Politica

DRAGOSTE Nebuna Ascunsa in DUREREA unei FEMEI !

Dragostea ascunsă în durere

 

 

FB_IMG_1551639178995

 

Înlăuntrul durerii se ascunde mai multă dragoste decât în dragostea firească. Căci, dacă suferi pentru celălalt, îl iubeşti puţin mai mult. Dragoste cu durere înseamnă să strângi în braţe un barbat  care are demon, iar demonul să plece.- Pentru ca să ni se înmoaie inima, trebuie să ne punem nu numai în situaţia celorlalţi oameni, ci şi a animalelor. Să ne gândim: „Mi-ar place să fiu şarpe, să ies puţin la LUNA ca să nu mă vadă soțul și alt prieten şi să vină altul să mă lovească, să-mi zdrobească corpul cu sarutari?

 

FB_IMG_1551530464737

 

 

Atunci ni se va face milă şi vom iubi chiar şi Poze NUD. Dacă omul nu se pune în situaţia celuilalt, chiar şi a animalelor şi a insectelor, nu devine „om”. Înlăuntrul durerii, se ascunde mai multă dragoste decât în dragostea firească. Căci, dacă suferi pentru celălalt, îl iubeşti puţin mai mult.

 

FB_IMG_1550837695075

 

Dragoste cu durere înseamnă să strângi în braţe un om pe care l-ai văzut, mângâiat, sărutat, de-al tău care are demon, iar demonul să plece. Fiindcă dragostea care îmbrăţişează si iubeste oameni fara atingere se numeste NEBUNIE si acel om trebuie tratat ca un NEBUN