Anchete DNA

DNA/Ce-au gasit Procurorii la Ferma lui Dragne’­čśłModificari Genetice, Vezi poze Fix in Pix­čśÄ

INCREDIBIL! CE AU GĂSIT PROCURORII DNA LA FERMA LUI DRAGNEA

Billede_Lars

Ceea ce p─ârea o ferm─â normal─â de cre┼čtere a porcilor s-a dovedit a fi o tab─âr─â de reeducare ┼či experimente, g├óndit─â p├ón─â la cel mai mic detaliu de liderul suprem al psd, Liviu Dragnea.

Dup─â ce au descins, procurorii DNA au r─âmas stupefia┼úi de ce au g─âsit ├«n grajdurile fermei. Mai mul┼úi cercet─âtori desf─â┼čurau experimente genetice at├ót pe animale c├ót ┼či pe oameni. Printre subiec┼úii umani supu┼či ciudatelor experimente se aflau ┼či c├ó┼úiva membri de partid. O parte din ei fuseser─â adu┼či ├«n vederea reeduc─ârii dar se pare c─â nu ┼čtiau ce-i a┼čteapt─â. Procurorii m─ârturisesc c─â au participat la o scen─â incredibil─â : Codrin ┼×tef─ânescu tocmai se n─â┼čtea de mai multe ori din mai multe purcele. Cercet─âtorii au explicat c─â se defecteaz─â repede ┼či partidul are nevoie de mai multe exemplare de Codrini s─â se fac─â de r├ós ├«n acela┼či timp la mai multe televiziuni.

 

codrinbun

├Äntr-un separeu al─âturat, pe care scria ÔÇť juridicÔÇŁ, z─âcea ┬á┼×erban Nicolae. Total modificat, cu bur┼úi ├«n loc de picioare, era supus reproducerii pe cale natural─â sau cel pu┼úin a┼ča p─ârea. ÔÇ×Pe acesta ni l-a adus Liviu Dragnea personal s─â ne ocup─âm de el, spun├ónd c─â e de mare perspectiv─â.ÔÇŁ a declarat Joao Maleficus, ┼čeful sec┼úiei de reabilitare ┼či experimente, transferat tocmai din Brazilia.┬áAcesta a mai ad─âugat c─â Dragnea a dictat o nou─â politic─â ├«n partid: cine nu e disciplinat este adus la ferm─â ┼či dac─â nu colaboreaz─â e f─âcut c├órna┼úi ┼či trimis ├«n Brazilia.

stf

Anun╚Ťuri