Condamnari

Dosarul BOMBONICA/DADDY a fost EJACULAT de functionarii din Teleorman/Catuse Flausate pentru PSIHOPAT­čĄú

FB_IMG_1518451900828Doar un PSIHOPAT poate sta in fruntea Camerei cu atatea DOSARE
Magistra┼úii de la Instan┼úa suprem─â au audiat mar┼úi patru martori ├«n dosarul ├«n care Liviu Dragnea, fost pre┼čedinte al Consiliului Jude┼úean Teleorman, este judecat pentru instigare la abuz ├«n serviciu ├«n leg─âtur─â cu angajarea a dou─â membre ale PSD la Direc┼úia General─â de Asisten┼ú─â Social─â ┼či Protec┼úia Copilului (DGASPC) Teleorman. Liviu Dragnea nu a fost prezent la proces.┬á Urm─âtorul termen ar putea fi ultimul din dosar.

Cu aceast─â ocazie, Jenica Dumitru, fost─â ┼čef─â la Resurse umane la DGASPC Teleorman, a declarat c─â a discutat cu directoarea institu┼úiei, Alesu Floarea, despre cele dou─â angajate care lucrau de fapt la PSD, ├«ns─â aceasta i-a spus “c─â nu e treaba ei”, iar de acest lucru avea cuno┼čtin┼ú─â ┼či Liviu Dragnea.

Dumitru a recunoscut c─â cele dou─â angajate de la DGASPC Teleorman, Adriana Botorogeanu ┼či Anisa Niculina Stoica, nu veneau la serviciu ┼či ├«┼či desf─â┼čurau de fapt activitatea la sediul PSD Teleorman.
“C├ónd am fost ┼čef serviciu, am informat-o pe directoarea Alesu Floarea de aceast─â situa┼úie, dar ea mi-a spus c─â nu este treaba mea ┼či c─â domnul pre┼čedinte al Consiliului Jude┼úean, Liviu Dragnea, ┼čtie de aceast─â situa┼úie. (…) Am mai discutat cu Alesu Floarea c├ónd f─âceam organigrama ┼či aceasta mi-a spus acela┼či lucru – c─â nu e treaba mea. Situa┼úia celor dou─â angajate era de notorietate. Pe l├óng─â Alesu Floarea, mai ┼čtiau ┼či mai mul┼úi colegi, respectiv angajatele de la Resurse umane, ┼čefii de departamente ┼či conducerea DGASPC Teleorman. Nu am ├«ncercat s─â discut cu Liviu Dragnea despre cele dou─â angajate”, a precizat Jenica Dumitru.
Ea a recunoscut c─â ea a ├«ntocmit fi┼čele de pontaj cu prezen┼úa la serviciu a celor dou─â angajate, de┼či acest lucru ar fi trebuit s─â ├«l fac─â Bombonica Prodana, cea care le era ┼čef─â.
“Dup─â ├«nceperea cercet─ârilor de c─âtre procurori, din dispozi┼úia directoarei Alesu Floarea, au fost ├«ntocmite mai multe documente, respectiv fi┼če de pontaj legate de prezen┼úa ┼či activitatea prestat─â de cele dou─â angajate. ├Än cazul ├«n care nu a┼č fi executat dispozi┼úia dat─â de Alesu Floarea, mi-a┼č fi pierdut locul de munc─â ┼či mi-ar fi fost foarte greu s─â mai g─âsesc un loc de munc─â ├«n jude┼úul Teleorman”, a spus Jenica Dumitru.
Ea a precizat c─â, ini┼úial, Bombonica Prodana urma s─â fie numit─â ┼čef─â la Serviciul administrativ din cadrul DGASPC Teleorman, ├«ns─â aceasta nu dorea s─â devin─â func┼úionar public, astfel ├«nc├ót a fost ├«nfiin┼úat Serviciul secretariat, iar Liviu Dragnea ar fi spus c─â so┼úia lui nu poate s─â fie ┼čef─â peste “┼čoferi ┼či m─âtur─âtoare”.
“C├ónd a plecat organigrama la Consiliul Jude┼úean Teleorman, exista propunerea unui Serviciu administrativ, ├«ns─â Bombonica Dragnea nu dorea s─â devin─â func┼úionar public. Eu cunosc acest aspect din relat─ârile doamnei Alesu Floarea. Liviu Dragnea nu a fost de acord ┼či s-a aprobat Serviciul secretariat. Liviu Dragnea i-ar fi spus lui Alesu Floarea c─â doamna Bombonica Dragnea nu poate fi ┼čef─â peste ┼čoferi ┼či m─âtur─âtoare”, a mai spus Jenica Dumitru.
 
Procesul se apropie de final
Liviu Dragnea nu a fost prezent la proces, iar urm─âtorul termen a fost stabilit pentru 15 februarie, c├ónd vor fi audia┼úi ultimii ┼čase martori din dosar.
Liviu Dragnea a fost trimis ├«n judecat─â de DNA pe 15 iulie 2016, fiind acuzat de s─âv├ór┼čirea, ├«n calitate de pre┼čedinte al Consiliului Jude┼úean Teleorman, a infrac┼úiunilor de instigare la abuz ├«n serviciu ┼či instigare la fals intelectual.
├Än acela┼či dosar a fost trimis─â ├«n judecat─â ┼či fosta so┼úie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului ┼či familiei ┼či ┼čef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, cu privire la s─âv├ór┼čirea infrac┼úiunii de abuz ├«n serviciu dac─â func┼úionarul public a ob┼úinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. De asemenea, au fost trimi┼či ├«n judecat─â mai mul┼úi angaja┼úi de la DGASPC Teleorman.
Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru men┼úinerea ├«n func┼úie ┼či plata drepturilor salariale pentru dou─â angajate de la DGASPC Teleorman, de┼či ┼čtia c─â acestea lucrau de fapt ├«n cadrul organiza┼úiei PSD Teleorman. Este vorba de Adriana Botorogeanu, ├«ncadrat─â din anul 2005 la DGASPC Teleorman ├«n func┼úia de inspector de specialitate ├«n cadrul Serviciului administrativ, ┼či Anisa Niculina Stoica, ├«ncadrat─â, din anul 2006, ├«n func┼úia de referent.
Potrivit procurorilor, cele dou─â angajate nu s-au prezentat la serviciu ┼či nici nu au prestat vreuna dintre activit─â┼úile ├«nscrise ├«n contractul lor munc─â semnat cu DGASPC Teleorman, desf─â┼čur├óndu-┼či de fapt activitatea la sediul organiza┼úiei jude┼úene PSD Teleorman.