Politica

Dragnea-OPREA si PITIPOANCA de la MAI/ Femeia care a RIDICAT multe “Grade” Adormite !

Cine este noua protejată a lui Dragnea și acuzațiile angajaților la adresa acesteia

Recent generalul cu sau fără stele, nici nu mai contează, distinsul Gabriel Oprea a declarat că se retrage din politică. Se retrage la nivel declarativ, pentru că el va continua să existe prin protejații săi pe care a avut grijă să-i instaleze în funcții înalte, plătite evident din banii contribuabililor.

Este și cazul Alexandrei Dobre, fosta lui consilieră care la 22 de ani făcea legea prin MAI, cea despre care s-a zvonit că s-ar fi aflat în mașină alături de el, atunci când polițistul Gigina a suferit un tragic accident în care și-a pierdut viață. Recent aceasta s-a fotografiat alături de Liviu Dragnea și nu a ezistat să popularizeze imaginea. Știe probabil că aceasta este calea… spre o carieră politică de succes. Deja, la doar 24 de ani a fost propulsată într-o funcție importantă la Stat, desigur, despre care veți citi mai jos.

Vezi și Atenție! Imagini pornografice – război între ONG-uri

dobreCând Oprea a fost criticat în presă pentru cazul Gigina, Alexandra a postat pe facebook un mesaj revoltător, șters ulterior, în care îi lua apărarea mentorului său.

Cazul Gigina și „doamna” Lucian Mândruță

„Atenție! Pentru toti aceia care am vazut ca au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea si nefericitul accident rutier. De cateva zile si mai ales astazi, vad pseudo-jurnalisti printre care si doamna Mandruta, care incep sa foloseasca cazul politistului mort in accidentul din Bucuresti in cel mai populist si ieftin mod cu putinta.Pe langa pseudo/jurnaliști apar si pseudo/avocați si pseudo/analiști politici care isi mai dau si ei cu părerea ca deh…De la colegii din opozitie, nu am asteptari. Ei fac o politica marunta pentru ca asta ii caracterizeaza. Ce ma doare cel mai tare este sa vad insa ca oameni de buna credinta si prieteni au ajuns sa creada aceste lucruri. Intr-adevar cazul politistului decedat este unul real si de regretat. Ministerul Afacerilor Interne a dat un comunicat de presa in acest sens si cred ca lucrurile trebuiau lamurite si incheiate. Cred ca pana la a arunca cu noroiul pe care l-ati improscat in ultimele zile, ar trebui sa va mai documentați putin referitor la cat de mult tine dansul la cadrele de poliție si armata si at de multe a facut pentru fiecare dintre aceștia si familiile lor”, spunea Alexandra Dobre pe facebook, citată de Flux24.

Șterge pe jos cu angajații

Dobre-Oprea-Iordanescu

Rămasă fără job, la 24 de ani, tânăra speranță a politicii românești a fost imediat recuperată de PSD și propulsată într-o funcție de director la o instituție de stat, mai exact director al  Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” (CCEUNB), aflat în subordinea Primăriei Sectorului 4. Ce a recomandat-o pentru această funcție plătită din bani publici, pentru care, spun angajații, nu a dat concurs?

Talentul și experiența… profesională desigur. Păi nu aceasta este cheia succesului? Dacă privim în urmă vom vedea că mai multe consiliere valoroase pentru lideri de partide au ajuns în cele din urmă chiar miniștri, într-o țară în care incompetența din sectorul public te izbește mai des decât ți-ai dori.

Vezi și Detalii incredibile din tinerețea lui Tăriceanu! Ce făcea acesta la școală

Revenind la tânara Dobre, aceasta de cum s-a instalat în funcție s-a pus cu tunurile pe angajați. Cel puțin așa susține Nicoleta Zagura, unicul expert UNEdobre2SCO din România în domeniul educaţiei artistice pentru copii. Ea este și cea care a ajutat Casa de Cultură din sectorul 4 să-şi adauge în titulatură numele UNESCO, odată cu venirea sa în instituţie şi iniţierea cursului de Educaţie Artistică pentru Patrimoniu, proiect pilot organizat din 2009 în cadrul Centrului Cultural din sector.

