Anchete DNA

Fundulea-Calarasi/DIICOT a ARESTAT un Barbat de 37 ani banuit de TRAFIC Persoane­čśÄ

Poli╚Ťi╚Ötii de combatere a criminalit─â╚Ťii organizate din C─âl─âra╚Öi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. ÔÇôB.T. C─âl─âra╚Öi, cerceteaz─â un b─ârbat b─ânuit de trafic de persoane. Cel ├«n cauz─â a fost re╚Ťinut ╚Öi ulterior arestat preventiv.

La data de 15 februarie a.c., poli╚Ťi╚Ötii Serviciului de Combatere a Criminalit─â╚Ťii Organizate C─âl─âra╚Öi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. ÔÇô B.T. C─âl─âra╚Öi, au efectuat dou─â perchezi╚Ťii domiciliare, ├«n ora╚Öul Fundulea, jude╚Ťul C─âl─âra╚Öi, la un b─ârbat, de 37 de ani, b─ânuit de s─âv├ór╚Öirea infrac╚Ťiunii de trafic de persoane.

Din cercet─âri a reie┼čit c─â, ├«n perioada 2016-2018, b─ârbatul ar fi racolat 2 tinere, cu v├órste cuprinse ├«ntre 20 ╚Öi 22 de ani, pe care le-ar fi determinat s─â practice prostitu╚Ťia pe Autostrada A2 ╚Öi pe ╚Öoseaua de centur─â a municipiului Bucure╚Öti.

Cel ├«n cauz─â a fost condus la audieri, fiind re┼úinut pentru 24 de ore, iar ulterior, magistra╚Ťii din cadrul Tribunalului C─âl─âra╚Öi au emis pe numele s─âu un mandat de ┬áarestare preventiv─â, pentru 30 de zile