1531381509971

Şi se mai poate întâmpla ceva – nu foarte grav, dar sâcâitor: să aibă un bagaj de expresii, chiar de alinturi care să-ţi sune demodat. Ce-ar fi dacă în loc de „a face dragoste“ ar spune „a face amor“?

Dar să lăsăm deoparte mărunţişurile acestea observabile de la prima privire. Iată o întrebare de o sută de puncte: eşti sigură că-şi doreşte să aveţi un copil? Dacă fiecare are copiii lui din căsătoriile anterioare, atunci este alt subiect pe care l-am discutat luna trecută. Dar dacă tu îţi doreşti copiii pe care nu-i ai încă? Poate că şi-a exprimat un acord de principiu şi n-aţi mai revenit asupra subiectului ca să nu-i dai impresia că-l presezi. Crezi că s-a gândit serios la asta şi şi-a asumat-o pentru viitor? În prezenţa copiilor pare curios, amuzat, îndoioşat sau mai degrabă plictisit, agasat? Dacă în hotelul în care aţi stat în va-canţă sau pe plajă, copiii altora au făcut tărăboi, a fost indignat sau îngă-duitor? Dacă un copil l-a lovit cu min-gea, şi-a etalat măiestria fotbalistică şutând-o cu efect înapoi sau a privit cu subînţeles spre părinţii care nu-s în stare să-şi supravegheze copilul? Există un ceas biologic care diferă de la om la om, un ceas cu orele inegale, dar care până la urmă tot trec. Dacă el şi-a consumat vocaţia de părinte, dacă a mers înainte pe măsură ce copiii lui au crescut sau dacă, pur şi simplu, nu-şi mai doreşte ceea ce şi-a dorit odată şi n-a avut, atunci nu prea mai ai ce face.

FB_IMG_1530862013555

Şi nu este singurul aspect al vieţii în privinţa căruia s-ar putea dovedi că diferenţa de generaţie e insurmontabi-lă. Faza în care se află carierele voastre profesionale poate să difere atât de mult încât să nu înţeleagă de ce dedici atât de mult timp serviciului şi atât de puţin tihnei căminului. Iar ceasurile liniştite petrecute acasă, pe canapea, cu televizorul sau cu o carte ar putea fi pentru el mai preţioase şi mai relaxan-te decât ieşirile zgomotoase cu priete-nii sau nopţile în cluburi. La plajă – cu muzică sau fără? În mijlocul agitaţiei sau într-o margine pustie? Mamaia sau 2 Mai? Munte sau mare? Pescuit sau surfing? Grătar cu prietenii şi nevestele lor sau un weekend la Viena, vizitând muzeele sau mergând la concerte?

Poate fi bine, poate fi minunat dar, chiar dacă raţiunea îţi spune că timpul presează, nu lua o decizie pripită. Un an de locuit împreună, de dimineaţă până în dimineaţa următoare, de primăvara până-n următoarea primăvară, îţi vor răspunde la multe dintre aceste întrebări şi vor oferi ceva timp pentru eventuale negocieri

FB_IMG_1518013142405

Dragostea e puternica. Nu si stomacul meu.

Sa zicem ca esti o fata de 26 de ani. Sau 28. Si visezi in adolscenta la un Fat Frumos al tau, in termen de garantie (adica pe la 25 de ani), la un chip angelic cu o freza din aia cu carare, niste egari albastri si un cal alb. In plus, minunatul iti recita doua tone de poezii pe zi, miroase a flori de camp si atunci cand zambeste, ii apare o steluta pe canin. Si este iubit de tot regatul.

Apoi il gasesti. Este exact ca in visele tale!

Numai ca in loc de chip angelic, are moaca asta:

FB_IMG_1517246077100

In loc de poezii, el recita niste “decat”, in loc de “doar”.

In loc de cal alb, are mai multi cai frumosi, dar negri, sub capota.

In loc de mirosul de flori de camp, vine dinspre el un miros de tutun amestecat cu mireasma de cabinet stomatologic falimentar.

In plus, Fat Frumos are mai multi ani decat tatal tau si il injura aproape toti din regat.

Si ce daca? Ce au toti cu fata asta? Ea este dovada clara ca dragostea e oarba. E surda. Nu are miros.

Dar nu asta e dragostea?

Irinuca, daca il iubesti, da-i bataie, tata! Pupa-l, ia-l pe sus, arunca sturlubatic cu frisca pe el, ciupeste-l, dati-va in leagane de flori. Bravo voua!!! E fix treaba ta cum, cat si pe cine iubesti.

Dar te implor… te implor… nu mai posta poze din astea pe Instagram sau pe Facebook. Ajung din greseala sub ochii mei, iar eu patesc ca azi: am luat sase pastile de Emetiral, am baut o votca, si tot nu mi-a trecut. Poporul asta n-are stomacul atat de tare si mi-e teama ca intram intr-o criza grava de medicamente. Iubiti-va in casa, in Brazilia, pe tunuri,  in sediile PSD din teritoriu, in debarale… dar NU mai postati! Avem si noi un stomac sensibil!

Multumesc