Politica

Etete Fleosc/PREMIERUL anunta ca nu EXISTA Proiectul privind Legile Justitiei😎

În ședința Comitetului Executiv al PSD de joi seară s-a discutat și despre Legile Justiției. După ce a vorbit Liviu Dragnea, a luat cuvântul și Mihai Tudose. Acesta a afirmat că i-a cerut lui Toader proiectul pentru a-l promova public, astfel încât colegii să nu-i mai reproșeze că nu face acest lucru. De față cu toți colegii din CEx, premierul a spus că ministrul nu i-a dat proiectul, spunându-i că nu există.

Totuși, într-un interviu de luni seară, Mihai Tudose a spus că mai bine aceste legi merg direct în Parlament. Și se pare că ideea este acceptată de colegii săi din coaliție, pentru că se discută serios ca Parlamentul să preia inițiativa, fără a mai aștepta vreun proiect de la Guvern.

Și totul în contextul în care, pe 23 august, premierul a susținut într-un alt interviu că i-a dat un ultimatum Ministrului Justiției ca proiectul să fie prezentat Guvernului până la 1 septembrie.
Concluzia lui Alecu Racoviceanu este că, strict instituțional, proiectul încă nu există și atunci întrebarea e pe ce și-au dat cu părerea CSM-ul și organizațiile magistraților