„Domnişoara respectivă, protejata domnului Gabriel Oprea, îşi bate joc de angajaţi. Nu numai eu sunt cea care m-am pomenit cu lucrurile în stradă şi chiar mă întrebam dacă să chem poliţia sau nu, fiindcă mi-au dispărut obiecte de mobilier din birou, obiecte personale”, ne-a declarat profesoara.

Întrebată ce va face mai departe, Nicoleta Zagura nu şi-a ascuns dezamăgirea:

„Nu intenţionez să fac nimic. Cred că o să îmi caut de lucru în altă ţară pentru că eu am obosit de lupta asta, deci eu nu mai suport să fiu umilită în felul în care sunt umilită. Am şi eu o facultate, un doctorat. Nu e vorba de diplome fabricate peste noapte, e vorba de muncă. E vorba şi de recunoaşterea internaţională. Acum, în vara anului acesta iarăşi am avut un stand la Conferinţa mondială a Experţilor de Educaţie în Muzee de la Milano, unde am fost aleasă într-un comitet ştiinţific pentru următorii trei ani. Nu cred că o persoană incompetentă, sau un impostor poate fi ales de un for internaţional să facă parte dintr-o structură internaţională atât de importanţă cum este Consiliul Internaţional al Muzeelor (ICOM)”, a declarat Zagura pentru epochtimes-romania.com.

Tocmai ați terminat de citit un articol despre o viitoare stea a politicii românești, pe care mulți dintre voi vă veți pune și votul. Mândri că suntem români

OI DEZVĂLUIRI DESPRE GABRIEL OPREA/ Cu coloana oficială la meciuri și la nunți/ În fiecare judeţ pe unde trece se face plan de misiune

Viteze ameţitoare, coloane oficiale şi zeci de planuri de misiuni întocmite pentru vizitele în interes personal ale vicepremierului Gabriel Oprea. Reporterii Digi24 au obţinut noi mărturii despre cum ar fi fost obligaţi agenţii de la Rutieră să deschidă calea pentru maşina demnitarului. Tot mai mulţi poliţişti povestesc sub protecţia anonimatului că vicepremierul ar fi mers la un meci cu coloană oficială şi la fel, ar fi ajuns rapid de la o mănăstire din Bucovina în Bucureşti.

Martor sub protecția anonimatului:

– A jucat naţionala de fotbal a României la Ploieşti. Cu Insulele Feroe.

– Aţi fost cu el?

– Da, normal! S-a făcut coloană, dispozitiv, eu l-am preluat pe Ilfov şi atunci au fost mai multe maşini în coloană. S-au băgat şi alţii, dar nu ştiu cine. Probabil că îşi mai lua şi el prieteni.

Un nou episod al modului în care vicepremierul ar fi folosit coloanele oficiale este povestit de un om care cunoaşte foarte bine sistemul. Martorul cu identitate protejată dă detalii despre misiunea extrem de importantă pe care o aveau agenţii de la Rutieră: să îl ducă pe Gabriel Oprea repede şi în siguranţă oriunde li se cerea.

– Cum se merge pe DN1?

– 160-180 km pe oră! În fiecare judeţ pe unde trece se face plan de misiune. Pe Ilfov sunt zeci de planuri în fiecare lună.

Un alt martor care doreşte să rămână anonim îşi aminteşte cum au ajuns colegii lui să bată recorduri de viteză în ţară. Coduceau nebuneşte sute de kilometri.

– Mi-a povestit un coleg că a făcut până în patru ore şi un sfert de la Mănăstirea Moldoviţa până în centrul Bucureştiului, pe Buzeşti. Toţi tremurau, îţi dai seama cât de tare au mers. Mi-a spus ăla: bine că am ajuns, că nu mai pot.

