Anchete DNA

Discursul unui MUI@T, aparatorul Coruptilor cu Vaselina/Vine si randul tau­čśÄ

FB_IMG_1512933394111┼×erban Nicolae, la Euronews: Corup┼úii nu trebuie arestati

┬á┼×erban Nicolae a f─âcut declara┼úii halucinante la Euronews. Corup┼úii nu ar trebui s─â fie aresta┼úi preventiv, iar procurorii DNA comit un abuz aplic├ónd o astfel de tactic─â.

ÔÇ×Dac─â ave┼úi o persoan─â corupt─â, un oficial de rang ├«nalt, nu trebuie s─â aresta┼úi acea persoan─â, trebuie s─â str├ónge┼úi probe. Arestul preventiv nu este sanc┼úiunea.

Este ca un fel de a ar─âta puterea procurorilor, este ca o judecat─â de strad─â. Dac─â oamenii v─âd un oficial de rang ├«nalt ├«nc─âtu┼čat, cu m├óinile legate, ├«n fa┼úa camerelor de luat vederi, ├«n miezul nop┼úii, unii oameni simt un fel de satisfac┼úie precum ├«n Roma antic─â, atunci c├ónd erau gladiatorii ├«n aren─â.

Scandal, limbaj suburban, invective ├«n Parlament, la votul pe Legile justi┼úiei. ┼×erban Nicolae: ├Ä┼úi ar─â┼úi fasolele?

Dar acesta nu este un sistem judiciar, asta este r─âzbunare, este lupt─â politic─â, este un abuz, asta este tot corup┼úieÔÇŁ, a afirmat ┼×erban Nicolae.

Senatorul PSD a susţinut, potrivit epochtimes-romania.com, că DNA este legată de serviciile secrete.

ÔÇ×┼×efa DNA ar trebui s─â pleceÔÇŁ

ÔÇ×Dac─â conduci o investiga┼úie folosind protocoale secrete, folosind echipe comune de procurori ┼či ofi┼úeri ai serviciilor secrete, acest lucru este ilegal, este parte a abuzului, este ca un cancer al societ─â┼úii care submineaz─â credibilitatea ac┼úiunii judiciare, ├«n special ├«n lupta anticorup┼úie.ÔÇŁ

┼×erban Nicolae consider─â c─â, folosind astfel de tactici, Laura Codru┼úa Kovesi ┼či-a subminat credibilitatea sa ca ┼čef al grupului de lucru al DNA.

ÔÇ×Dac─â ea consider─â c─â nu a f─âcut nimic r─âu prin utilizarea protocoalelor secrete sau a regulilor de procedur─â secrete, ar trebui s─â pleceÔÇŁ.