Anchete DNA

DNA/Ce-au gasit Procurorii la Ferma lui Dragne’😈Modificari Genetice, Vezi poze Fix in Pix😎

INCREDIBIL! CE AU GĂSIT PROCURORII DNA LA FERMA LUI DRAGNEA

Billede_Lars

Ceea ce părea o fermă normală de creştere a porcilor s-a dovedit a fi o tabără de reeducare şi experimente, gândită până la cel mai mic detaliu de liderul suprem al psd, Liviu Dragnea.

După ce au descins, procurorii DNA au rămas stupefiaţi de ce au găsit în grajdurile fermei. Mai mulţi cercetători desfăşurau experimente genetice atât pe animale cât şi pe oameni. Printre subiecţii umani supuşi ciudatelor experimente se aflau şi câţiva membri de partid. O parte din ei fuseseră aduşi în vederea reeducării dar se pare că nu ştiau ce-i aşteaptă. Procurorii mărturisesc că au participat la o scenă incredibilă : Codrin Ştefănescu tocmai se năştea de mai multe ori din mai multe purcele. Cercetătorii au explicat că se defectează repede şi partidul are nevoie de mai multe exemplare de Codrini să se facă de râs în acelaşi timp la mai multe televiziuni.

 

codrinbun

Într-un separeu alăturat, pe care scria “ juridic”, zăcea  Şerban Nicolae. Total modificat, cu burţi în loc de picioare, era supus reproducerii pe cale naturală sau cel puţin aşa părea. „Pe acesta ni l-a adus Liviu Dragnea personal să ne ocupăm de el, spunând că e de mare perspectivă.” a declarat Joao Maleficus, şeful secţiei de reabilitare şi experimente, transferat tocmai din Brazilia. Acesta a mai adăugat că Dragnea a dictat o nouă politică în partid: cine nu e disciplinat este adus la fermă şi dacă nu colaborează e făcut cârnaţi şi trimis în Brazilia.

stf

Anunțuri