480 de kilometri de şosele în şi între localităţi. Fără nicio bucată de autostradă. Un şofer obişnuit, dacă merge cu viteza legală, străbate distanţă în timp aproape dublu: şapte ore. Dar Gabriel Oprea nu este nici şofer, nici om obişnuit. Este ministru şi vicepremier.

Martor cu identitate protejată: În București merge cu viteză tot timpul. De acasă de la el, (n.r. Bucureşti, sectorul 5 ) până pe Jandarmeriei, 4, cel mult 5 minute. E strigător la cer ceea ce s-a întâmplat. Oricum, nu ne așteptam la atâta solidaritate. Ne gândeam oricând că se poate întâmpla ceva. Ne aşteptam în fiecare zi, un pieton, un şofer grăbit… Dar nu ne gândeam că o să fie unul de-al nostru. Nu puteţi să vă imaginaţi! Se plângea pe staţie în tot Bucureştiul.

Poliţiştii se feresc să vorbească în faţa camerelor. Se tem să nu fie daţi afară. Fără să-şi dezvăluie identitatea dau însă informaţii despre misiunile pe care ei sau colegii lor le-au făcut pentru al doilea om din Guvern

.

Sexy-consiliera lui Gabriel Oprea a devenit stăpână peste profesorii din Sectorul 4. Tânără de 24 de ani, desemnată de primarul Daniel Băluță să rezolve problemele zecilor de școli (GALERIE FOTO)

B1.ro | 29 Noi 2016, 09:51

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a desemnat-o pe Alexandra Dobre, fosta consilieră a lui Gabriel Oprea, să rezolve toate problemele zecilor de unități de învățământ din sector. Astfel, toți profesorii, învățătorii și educatorii trebuie să asculte de tânăra de 24 de ani.

Dobre a fost numită în această vară director interimar al Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, scriu jurnaliștii de la cetateanul.net.

După ce s-a făcut remarcată acolo prin închiderea cercului de pictură pentru copii, Alexandra Dobre a fost desemnată de primar să rezolve ”problemele uzuale” ale tuturor unităților de învățământ din sector. Astfel, ea a preluat mare parte dintre atribuțiile Direcției de Învățământ.

CUMPĂRĂ-I CELE MAI FRUMOASE FLORI SAU UN  CADOU PERSONALIZAT DE SĂRBĂTORI. REDUCERILE CONTINUĂ lA FLORARIA.RO

 

Cadrele didactice nu au fost mulțumite deloc, așa că Băluță s-a răstit la ele în cadrul unei ședințe și le-a transmis că Dobre este capabilă să le rezolve problemele, mai ales că este licențiată atât în științe politice, cât și în Drept.

Pe 9 și 10 noiembrie, toate unitățile de învățământ din sector au primit, din partea Alexandrei Dobre, înștiințarea scrisă asupra noii „subordonări”, mai notează cetateanul.net. Chiar și așa, nici acum nu sunt bani pentru plata salariilor profesorilor, iar bursele elevilor au fost reduse de primarul Băluță, cu sprijinul PAS, ALDE și PMP.

Alexandra Dobre s-a făcut remarcată după ce în presă au apărut informații cum că ar fi fost amanta lui Gabriel Oprea, care o și numise în funcție de consilier. Ea i-a și atacat pe jurnaliștii care au ”îndrăznit” să scrie despre moartea polițistului Bogdan Gigină în coloana oficială a lui Oprea. Jurnalistul vizat de insultele fetei a fost în acest caz Lucian Mândruță:

”Atenţie! Pentru toţi aceia care am văzut că au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea şi nefericitul accident rutier… De câteva zile şi mai ales astăzi, văd pseudo-jurnalişti, printre care şi doamna Mândruţă (sic! – era vorba de Lucian Mândruță n.r.), care încep să folosească cazul poliţistului mort în accidentul din Bucureşti în cel mai populist şi ieftin mod cu putinţă. Pe lângă pseudo/jurnalişti apar şi pseudo/avocaţi şi pseudo/analişti politici care îşi mai dau şi ei cu părerea că deh…”