Anchete DNA

Dragoste si PORCI/IRINUCA i-o TRAGE lui DADDY prin Brazilia fara Porci!

 

1-ioana-andreea-lambruLiviu Dragnea a motivat în câteva rânduri că divorțul său de Bombonica Prodana a fost cauzat de nenumăratele atacuri politice și ale presei, dar adevărul este că liderul social-democrat era încurcat încă de pe atunci în mrejele unei povești amoroase cu Irina Tănase, asistenta sa din perioada în care era ministru al Dezvoltării.

Președintele PSD o descrie drept „o fată care-i blondă”, într-un interviu Antena 3 care atinge și chestiuni legate de viața intimă a lui Liviu Dragnea.

Interviul urmează să fie difuzat pe postul TV duminică, 13 august, relatează aktual24.ro, dar până atunci jurnaliștii Rise Project i-au și făcut profilul iubitei lui Dragnea, blonda de doar 25 de ani fiind martoră la câteva evenimente cheie din viața acestuia.

Conform acestora, Irina Tănase a fost de cel puțin 5 ori cu Liviu Dragnea în Brazilia, în unele ocazii, tânăra fiind escortată de Mugurel Gheorghiaș, un amic și partener de afaceri al șefului PSD.

Irina Tanase a devenit secretara politicianului  pe 1 octombrie 2013. Dragnea era la acea data ministru la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si vicepremier in guvernul Ponta. Conform declaratiilor de avere depuse la MDRAP, Irina Tanase a lucrat din 2012 pana in 2013 la firma Asesoft International SA, companie controlata de fugarul Sebastian Ghita, pe atunci parlamentar PSD.

Prima vizită a celor doi amorezi în Brazilia a avut loc în 2013, iar divorțul de Bombonica s-a petrecut în 2015, la aproape doi ani de la începutul idilei dintre Dragnea și secretara sa.